Moderators Malthador Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 1. Η μέθοδος προυποθέτει την αποστολή με εταιρεία courier. 2. Τα import fees που υπολογίζει η αμαζόνα αντιστοιχούν συνήθως στον ΦΠΑ αλλά με την courier θα έχεις τα γνωστά πρόσθετα έξοδα. Πάμε με παράδειγμα γιατί αλλιώς δεν τα καταλαβαίνω.Το προϊόν που θέλω να παραγγείλω στο τελικό βήμα, απαλλαγμένο από το γιαπωνέζικο ΦΠΑ δίνει Order Summary Items: ¥ 5,994 Shipping & Handling: ¥ 991 Import Fees Deposit ¥ 908 Order Total: ¥ 7,893 το ¥908 δεν αντιστοιχεί στο 24% του ¥5994, άρα δεν έχει υπολογίσει τον ΦΠΑ, κάτι άλλο υπολογίζει εκεί μέσα και δεν μπορώ να καταλάβω τι. Από εκεί και πέρα, από κάτω γράφει το εξής: If you select AmazonGlobal international shipping, AmazonGlobal will complete customs clearance on your behalf. If there are import fees, etc., we will charge you the estimate as advance payment. Learn more Δεν με πειράζει να πληρώσω έξοδα, τέλη και τα λοιπά, αυτό που θέλω είναι να το γνωρίζω από πριν. Δεν θέλω να τα έχω προπληρώσει και να έρθει μετά η κούριερ να μου πει ότι είναι άλλα τόσα.
makfil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τα 908 είναι το 13% του αθροίσματος κόστους και μεταφορικών. Δεν ξέρω αν αυτά που παραγγέλνεις είναι στην κατηγορία αυτή του ΦΠΑ.
katerinaanna Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Παιδια γεια σας.Μια ερωτηση σχετικα με το amazon.Εκανα μια παραγγελια για πρωτη φορα απο το γερμανικο amazon.Προκειται για ενα βιβλιο.Ξερει κανεις πως συνηθως ερχονται τα δεματα απο αυτο το site?Ερχονται δηλαδη στο ταχυδρομειο ή με κουριερ?Επισης πληρωνω κατι επιπλεον για να μου σταλεί στο σπίτι?Εαν προκειται δηλαδη αποστολη απο καποια μεταφορικη?
makfil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Εξαρτάται από την επιλογή αποστολής που έκανες. Αν διάλεξες τη φτηνή, θα έρθει με το ταχυδρομείο στο σπίτι σου.
pakis7361 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 τα πραγματα που αγοραζουμε απο ebay , αλλα απο χωρες Ευρωπης, περνανε τελωνειο;
makfil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εάν είναι πράγματι από χώρες της ΕΕ και όχι από τρίτες, όπως συμβαίνει συχνά, όχι.
anton_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ποσο καιρο χρειαζετε να περασει απο το τελωνειο?εχει μπει το δεμα μου απο 2/2 και ακομα εκει... 1
makfil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό όριο αλλά φαίνεται ότι υπάρχει καθυστέρηση από το μεγάλο αριθμό δεμάτων και το λιγοστό αριθμό τελωνειακών. 1
Sgmaster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, εχει παρει κανενας τελευταια tablet απο την κινεζικη αποθηκη του Gearbest?Μου εβγαζε επιλογη Europe Express που ειναι chronopost και φαινεται οτι ερχεται απο Ευρωπη και δεν περναει τελωνειο, αλλα 1 μερα μετα την παραγγελια μου εστειλαν οτι δεν γινεται να το στειλουν ετσι τελικα. Τωρα οταν παω να το ξαναγορασω βγαζει πολλες επιλογες μεταξυ αυτων EMS, DHL (EU), Netherlands Registered Post. Με EMS απο οτι εχω ακουσει τωρα τελευταια ειναι 50-50 να περασει τελωνειο, αλλα με τις αλλες δυο? Παντα με Netherlands Registered παραγγελνω, αλλα ηταν ψιλοπραγματα με μεγιστη αξια 150$ ανα παραγγελια ενω τωρα ειναι ενα ταμπλετ 1,9 κιλα αξιας 300$ μονο του σε ενα δεμα. Ξερει κανενας αν θα περασει τελωνειο?Επισης πρωτη φορα βλεπω επιλογη DHL (EU). Τι σημαινει αυτο? Οτι φαινεται σαν να εχει ερθει απο Ευρωπη οποτε δεν περναει τελωνειο? Οποιος ξερει ας με διαφωτισει. Ευχαριστω
katerinaanna Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εξαρτάται από την επιλογή αποστολής που έκανες. Αν διάλεξες τη φτηνή, θα έρθει με το ταχυδρομείο στο σπίτι σου. Το Expedited Delivery δηλωσα,γιατι με αυτο ερχεται 2 εβδομαδες νωριτερα απο το φθηνοτερο και η διαφορα με το φθηνοτερο (το standard delviery) ειναι στα 5 ευρω.Αν τελικα ερθει με κουριερ θα πρεπει να πληρωσω extra για να ερθει το δεμα στο σπιτι μου?
jeep13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ποσο καιρο χρειαζετε να περασει απο το τελωνειο? εχει μπει το δεμα μου απο 2/2 και ακομα εκει... και το δικό μου απο 2/2, ειναι μεσα. 1
mynam3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 αν παραγγείλω από bangood, minideal κλπ με τη γνωστή μέθοδο όλα αυτά τα χρόνια mark as a gift και αποστολή με απλό ταχυδρομείο, ενδέχεται να περάσει τελωνείο? Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα πρόβλημα
makfil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέχρι πριν από 3 μήνες, κανείς δεν είχε πρόβλημα με τις αγορές από Κίνα ότι κι αν δήλωναν οι πωλητές στο αυτοκόλλητο. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν και κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει στο ερώτημά σου. 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Θήκη για κινητό, από eBay μου ήρθε κανονικά την Τετάρτη 8/3, Β. Ελλάδα (Θράκη), χωρίς έξτρα χρεώσεις, τέλη κλπ. Ορίστε οι φωτο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις