Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτα που γραφεις δεν περναει τελωνειο, περιμενε το χαρτι να πας να το παραλαβεις συστημενο τωρα.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε δέμα από iherb αξίας 45 ευρώ.Εκανε 12 μέρες και δέμα είναι untracked,μου το άφησε ο ταχυδρόμος στην είσοδο.

Δημοσ.
Free Lifetime Membership για την υπηρεσία Shop And Ship

Λειτουργεί 100%

Κώδικας κουπονιού εδώ: SNSFORFREE 

Το link της σελίδας που το είχε δεν επιτρέπεται σύμφωνα με κάποιον επόπτη, οπότε εάν έχει λήξει η προσφορά πηγαίνετε στο 

retailmenot dot com ( έτσι είναι καλύτερα??? ) και γράψτε Shop and Ship και θα εμφανίσει ότι έχει διαθέσιμο. Ακόμη ισχύει όμως αυτό απ ότι είδα.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή.

Πάτε στην σελίδα της εταιρείας Shop and Ship. Δεν βάζουμε φυσικά link ούτε εδώ.

Κάνετε κανονικά την εγγραφή και προς το τέλος της κάπου υπάρχει ένα πεδίο που αναφέρει για κωδικό κουπονιού.

Εκεί μέσα βάζετε τον παραπάνω κωδικό.

Επιβεβαιώνετε την εγγραφή με κάποιο έγγραφο σας σκαναρισμένο που στέλνετε. Διαλέγετε από Διαβατήριο/ταυτότητα/δίπλωμα οδήγησης.

Δεν υπάρχει email επιβεβαίωσης στην αρχή. Δεν ξέρω γιατί. Η επιβεβαίωση του εγγράφου γίνεται αμέσως!!! Και σε δευτερόλεπτα εμφανίζονται οι πολυπόθητες 18 φυσικές διευθύνσεις.

Καλές αγορές 
Δημοσ.

Μπήκε τελωνείο και βγηκε;;

2/4/2017, 17:47:40 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

2/4/2017, 14:05:10 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

24/3/2017, 22:35:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Δημοσ.

οχι δεν μπηκε καθολου!   το γλειτωσες

Δημοσ.

Εξαρτάται από την περιοχής που μένεις.

Εάν είσαι στη Β. Ελλάδα, ενδεχομένως, να μπει στην ΥΕΔ Θεσ/νίκης

Δημοσ.

Εξαρτάται από την περιοχής που μένεις.

Εάν είσαι στη Β. Ελλάδα, ενδεχομένως, να μπει στην ΥΕΔ Θεσ/νίκης

Εδω και μια εβδομαδα αναβαθμησανε τo site των ελτα και τωρα στο βγαζει μολις κλειση απο ΚΑΤ αθηνα αν θα πει υεδ θεσσαλονικης. Βγαζει ενα βελακι μεσα σε μια παρενθεση.

Δημοσ.

Πρεπει τα πραγματα να ειναι σχετικα ηρεμα στα ταχυδρομεια...

Κατι πακετακια ψιλα και μικρα κλπ απο Hong Kong ηρθαν με απλο ταχυδρομειο σε 10-15 εργασιμες...μια χαρα το βρισκω...

Δεν πληρωσα κατι επιπλεον

Δημοσ.

1/3/2017, 21:58:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

25/2/2017, 23:16:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 

1 μηνα ειναι στην Ελλαδα και ακομα να υπαρξει καποια βελτιωση. Ξερει κανενας τι μπορω να κανω για να παραλαβω το δεμα μου; Εκτος απο υπομονη βεβαια, δεν εχω αλλη. Υπαρχει καποιος που να εχει παραλαβει το δεμα του με μεταγενεστερη ημερομηνια εισαγωγης σε τελωνειο;

Δημοσ.

1/3/2017, 21:58:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

25/2/2017, 23:16:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 

1 μηνα ειναι στην Ελλαδα και ακομα να υπαρξει καποια βελτιωση. Ξερει κανενας τι μπορω να κανω για να παραλαβω το δεμα μου; Εκτος απο υπομονη βεβαια, δεν εχω αλλη. Υπαρχει καποιος που να εχει παραλαβει το δεμα του με μεταγενεστερη ημερομηνια εισαγωγης σε τελωνειο;

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Δέμα από Μαλαισία, και η τελευταία ενημέρωση είναι η εξής:

20/3/2017, 10:12:44 - ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) - ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

19/3/2017, 21:56:00 - ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

Καμία ένδειξη για εισαγωγή σε τελωνείο που να δικαιολογεί την καθυστέρηση (επίσης δεν πρόκειται για κινητό ή τέλος πάντων κάποιο αντικείμενο υψηλής αξίας αν και εγώ πλήρωσα 53 ευρώ). Την ίδια περίοδο, διάφορα άλλα δέματα από ασιατικές χώρες, τα έχω παραλάβει κανονικά. Και άλλες φορές έχει καθυστερήσει δέμα πιθανόν έπειτα από μεγάλη παραμονή του στο αεροδρόμιο, αλλά χωρίς να έχει ήδη σκαναριστεί και φανεί στο σύστημα.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα τα ΕΛΤΑ, ο υπάλληλος απλά μου είπε ότι το γεγονός πως έμεινε στο αεροδρόμιο είναι σπάνιο, ότι μάλλον περιμένουν το φόρτο (δεν γνωρίζω την διαδικασία, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό αυτό) και να περιμένω. Επέμενα για το αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, η απάντηση ήταν τίποτα και να περιμένω.

• Moderators
Δημοσ.

Λέω να τσιμπήσω κανένα μουφοlaptop από Gearbest σε κάτι ψευτοπροσφορές που βγάζει ενίοτε. Έχει παραγγείλει ποτέ κανείς να μου πει αν έφτασε ζωντανό (με συστημένο, όχι με κούριερ και λοιπά) και αν πέρασε τελωνείο;

Δημοσ.

Καλησπερα αγορασα κατι . απο Αυστραλια το οποιο ειναι πολυ μικρο σε μεγεθος δεν φαινεται για κατι που εχει μεγαλη αξια αλλα κοστιζει γυρω στα 150 μαζι με μεταφορικα!Πως πρεπει να χειριστω το θεμα ωστε να πληρωσω τα λιγοτερα λεφτα στο τελωνειο !(αν χει απαντηθει καπου αυτο το θεμα ας με παραπεμψει καποιοσ καθως δεν βρηκα κατι)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...