Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση προς   Βορειο Ελλαδιτες.   Εχει τυχη σε κανεναν να του γραψει στο tracking number  Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)     

αλλα να μην μπει ΥΕΔ ?

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι την γλειτωσες! τι ητανε κινητο?

Το παρέλαβα χθες πολύ γρήγορα ήρθε από το κδ . Tv box ήταν αναγραφόμενη αξία 26,52 δολάρια όχι gift αν και η κανονική ήταν υπέρπλάσια.

Αν είσαι από βόρεια Ελλάδα δεν ξέρω από πού ξεκινάει αλλά από Θεσσαλονίκη και πάνω σίγουρα πάει Υεδ και περιμένεις να δεις αν περνάς τελωνείο η όχι .

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα τπ δικο μου απο Αμερικη . Περασε απο τελωνειο της θεσσαλονικης και με χρεωσαν και ΦΠΑ και δασμους πληρωσα 54 ευρω ...μας πετσοκοψαν

Δημοσ.

Το παρέλαβα χθες πολύ γρήγορα ήρθε από το κδ . Tv box ήταν αναγραφόμενη αξία 26,52 δολάρια όχι gift αν και η κανονική ήταν υπέρπλάσια.

Αν είσαι από βόρεια Ελλάδα δεν ξέρω από πού ξεκινάει αλλά από Θεσσαλονίκη και πάνω σίγουρα πάει Υεδ και περιμένεις να δεις αν περνάς τελωνείο η όχι .

απο  αθηνα εισαι? καλα σιγουρο δεν ειναι τιποτα ! περασα 3 δεματα χωρις να μπουν τελωνειο ΥΕΔ. και εδω και μια εβδομαδα 2 μπηκαν.  με την τελευταια αναβαθμιση που εκαναν στο site των ελτα   με το που κλεινη απο Κ.Α.Τ  ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ   σου εχει και ενα βελακι αν προοριζεται για ΥΕΔ δηλαδη τελωνειο. !

Σημερα παρελαβα τπ δικο μου απο Αμερικη . Περασε απο τελωνειο της θεσσαλονικης και με χρεωσαν και ΦΠΑ και δασμους πληρωσα 54 ευρω ...μας πετσοκοψαν

τι ηταν κινητο?  τι αξια ειχε? με τι μεθοδο ηρθε  απλο ταχυδρομιο?

Δημοσ.

Όχι βορειοελλαδιτισσα για αυτο και το δεμα περασε απο της θεσσαλονικης το τελωνειο

Ηταν απο Αμερικη διαφορα καλλυντικα γυρω στα 149 ευρω τα αγορασα και ενω ερχοταν με DHL στην Ελλαδα αλλαξε και πηγε ΕΛΤΑ , οποτε πληρωσα και 12 ευρω για ΕΛΤΑ

Δημοσ.

Όχι βορειοελλαδιτισσα για αυτο και το δεμα περασε απο της θεσσαλονικης το τελωνειο

Ηταν απο Αμερικη διαφορα καλλυντικα γυρω στα 149 ευρω τα αγορασα και ενω ερχοταν με DHL στην Ελλαδα αλλαξε και πηγε ΕΛΤΑ , οποτε πληρωσα και 12 ευρω για ΕΛΤΑ

επικοινώνησαν μαζι σου  για το τελωνειο?  Α ναι  την πατησες επειδη ηρθε με dhl.

Δημοσ.

DHL από Αμερική και στη συνέχεια ΕΛΤΑ, απλά, δεν ταιριάζουν.

Δημοσ.

Οχι δεν επικοινωνησε κανεις απο το τελωνειο.μονη μου παρακολουθουσα τη διαδικασια και πηρα τηκεφωνο και ενημερωθηκαν. Μου ειπαν οτι δεν ηρθε με DHL μεχρι εμενα , επειδη το DHL αυτο ταχα ηταν σαν το ταχυδρομειο μας αλλα της Αμερικης. Τελως παντων τα πληρωσα και τα πηρα.

Δημοσ.

Οχι δεν επικοινωνησε κανεις απο το τελωνειο.μονη μου παρακολουθουσα τη διαδικασια και πηρα τηκεφωνο και ενημερωθηκαν. Μου ειπαν οτι δεν ηρθε με DHL μεχρι εμενα , επειδη το DHL αυτο ταχα ηταν σαν το ταχυδρομειο μας αλλα της Αμερικης. Τελως παντων τα πληρωσα και τα πηρα.

το δεμα σου ηταν μεγαλο - βαρυ?   οταν το παρελαβες     εδειχνε οτι το ανοιξανε να δουν τι εχει ?

Δημοσ.

Μπέρδεψες, μάλλον, την DHL με την USPS που είναι το αμερικάνικο ταχυδρομείο.

Ίσως να παρήγγειλε από το iherb η κάτι άλλο που είναι DHL global mail και έτσι εξηγείται ο Ελτα.
Δημοσ.

H dhl έχει κάποια πακέτα φτηνότερα στα οποία η τελική δρομολόγηση γίνεται από τα ΕΛΤΑ. Δηλαδή όταν φτασουν αεροδρομιο παραδίδονται στα ΕΛΤΑ

Δημοσ.

Hey all,

Αυτο γενικα πρεπει να ισχυει. Παρηγγειλα ενα tshirt απο αμερικη και ενω ελεγε το site για USPS στο FAQ του, το εστειλαν με dhl globalmail. Η συνολικη τιμη ειναι στα 30 ευρω περιπου (price+shipping+handling fee) δεν ελεγε κατι για ασφαλεια και φανταζομαι δεν θα εχει. Εχω διαβασει τα πρωτα ποστ του makfil (πολύ καλός οδηγός) σαυτο το thread αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν θα πληρωσω για τον εκτελωνισμο λογο dhl (εαν δεν αλλαξει σε ΕΛΤΑ μολις φτασει) ή δεν θα πληρωσω τπτ επειδή είναι <45 ευρω. Καμια προβλεψη/βοηθεια/πληροφορια?

Thanks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...