Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέμα αξίας ούτε 8 δολαρίων και σταμάτησε, νταβατζιλικι 3ε...

οι καραγκιόζηδες δεν έχουν τον Θεό τους! απο την μια άκρη στην άλλη εχουν πάει, δλδ. σου σταματάνε μια καρφίτσα για το φόρεμα της γυναίκας σου (λέμε τώρα) και το νταβατζιλίκη 3 ΕΥΡΩ (λες και ο έλγχος δεν ειναι μέσα στα καθηκοντά τους μιας και τους πληρώνουμε τον μισθό τους) τι να πείς....

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δέμα αξίας ούτε 8 δολαρίων και σταμάτησε, νταβατζιλικι 3ε...

Σου εχω καλυτερο. 1cent αντικειμενο (cd βιντεοπαιχνιδιου), περιπου 2.50€ μεταφορικα, και πληρωσα επισης 3€ τοτε. Οι ανθρωποι ειναι εκπληκτικοι, δεν παιζοντε.

Δημοσ.

οι καραγκιόζηδες δεν έχουν τον Θεό τους! απο την μια άκρη στην άλλη εχουν πάει, δλδ. σου σταματάνε μια καρφίτσα για το φόρεμα της γυναίκας σου (λέμε τώρα) και το νταβατζιλίκη 3 ΕΥΡΩ (λες και ο έλγχος δεν ειναι μέσα στα καθηκοντά τους μιας και τους πληρώνουμε τον μισθό τους) τι να πείς....

Σου εχω καλυτερο. 1cent αντικειμενο (cd βιντεοπαιχνιδιου), περιπου 2.50€ μεταφορικα, και πληρωσα επισης 3€ τοτε. Οι ανθρωποι ειναι εκπληκτικοι, δεν παιζοντε.

Δεν έχει νόημα να το συζητάμε εδώ μέσα ξανά και ξανά. Ψυχοθεραπεία κάνουμε δηλαδή; Αυτό το "τέλος" αντιβαίνει και στη λογική, είναι παράνομο και έχουν ζητηθεί εξηγήσεις και από την ΕΕΤΤ προ πολλού. Αρχίστε τις καταγγελίες παντού. Χρόνο από ότι φαίνεται έχουμε άφθονο (εφόσον πολλοί ασχολούμαστε κάθε τόσο με το 1€ ή ...κάποια cents προμήθειας ή διαφοράς λόγω ισοτιμίας). Εμπρός!

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να το συζητάμε εδώ μέσα ξανά και ξανά. Ψυχοθεραπεία κάνουμε δηλαδή; Αυτό το "τέλος" αντιβαίνει και στη λογική, είναι παράνομο και έχουν ζητηθεί εξηγήσεις και από την ΕΕΤΤ προ πολλού. Αρχίστε τις καταγγελίες παντού. Χρόνο από ότι φαίνεται έχουμε άφθονο (εφόσον πολλοί ασχολούμαστε κάθε τόσο με το 1€ ή ...κάποια cents προμήθειας ή διαφοράς λόγω ισοτιμίας). Εμπρός!

δωσε μας ακριβες πληροφοριες   που να κανουμε καταγγελιες?  μπηκα στο EETT  στις ταχυδρομικες υπηρεσιες  αλλα δεν ξερω τι ακριβως να κανω μετα!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον στα προηγουμενα ποστ ειχα πει για μια κιθαρα που θελω απο aliexpress με αξια 160-170ευρω και εχει δυο δωρεαν τροπους αποστολης.

Ems(δεν εχω χρησιμοποιήσει και λεει οτι ερχεται πιο γρηγορα) και κλασικα china post air.

Το βαρος ειναι 5κιλα και μεγεθος 150cm×120cm×100cm.

Οπως με πληροφορησατε ειναι και θεμα τυχης αν περασει η δεν περασει τελωνειο.

Συμφωνα με τα παραπανω τι παιζει περισσότερο και τι μου προτείνετε?

Ευχαριστω και παλι!

Προσφατα παρηγγειλα κι εγω μια ηλεκτρικη κιθαρα απο aliexpress φιλε μου, για Θεσσαλονικη. Μεσω ΕMS παρηγγειλα, και το τεραστιο πακετο εφτασε σπιτι μου χωρις να χρεωθει τελωνειο, ενω περασε και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη μεσα απο τελωνειο.

Μαλλον καθαρη τυχη? Ισως με ΕΜS λιγο μικροτερη η πιθανοτητα να χρεωθει τελωνειο? Μαλλον τυχερο θα λεγα!

Δημοσ.

Την ενοεις περασε μεσα απο τελωνειο; Εγραψε στο trucking number οτι μπηκε υεδ θεσσαλονικης αλλα δεν σε χρεωσανε τιποτα;

Δημοσ.

