black66.gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Κάθε κινεζομάγαζο έχει συμβληθεί με τα εθνικά ταχυδρομεία χωρών είτε της ευρώπης (πχ Ολλανδικό, βελγικό, τσέχικο, σουηδικό κλπ) είτε ασιατικό (πχ μαλαισιανό, σιγκαπουριανό κλπ). Με όποιο ταχυδρομείο και αν ταξιδεύει το δέμα, φτάνει στην έδρα της χώρας σαν διερχόμενο (in transit) και στη συνέχεια στην Ελλάδα. Στην περίπτωση των ταχυδρομείων της ΕΕ, δεν σημαίνει ότι έρχεται από τη χώρα αυτή και επομένως δεν σταματάει στο τελωνείο, αφού τα αυτοκόλλητα πάνω στο δέμα δείχνουν τη χώρα προέλευσης, τον πωλητή κλπ Μην είσαι τόσο σίγουρος . http://imageshack.com/i/plkMJVv7j Εμπρός μέρος. http://imageshack.com/i/pokHejClj Πίσω μέρος. -Δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η Κίνα ή έστω η χώρα προέλευσης.Μάλιστα το δέμα πάνω γράφει: Rutern if undeliverable σε P.O.Box Ολλανδίας. -Οι τελωνειακοί είναι αδύνατον να εντοπίσουν από που προέρχεται το δέμα αφού και στο tracking number εμφανίζονται μόνο η Ολλανδία και η Ελλάδα. -Αυτή είναι η λεγόμενη τριγωνική αποστολή δεμάτων που γίνεται από τρίτες χώρες στην Ε.Ε. για ευνόητους λόγους.(Αν ήταν να φορολογηθεί ούτως ή άλλως,ποιος ο λόγος να παρεμβληθεί τρίτη χώρα και να μην έρθει κατευθείαν με China post ). -Αύριο παραλαμβάνω και άλλο κινητό από BG πάλι με NL post (χωρίς τελωνείο φυσικά) και ανεβάζω και άλλες φωτό από το δέμα αλλά και την πορεία του.
spartak1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Η εταιρία που χρησιμοποιεί το Iherb για Ελλάδα τα δρομολογεί μέσω ταχυρομείου(ΕΛΤΑ) μόλις φτάσουν. Αυτο σημαίνει μειωμένες πιθανότητες για τελωνείο. Αλλά όχι μηδενικές φυσικά. Της vitacost δεν είναι ιδιο ακριβώς γιατί έρχονται μέσω Γερμανίας και φαίνεται ότι προέρχονται απο Αμερική. Ομως η αύξηση στα ταχυδρομικά είναι μεγάλη και πλέον είναι ακριβό το Iherb για μικρές παραγγελίες
FarCry Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Η εταιρία που χρησιμοποιεί το Iherb για Ελλάδα τα δρομολογεί μέσω ταχυρομείου(ΕΛΤΑ) μόλις φτάσουν. Αυτο σημαίνει μειωμένες πιθανότητες για τελωνείο. Αλλά όχι μηδενικές φυσικά. Της vitacost δεν είναι ιδιο ακριβώς γιατί έρχονται μέσω Γερμανίας και φαίνεται ότι προέρχονται απο Αμερική. Ομως η αύξηση στα ταχυδρομικά είναι μεγάλη και πλέον είναι ακριβό το Iherb για μικρές παραγγελίες μεσω γερμανιας ερχονται αλλα με τα ελτα παλι. γιατι του iherb δεν φαινονται πως ερχονται αμερικη? πως γινεται αυτο?
spartak1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 μεσω γερμανιας ερχονται αλλα με τα ελτα παλι. γιατι του iherb δεν φαινονται πως ερχονται αμερικη? πως γινεται αυτο? Φαίνονται φυσικά αλλά δεν έρχονται απο Γερμανία
FarCry Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Φαίνονται φυσικά αλλά δεν έρχονται απο Γερμανία και εχει προτιμηση το τελωνειο στα δεματα που ερχονται απο γερμανια? τι κουλο ειναι αυτο?
AdamQ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 το εψαξα και παρηγγειλα απο το vitacost. εχει καλες τιμες, και ερχονται τα πραγματα με DHL global mail. ειδα πως αυτα ειναι τα γερμανικα ταχυδρομεια, οποτε ερχεται ελλαδα με τα ελτα. αυτο φαινεται και απο το χρονο που σου δινουν, + οτι δεν εχει tracking. αν δεν λαβεις το αντικειμενο λεει εντος 60 ημερων σου κανουν refund Εγώ που έχω παραγγείλει 3 φορές τους 2 τελευταίους μήνες με global mail tracking μια χαρά τα παρέλαβα και για πακέτα 40+ από το ελτα και ήρθαν νωρίτερα απ ότι περίμενα και χωρίς να πληρώσω κάτι παραπάνω . . . Τώρα εσύ που το κατάλαβες ότι έχει τελωνείο δεν ξέρω. Μιλάω για το βότανο .
