Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα περίμενα κι άλλο πριν αρχίσω να σκέφτομαι για απάτη, και μόνο επειδή είναι γνωστό πως γίνεται χαμός από την δική μας πλευρά όσο αφορά σε καθυστερήσεις. Που και να είναι, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι με τις άπειρες μέρες που έχεις μπροστά σου για dispute.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αεροπορικώς δεν μου κάνει μη νορμάλ. Τώρα το τι κάνουν οι δικοί μας από εδώ και δεν το πήρες ακόμη, γιατι σε ξαφνιάζει με όλα αυτά που διαβάζουμε τόσο καιρό; Το θέμα είναι πως θα δεις στάτους εντός Ελλάδας...

https://track.aftership.com/yanwen/66146494415?

εδω δεν γραφει πως εφτασε ελλαδα. δεν εχει ανανεωσει το aftership ?

Εγώ θα περίμενα κι άλλο πριν αρχίσω να σκέφτομαι για απάτη, και μόνο επειδή είναι γνωστό πως γίνεται χαμός από την δική μας πλευρά. Που και να είναι, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι με τις άπειρες μέρες που έχεις μπροστά σου για dispute.

μου γραφει στο ebay πως συμφωνα με το tracking εχει παραδοθει. οποτε θελω να ξερω τι παιζει. γιατι με tracking number που λεει πως παραδοθηκε παιζει να χασω το dispute μη παραδοσης

εκτος και ειναι fake

Δημοσ.

Έχει αρκετές αρνητικές για τα γούστα μου, και οι αιτιολογίες μεταξύ μη παράδοσης και ποιότητας φαίνονται μοιρασμένες απ' όσο είδα, αλλά από την άλλη έχει μεγάλο νούμερο θετικών και δεν είναι και private, οπότε συνολικά δεν θα ανησυχούσα βάσει αξιολογήσεων.

Το ότι το βγάζει πως έχει παραδοθεί στο ebay δεν καταλαβαίνω, ποιο "σύστημα" διαβάζουν αυτοί; Αυτό μόνο δεν μου αρέσει.

Και πάλι εγώ θα περίμενα μέχρι Παρασκευή άντε και Δευτέρα, μέχρι να κινηθώ, 6 μέρες εντός Ελλάδας χωρίς παράδοση, δεν αποτελεί πλέον χρόνο για να σε ζώνουν τα φίδια.

(To να ξέρεις ακριβώς τι παίζει δεν γίνεται, γιατί όλοι τα ίδια δεδομένα βλέπουμε και υποθέσεις κάνουμε. Μόνο αν πετύχεις κάποιον που έλαβε κάτι με το συγκεκριμένο ταχυδρομείο και ίσως ξέρει κάτι παραπάνω. ή χτύπα ένα τηλέφωνο στα Ελτα αύριο μήπως βλέπουν κάτι παραπάνω εσωτερικά, αφού υπάρχει τράκιγνκ..).

Δημοσ.

απο οτι διαβαζω στο νετ το tracking σταματαει εντος της χωρας του προορισμου. πηγαν και αλλοι στα αντιστοιχα ελτα τους και τους ειπαν πως αυτος ο αριθμος ειναι ακυρος.

τωρα τι παιζει δε ξερω. εχω ανοιξει dispute να δω τι θα μου απαντησει ο πωλητης. προσωπικα μου βρωμαει το πραγμα.

το ebay εβγαλε παραδοθηκε γιατι διαβασε πως εφτασε στο αεροδρομιο. τερμα ακυρο προφανως γιατι μπορει καποιος να μη το λαβει τελικα αφου δεν υπαρχει tracking εντος της χωρας. πολυ υπουλο

Δημοσ.

απο οτι διαβαζω στο νετ το tracking σταματαει εντος της χωρας του προορισμου. πηγαν και αλλοι στα αντιστοιχα ελτα τους και τους ειπαν πως αυτος ο αριθμος ειναι ακυρος.

τωρα τι παιζει δε ξερω. εχω ανοιξει dispute να δω τι θα μου απαντησει ο πωλητης. προσωπικα μου βρωμαει το πραγμα.

το ebay εβγαλε παραδοθηκε γιατι διαβασε πως εφτασε στο αεροδρομιο. τερμα ακυρο προφανως γιατι μπορει καποιος να μη το λαβει τελικα αφου δεν υπαρχει tracking εντος της χωρας. πολυ υπουλο

Βιάζεσαι πολύ και μάλιστα κακώς άνοιξες dispute για δέμα που "θεωρητικά" έφτασε στην Ελλάδα, αφού δεν άνοιξε ακόμη ο σάκος με το δικό σου.

Δημοσ.