Την ενοεις περασε μεσα απο τελωνειο; Εγραψε στο trucking number οτι μπηκε υεδ θεσσαλονικης αλλα δεν σε χρεωσανε τιποτα;

Ακριβως, μπηκε και ΥΕΔ Θεσσαλονικης και μετα βγηκε χωρις να χρεωθει, οπως και οταν εφτασε Αθηνα πρωτα, μπηκε κι εκει Τελωνειο και βγηκε.

• 2017.03.06 06:55 (GMT-7): 【HELLENIC REPUBLIC GRGRSKGB 】Released from Customs
  • 2017.03.06 06:51 (GMT-7): ITEM IN CONTA YED THES/NIKIS
  • 2017.03.06 06:48 (GMT-7): ITEM ARR YED THES/NIKIS
  • 2017.03.05 14:55 (GMT-7): Released from Customs
  • 2017.02.23 16:29 (GMT-7): ITEM IN CONTA KAT.AERODROMIOU (EMS)
  • 2017.02.23 15:49 (GMT-7): 【HELLENIC REPUBLIC GRGRATHD 】Handed over to Customs
  • 2017.02.23 15:36 (GMT-7): 【HELLENIC REPUBLIC GRGRATHD 】Arrival at Sorting Center
  • 2017.02.22 23:49 (GMT-7): Handed over to Customs
Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση...

Φίλος είχε παραγγείλει κινητό από aliexpress και βλέπαμε εδώ και αρκετό καιρό να έχει φτάσει το δέμα Τελωνείο και το tracking να γράφει οτι το δέμα είναι υψηλής αξίας και απαιτείται τελωνειακή δήλωση.

Του εξήγησα οτι πιθανότατα θα τον πάρουν κάποια στιγμή τηλέφωνο από το αεροδρόμιο να του πουν τη λυπητερή και ω του θαύματος βλέπουμε σήμερα το δέμα να έχει ξεμπλοκάρει και να βρίσκεται στο Κέντρο διανομής Αττικής.

Υπάρχει πιθανότητα να γλύτωσε τους δασμούς ή τζάπα χαιρόμαστε; Παρακάτω τα αποτελέσματα του tracking :

30/3/2017, 07:53:43 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

30/3/2017, 06:19:03 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

30/3/2017, 03:04:18 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

29/3/2017, 23:19:45 Κ.Α.Τ. ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) (--> ΑΡΓΟΥΣ)

24/2/2017, 09:33:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

24/2/2017, 09:33:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

9/2/2017, 20:54:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Με ανησυχεί το :  ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) (--> ΑΡΓΟΥΣ)

Δημοσ.

Προσφατα παρηγγειλα κι εγω μια ηλεκτρικη κιθαρα απο aliexpress φιλε μου, για Θεσσαλονικη. Μεσω ΕMS παρηγγειλα, και το τεραστιο πακετο εφτασε σπιτι μου χωρις να χρεωθει τελωνειο, ενω περασε και απο Αθηνα και απο Θεσσαλονικη μεσα απο τελωνειο.

Μαλλον καθαρη τυχη? Ισως με ΕΜS λιγο μικροτερη η πιθανοτητα να χρεωθει τελωνειο? Μαλλον τυχερο θα λεγα!

Αυτα ειναι!

Το θεμα ηταν οτι την πηρες και δεν πληρωσες τιποτα παραπανω.

Εχω ξενερωσει απο τα τελωνεια και δεν ξερω τι να κανω...

Δημοσ.

Με ανησυχεί το :  ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) (--> ΑΡΓΟΥΣ)

Αυτό αναφέρεται στην 29/3/17 ενώ στη συνέχεια υπάρχουν φάσεις της 30/3/17

Δημοσ.

Μήπως θα τον πάρουν τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ Άργους και θα του πουν πχ "Έχετε ένα δέμα το οποίο έχουν εφαρμοστεί δασμοί και κάνει τόσο";

Δημοσ.

Οι κούριερ ενημερώνουν, τα Ελτά όχι. Αν έρχεται με Ελτά, στο γκισέ του ταχυδρομείου θα την μάθει τη λυπητερή. Κι αφού λέει "(ΔΑΣΜΟΙ)", μπήκε χρέωση...

Δημοσ.

Καλησπέρα, για Πάτρα αν είναι σε ποιο στάδιο θα μπεί τελωνείο? Περιμένω ένα ταμπλετ από Gearbest και έχει φτάσει μέχρι εδώ χωρίς να γράψει οτι μπήκε τελωνείο πουθενα:

2017-03-30 10:01 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2017-03-30 08:43 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2017-03-30 05:18 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2017-03-20 18:06 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

Παραγγέλνω συνέχεια ψιλοπραγματα από Κίνα και δεν μου έχει σταματήσει ποτέ τελωνείο με postNL για να ξέρω σε ποιο σημείο περνάει...

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...