Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το τι γράφει για "παράδοση" στις 29/3 είναι προφανές ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αφού αυτή την ημερομηνία φαίνεται (σε ένα tracking site) ότι έφτασε στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι βιάστηκες.

Απάντηση πωλητή , 33 μαρτιου λολ

Seller's message:

' Hi friend, Thank you for purchasing in my shop . your parcel was shipped on Mar 33th by unregistered mail . The tracking number is just a code from my shipping agency .Normally , it takes 35-45 days to get to you . as this is about international shipping ,there are more procedures to do ,like packing, posting, security checking, export and import custom clearance, distributing .so it may takes some time . if you not get your parcel by estimated delivery time . please contact me . Have a nice day ! Best regards

Δε δίνεις λίγο τη σελίδα του πωλητή να κόψουμε αξιολογήσεις;

Διάβασε λίγο την απάντηση του πωλητή.

Με τρολαρει?

Το θέμα είναι το eBay γράφει παράδοση αεροδρόμιο τέλος.

Τι σκατα γίνεται ρε φίλε;

Αν περάσουν 30 μέρες όπως μου λέει το παλληκάρι να περιμένω δεν θα μπορώ να ανοίξω dispute γιατί μετράει από την ημέρα της παράδοσης που λέει το ebay ο χρόνος δηλαδή 29 Μαρτίου

Μόνο μέσω PayPal μετά.

Βέβαια έχω ήδη ανοιχτό dispute.

Τι λες να κάνω;

Δημοσ.

Συνοπτικά, θεωρώ πως τα λέει ΟΚ και να περιμένεις. Οι ανησυχίες με τις ημερομηνίες στο ebay είναι τζάπα και βερεσέ (ασε που: "δεν θα μπορώ να ανοίξω dispute"---->"Βέβαια έχω ήδη ανοιχτό dispute" !!!). Aπό τη στιγμή που έχεις καβάτζα τους χρόνους του paypal, μη σε νοιάζει ακόμη και να κλείσει το dispute του ebay.

Kράτα στο νου ότι εχεις ένα unregistered που στάλθηκε στις 23, από πωλητή που συνολικά οι αξιολογήσεις του δε δίνουν δικαίωμα ανησυχίας + το μπάχαλο που γίνεται εν γένει με τα Ελτα και τις καθυστερήσεις τους και το ότι έχεις από πίσω το PP.

Πάρε αυτό για να καταλάβεις και τι παίζει με τον κωδικό και γενικά με την yawnen (θα βρεις και άλλα στο νετ). Πάρε κι αυτό αν είσαι Αθήνα και δώσε βάση και σε αυτά του Stelios, ακόμη ένα δείγμα για το εν γένει μπάχαλο που έτσι κι αλλιώς ισχύει εδώ και μήνες.

Με όλα αυτά, Α) δεν δικαιολογείσαι χρονικά να έχεις μπριζωθεί από τώρα, Β) Paypal

Δημοσ.

Συνοπτικά, θεωρώ πως τα λέει ΟΚ και να περιμένεις. Οι ανησυχίες με τις ημερομηνίες στο ebay είναι τζάπα και βερεσέ(ασε που: "δεν θα μπορώ να ανοίξω dispute"---->"Βέβαια έχω ήδη ανοιχτό dispute" !!!). Aπό τη στιγμή που έχεις καβάτζα τους χρόνους του paypal, μη σε νοιάζει ακόμη και να κλείσει το dispute του ebay.

Kράτα στο νου ότι εχεις ένα unregistered που στάλθηκε στις 23, από πωλητή που συνολικά οι αξιολογήσεις του δε δίνουν δικαίωμα ανησυχίας + το μπάχαλο που γίνεται εν γένει με τα Ελτα και τις καθυστερήσεις τους και το ότι έχεις από πίσω το PP.

Πάρε αυτό για να καταλάβεις και τι παίζει με τον κωδικό και γενικά με την yawnen (θα βρεις και άλλα στο νετ). Πάρε κι αυτό αν είσαι Αθήνα και δώσε βάση και σε αυτά του Stelios, ακόμη ένα δείγμα για το εν γένει μπάχαλο που έτσι κι αλλιώς ισχύει εδώ και μήνες.

Με όλα αυτά, Α) δεν δικαιολογείσαι χρονικά να έχεις μπριζωθεί από τώρα, Β) Paypal

Α έχουμε και απεργία στο καπάκι? Θα μου έρθει μετά το Πάσχα δηλαδή , εντάξει κλείσαμε

Το ανοιχτό dispute το έγραψα για αν είναι να το κλείσω ή να το αφήσω ανοιχτό

Δημοσ.

Θα το άφηνα ανοιχτό για κάθε ενδεχόμενο, δεν κοστίζει τίποτα κι ας κλείσει μόνο του αν δεν προλάβεις ημερομηνίες για εκεί. Γιατί στο paypal όταν κλείνεις dispute δεν μπορείς να το ξανανοίξεις, δεν θυμάμαι αν είναι το ίδιο και στο ebay. Οπότε άστο ανοιχτό κι ότι γίνει από 'κει πλευρά με τους χρόνους.

Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις μίλησα με το κέντρο διανομής της περιοχής μου και με ενημέρωσαν ότι εχθές ήταν η απεργία και ότι «όλα τα παιδιά δουλεύουν κανονικά σήμερα». Μέχρι τώρα βέβαια δεν έχει έρθει ταχυδρόμος σε εμένα..

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι ήρθε ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για ένα δέμα που περίμενα από το iherb και φοβόμουν για τελωνείο. Οπότε όλα καλά :)

Δημοσ.

Παιδιά είχα παραγγείλει ένα κινητό από Κίνα και μετά από ένα μήνα και... με πήρανε τηλέφωνο από τελωνείο και μου είπαν ότι υπογράφουν το πακέτο και το στέλνουνε αλλά ότι σίγουρα θα πληρώσω τα έξοδα του τελωνείου.

Αν δεν το παραλάβω και τους πω να το στείλουνε πίσω, θα πρέπει και πάλι να πληρώσω το τελωνείο και ας μην το πάρω;; 

Θα πληρώσω και τα έξοδα αποστολής;

Δημοσ.

Όχι, αν δεν παραλάβεις επιστρέφει με έξοδα του αποστολέα.

Για ταχύτερη επιστροφή, μπορείς να δηλώσεις στο γραφείο ότι δεν θα το παραλάβεις.

πρέπει, όμως, να συνεννοξθείς με τον πωλητή για να σου επιστρέψει τα χρήματα, αλλιώς θα τα χάσεις.

Δημοσ.

Ούτε το τελωνείο δεν θα το πληρώσω;

οχι δεν πληρωνεις τιποτα αν δεν το παραλαβεις και παει πισω!   απο που το πηρες ?  με dhl σου ηρθε?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Παρηγγειλα απο Αμερικη για ιδιωτικη χρηση διαφορα προιοντα ομορφιας και καλλυντικων και μου βγηκε στο συνολο γυρω στα 150 ευρω +30 ευρω εξοδα αποστολης . Ενημερωθηκα οτι θα μου ερθει με ΕΛΤΑ και οτι θα πληρωσω δασμους καπου στα 42 ευρω και στα ΕΛΤΑ 13 ευρω. Γνωριζετε αν μπορω να κανω κατι να μιλησω με καποιον στο τελωνειο για να δω γιατι θα πληρωσω;η αν μπορω να το αποφυγω . Ευχαριστω.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, δεν ξέρεις αν σταματήσει το δέμα σου στο τελωνείο. Βασικό ρόλο παίζει η δηλωμένη αξία από τον πωλητή και σ' αυτό το θέμα οι Αμερικάνοι δεν μοιάζουν με τους Κινέζους.

Εάν το σταματήσει ο τελωνειακός, θα βρει την αξία από το δίκτυο, θα υπολογίσει τον ΦΠΑ (24%) συν τα τέλη ΕΛΤΑ 12€ που θα τα πληρώσεις στο γραφείο της περιοχής σου για να το παραλάβεις.

Εάν δεν θέλεις να πληρώσεις, μπορείς να αρνηθείς την παραλαβή και το δέμα θα επιστρέψει στον πωλητή αλλά θα πρέπει να συνεννοηθείς πρώτα μαζί του, για την επιστροφή των χρημάτων, εκτός αν το αποκλείει στη σελίδα του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...