Βιάζεσαι πολύ και μάλιστα κακώς άνοιξες dispute για δέμα που "θεωρητικά" έφτασε στην Ελλάδα, αφού δεν άνοιξε ακόμη ο σάκος με το δικό σου.

Με προβλημάτισε η κατάσταση γιατί αρχική εκτίμηση παράδοσης ήταν μέχρι ή νωρίτερα της 27 Απριλίου και ξαφνικά βλέπω παραδόθηκε 29 Μαρτίου. Δε μου έχει ξανατυχει τέτοιο πράγμα.

Το dispute δε λέει κάτι, απλά για να επικοινωνήσει ο πωλητής μαζί μου. Αλλωστε Θα περιμένω. Πόσες μέρες μπορεί να πάρει λες; Από αλλά δέματα δεν παίρνει πάνω από εβδομάδα άπαξ και φτάσει αεροδρόμιο. Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να το έχω λάβει έτσι δεν ειναι?

Εκτός και μπήκε τελωνείο και μου κάνει κάνα μήνα το οποίο θα είναι έλεος γιατί η αξία είναι 2.5 ευρώ.

Δημοσ.

Στα tracking sites αναφέρεται ότι "έφτασε στην Ελλάδα" και εσύ γράφεις ότι "παραδόθηκε". Τι εννοείς; Σε ποιον και που παραδόθηκε;

Έχεις εκτίμηση παράδοσης 27/4 και άνοιξες dispute; Μήπως υπερβάλλεις;

Πέρα απ' αυτά, έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που ο σάκος με τα δέματα καθυστέρησε βδομάδες να ανοίξει και άλλες που το δέμα μπήκε στο τελωνείο και έμεινε για 1-2 μήνες.

Δημοσ.

Στα tracking sites αναφέρεται ότι "έφτασε στην Ελλάδα" και εσύ γράφεις ότι "παραδόθηκε". Τι εννοείς; Σε ποιον και που παραδόθηκε;

Έχεις εκτίμηση παράδοσης 27/4 και άνοιξες dispute; Μήπως υπερβάλλεις;

Πέρα απ' αυτά, έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που ο σάκος με τα δέματα καθυστέρησε βδομάδες να ανοίξει και άλλες που το δέμα μπήκε στο τελωνείο και έμεινε για 1-2 μήνες.

Στο eBay γράφει παραδόθηκε με ημερομηνία 29 Μαρτίου. Αρχικά το estimate ήταν 27 Απριλίου και μετά έγινε ανανέωση το tracking που μου έδωσε με ημερομηνία παράδοσης 29 Μαρτίου.

Μέσα από το eBay γράφει ως παραδόθηκε τελευταίος προορισμός το αεροδρόμιο.

Και σκέφτηκα μπας και είναι απάτη με κάνα fake tracking.

Γι'αυτό και άνοιξα dispute πως δεν το παρέλαβα. Κάτσε να δω τι θα μου πει ο πωλητής

Δημοσ.

Το τι γράφει για "παράδοση" στις 29/3 είναι προφανές ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αφού αυτή την ημερομηνία φαίνεται (σε ένα tracking site) ότι έφτασε στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι βιάστηκες.

Δημοσ.

Φαίνεται με ότι διάβασα πως μέσα από το eBay global shipping program δεν έχει tracking εντός της χώρας προορισμού. Γι'αυτό μου έγραψε ότι παραδόθηκε.

Λογικά θα μου έρθει με τα ΕΛΤΑ τις επόμενες μέρες.

Δεν είχα ποτέ tracking μέσα από το eBay GSP γι'αυτό και παράξενευτηκα όταν ειδα παραδόθηκε και αεροδρόμιο.

Όλα τα άλλα tracking φτάνουν μέχρι το ταχυδρομείο της γειτονιάς μου

Δημοσ.

2017-04-04 14:25

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2017-04-04 11:33

K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2017-04-04 07:55

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2017-03-26 19:53

NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

2017-04-04 10:55

The item has been processed in the country of destination

2017-03-30 19:06

The item has arrived in the country of destination

2017-03-28 08:37

The item is on transport to the country of destination

2017-03-26 19:53

The item is at the PostNL sorting center

Αν και από την εμπειρία μου και τις παραγγελίες που έχω κάνει λέω πως την γλίτωσα αλλά θα ήθελα και μια εκτίμηση ακόμα . . Γλίτωσα τα κερατιατικα ?? Δεν έχω να κάνω με Θεσσαλονίκη που εκεί νομίζω γίνεται όλη η βρωμοδουλειά και την πληρώνουν οι βόρειοι .

το ποσταρα κυρίως για να έχουμε εικόνα. Νομίζω ότι χαλάρωσανε τα πράματα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...