Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΦΠΑ 24% πάνω στην αξία που θα βρει ο τελωνειακός (εάν έρθει με το ταχυδρομείο) + 12€ τέλη ΕΛΤΑ και ενδεχομένως δασμό που είναι χαμηλός.

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οταν αγοράζεις πραγματικά από χώρα της ΕΕ και όχι από Κίνα, δεν πληρώνεις τελωνείο.

Κάτσε για να καταλάβω το τελωνείο δεν λαμβάνει υπόψιν την έδρα του αποστολέα για να εκτελωνιστει το προϊόν; πχ απο ότι ξέρω σε χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης δεν υπάρχει τελωνείο . οπότε εάν αγοράσω ένα κινητό πχ από το συγκεκριμένο site που προανέφερα αλλά η αποθήκη επιλογής είναι η Ισπανία και όχι το Χονγκ Κονγκ το δέμα επάνω θα αναγράφει Ισπανία επομένως λογικά δεν θα εκτελωνιστει έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Αυτό το έγραψα γιατί πολλές φορές τα κινεζομάγαζα με αποθήκες στην ΕΕ, λένε ότι πουλάνε από εκεί αλλά στέλνουν από Κϊνα.

Πρέπει να σιγουρευτείς ότι αγοράζεις από χώρα της ΕΕ.

Δημοσ.

Εντάξει δεν πιστεύω να μην δεν στέλνουν από τις αποθήκες που αγοράζεις γιατί άλλο να γίνει αποστολή σε 2 ημέρες που λένε από την Ισπανία και άλλο 7 ημέρες από Κίνα.

Δημοσ.

Έχουν καταγραφεί περιστατικά που αγόρασαν κάποιοι από αποθήκη και τους βγήκε να το στέλνει ο κινέζος από Κίνα.

Δημοσ.

Εντάξει εαν προβω σε νέα αγορά θα το διευκρίνισω πριν.

Για να επιστρέψω και στο προηγούμενο θέμα μου για να αγορά από Κίνα μέχρι 20€ δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι και να το ανοίξουν και να δουν την αξία του να μην εχω επιπλέον χρέωση.

Δημοσ.

Εμένα βρίσκεται τελωνείο από της 3 του μήνα και δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση / ενημέρωση για το τι θα κάνουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσο καιρο χρειαζετε να περασει απο το τελωνειο?

εχει μπει το δεμα μου απο 2/2 και ακομα εκει...

Τους βρηκα σημερα στα τηλεφωνα και ειπε οτι σημερα εκτελωνουν την 31-1. Στις 2 που εχω και εγω λεει μεχρι τελη της αλλης. 2 φλεβαρη λεει εχει μια 300αρα δεματα.

Επεξ/σία από jeep13
Δημοσ.

2 φλεβαρη λεει εχει μια 300αρα δεματα.

Αυτή είναι μια χρήσιμη πληροφορία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί -ενδεικτικά- για τις πιθανότητες που υπάρχουν να σταματήσει στο τελωνείο κάτι. Δεδομένου λοιπόν ότι είναι κάποιες (αρκετές από όσο ξέρω) χιλιάδες τα πακέτα που φτάνουν καθημερινά, οι πιθανότητες παραμένουν ασήμαντες. Ακόμα περισσότερο αν ισχύει η φήμη ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο κάποια συγκεκριμένα είδη (κινητά).

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια να κανω και γω μιαιερωτηση μηπως γνωριζεις κανεις τι παιζεο τωρα τελευταια.

Αγορασα κατι μικροπραγματακια απο ebay(κινα) αξιας 69€. Δεν εχουν περασει ποτε τελωνειο απλα ο κινεζος εγραφε μικροτερη τιμη. Τωρα ομως δεν επικοινωνησε για να μου πει τιμη. Λετε να περασει τελωνειο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...