FarCry Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Εγώ που έχω παραγγείλει 3 φορές τους 2 τελευταίους μήνες με global mail tracking μια χαρά τα παρέλαβα και για πακέτα 40+ από το ελτα και ήρθαν νωρίτερα απ ότι περίμενα και χωρίς να πληρώσω κάτι παραπάνω . . . Τώρα εσύ που το κατάλαβες ότι έχει τελωνείο δεν ξέρω ειδα που εγραψαν DHL και πως τους χρεωσαν τελωνειο, και την αυξηση των μεταφορικων και τον χρονο. και υπεθεσα πως ερχονται με DHL courier και μπαινουν τελωνειο καλα τοτε γιατι ανεβασαν τοσο πολυ τα μεταφορικα αφου παλι με τα ελτα ερχονται?
makfil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Επιμένεις στο ίδιο θέμα που έχει συζητηθεί και το παρελθόν. Την όποια διαδικασία ακολουθείς εσύ για τις αγορές σου από συγκεκριμένο μαγαζί στην Κίνα δεν σημαίνει ότι την ακολουθεί και η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων αγοραστών και αυτό φαίνεται καθημερινά σε όλα τα fora με σχετικά νήματα. Ξαναλέω, λοιπόν, ότι η συντριπτική πλειοψηφία εξακολουθεί να αγοράζει από τα γνωστά κινεζομάγαζα και εάν επιλέξει αποστολή με ταχυδρομείο χώρας της ΕΕ, το δέμα διακινείται με τη διαδικασία που έγραψα. Άκυρο
FarCry Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Επιμένεις στο ίδιο θέμα που έχει συζητηθεί και το παρελθόν. σε μενα αναφερεσαι? δεν το επιασα. δεν εκανα αναφορα για κινεζομαγαζο.
spartak1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 και εχει προτιμηση το τελωνειο στα δεματα που ερχονται απο γερμανια? τι κουλο ειναι αυτο? Δεν είπα αυτό. Αυτο που έγραψα ήταν για να σου πω ότι και οι 2 μέθοδοι δρομολογούνται μέσω ΕΛΤΑ στο τέλος.
AdamQ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ειδα που εγραψαν DHL και πως τους χρεωσαν τελωνειο, και την αυξηση των μεταφορικων και τον χρονο. και υπεθεσα πως ερχονται με DHL courier και μπαινουν τελωνειο καλα τοτε γιατι ανεβασαν τοσο πολυ τα μεταφορικα αφου παλι με τα ελτα ερχονται? φίλε με τα ελτα μου έχουν έρθει πάντα . Τα μεταφορικά είναι άλλη υπόθεση δεν ξέρω ξέρω γιατί πάντως το global mail είναι ελτα αν αλλάξει κάτι τώρα που περιμένω από εκεί θα σου ενημερώσω, λογικά σε μια εβδομάδα είναι εδώ . Και αυτό που έγραψες λέει κάτι για Canadian οπότε άλλο αυτός και άλλο εμείς άλλους τρόπους έχουν για κάθε χώρα και δεν νομίζω να θέλουν να χάσουν πελάτες οπότε κομματάκι δύσκολο να το κάνουνε μόνο με courier ίσα ίσα ψάχνουν για το καλύτερο οπότε χαλάρωσε .
makfil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 σε μενα αναφερεσαι? δεν το επιασα. δεν εκανα αναφορα για κινεζομαγαζο. Προφανώς, όχι. Απάντησα σε post άλλου και δεν το βλέπω τώρα. Διόρθωσα (ακύρωσα) το δικό μου.
FarCry Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν είπα αυτό. Αυτο που έγραψα ήταν για να σου πω ότι και οι 2 μέθοδοι δρομολογούνται μέσω ΕΛΤΑ στο τέλος. α οκ. ετσι οπως το εγραψες φανηκε πως υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα εισαγωγης τελωνειου Η εταιρία που χρησιμοποιεί το Iherb για Ελλάδα τα δρομολογεί μέσω ταχυρομείου(ΕΛΤΑ) μόλις φτάσουν. Αυτο σημαίνει μειωμένες πιθανότητες για τελωνείο. Αλλά όχι μηδενικές φυσικά. Της vitacost δεν είναι ιδιο ακριβώς γιατί έρχονται μέσω Γερμανίας και φαίνεται ότι προέρχονται απο Αμερική. αυτη την αισθηση μου εδωσες οπως το διαβασα
spartak1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 α οκ. ετσι οπως το εγραψες φανηκε πως υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα εισαγωγης τελωνειου αυτη την αισθηση μου εδωσες οπως το διαβασα Το δεμα απο vitacost θα μπει τελωνειο πιθανότατα (πιο πιθανό από αυτό της iherb) αλλά μάλλον δε θα πληρώσεις τίποτα είτε θα πληρώσεις τα 3 ευρω.
FarCry Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Το δεμα απο vitacost θα μπει τελωνειο πιθανότατα (πιο πιθανό από αυτό της iherb) αλλά μάλλον δε θα πληρώσεις τίποτα είτε θα πληρώσεις τα 3 ευρω. ναι αυτο γιατι το λες? πιο πιθανο απο iherb? αυτο ειναι που εγραψα πριν και μου λες τα ιδια ειναι. και εγραψα υπαρχει προτιμηση στο τελωνειο απο δεματα που ερχονται γερμανια? και μου λες δεν ειπα αυτο. ρε φιλε θα με τρελανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις