karthan7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Παρέλαβα χτες κάτι μικρο σε αξια (μινι πληκτρολογιο) απο gearbest.Είχα βάλει απλό χωρις tracking γιατι δεν αξιζε να πληρωσω.Ηρθε πιο γρηγορα απτα αλλα που ηταν με νουμερο.Κ χωρις καν το γνωστο κίτρινο αυτοκόλλητο. Και σκέφτομαι..αν έπαιρνα τελικα κινητο κι το έβαζα απλο μπας κ πέρναγε πιο ευκολα απτα συστημένα που κολλάνε τελωνείο ?(όπως το κινητο πουχω μεσα απο 9/2 κ τιποτα) Δεν στελνουν δεμα με κινητο τηλεφωνο χωρις tracking. 1
Lnk Hlk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Για ένα κινητό αξίας 120€, εαν μπεί τελωνείο, πόσο παραπάνω πληρώνουμε?
makfil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 ΦΠΑ στην αξία που θα υπολογίσει ο τελωνειακός και 12€ τέλη των ΕΛΤΑ 1
konsniper Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δεν στελνουν δεμα με κινητο τηλεφωνο χωρις tracking. Μου το βγάζει πάντως ως επιλογη στο Gearbest
Pwncakes Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Τι διαφορα εχει αν γραψει αγαθα υψηλης αξιας/απαιτειται τελωνιακη δηλωση? Το δικο μου ειναι το δευτερο βεβαια που δεν γραφει κατι τετοιο , 2 μερες τωρα δεν εχει βγει απο τελωνειο με EMS συνολικη αξια 115 ευρω μαζι με μεταφορικα. Επισης ποσο καιρο κανει περιπου να βγει απο τελωνειο με EMS? ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-01-2017 14:14 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-01-2017 21:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 27-01-2017 11:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 27-01-2017 11:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 03-03-2017 23:00 ΙΑΠΩΝΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-03-2017 06:20 ΙΑΠΩΝΙΑΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-03-2017 22:15 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 07-03-2017 22:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
makfil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Διαφορετικές διατυπώσεις αλλά στην ουσία λένε ότι το δέμα μπήκε στο τελωνείο και στις δύο περιπτώσεις. Δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος και εξαρτάται από τον αριθμό των δεμάτων για εκτελωνισμό σε σχέση με τον αριθμό των υπαλλήλων. Η EMS είναι η εταιρεία courier των ταχυδρομείων που είναι μέλη της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης και θεωρητικά πρέπει να παραδίνει γρήγορα τα δέματα αλλά στην περίπτωση του τελωνείου η κατάσταση μπλέκει.
Pwncakes Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Διαφορετικές διατυπώσεις αλλά στην ουσία λένε ότι το δέμα μπήκε στο τελωνείο και στις δύο περιπτώσεις. Δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος και εξαρτάται από τον αριθμό των δεμάτων για εκτελωνισμό σε σχέση με τον αριθμό των υπαλλήλων. Η EMS είναι η εταιρεία courier των ταχυδρομείων που είναι μέλη της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης και θεωρητικά πρέπει να παραδίνει γρήγορα τα δέματα αλλά στην περίπτωση του τελωνείου η κατάσταση μπλέκει. Ευχαριστω. Αρα δεν υπαρχει καποια διαφορα σε σχεση με το αν θα πληρωσεις κλπ. Μπλεκει δηλαδη ακομα και με EMS μπορει να παρει και πανω απο εβδομαδα να φυγει απο τελωνειο και να στο φερουν σπιτι?
makfil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Γιατί να μην μπλέκει και με EMS; Ευτυχώς που είναι η EMS και όχι ιδιωτική courier που θα σου ζητούσε ένα σωρό λεφτά. Για το τελευταίο δεν υπάρχει ενημέρωση πως γίνεται, δηλαδή αν πηγαίνεις να πληρώσεις ή στο φέρνει ο courier και πληρώνεις σ' αυτόν.
Pwncakes Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Γιατί να μην μπλέκει και με EMS; Ευτυχώς που είναι η EMS και όχι ιδιωτική courier που θα σου ζητούσε ένα σωρό λεφτά. Για το τελευταίο δεν υπάρχει ενημέρωση πως γίνεται, δηλαδή αν πηγαίνεις να πληρώσεις ή στο φέρνει ο courier και πληρώνεις σ' αυτόν. Μπορει καποιος να πει πληρωνω παραπανω λεφτα οποτε γιατι να μπλεκει και να μην παρω το προιον μου πιο γρηγορα? Που ετσι ειναι και το σωστο Γενικα παντως αποτι εχω καταλαβει το τελωνειο ειναι για κλωτσιες στην χωρα μας . Δεν μπορουμε να βγαλουμε και μια ακρη μαυτους ενας λεει μου το εφεραν σπιτι αλλος λεει πηγα και το πηρα... . Αλλοι λενε οτι ερχεται με EMS παντα γραφει το tracking εισαγωγη στο τελωνειο κλπ κλπ . Με λιγα λογια ποτέ δεν θα διαπιστωσουμε τι θα μας συμβει .
toyotats Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 εχουν δωσει σε κανεναν απο gearbest η bangood trucking number που τελιωνει σε MY που ειναι μαλαισιας? εντυπωσεις ? αργει πολλη σας το σταματησαν τελωνειο?
Gpapadim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλημέρα! Σε λίγες μέρες θα πάω στο Λονδίνο κ θα ήθελα να αγοράσω από εκεί το playstation 4 μιας κ το έχω βρει αρκετά φθηνότερα σε σχέση με την Ελλάδα. Θα έχω πρόβλημα στο αεροδρόμιο; Ευχαριστώ!
makfil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Έχεις απάντηση στο άλλο νήμα που έγραψες την ίδια ερώτηση.
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Επειδή θέλω να παραγγείλω από το γιαπωνέζικο amazon κάποια Nintendo Switch games, έχω κάποιες απορίες: 1) Amazonglobal Priority φαντάζομαι σημαίνει κούριερ, έτσι; Επομένως θα έχω τα δέματα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα; Το Amazon δίνει 10 μέρες πχ, να περιμένω τόσο ή να περιμένω τίποτα δίμηνα πάλι; 2) Όταν λέει Import Fees Deposit, σημαίνει ότι αυτά είναι τα έξοδα τελωνείου και δεν θα πληρώσω τίποτα περισσότερα όταν τα δέματα μπουν στην Ελλάδα, σωστά;
makfil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 1. Η μέθοδος προυποθέτει την αποστολή με εταιρεία courier. 2. Τα import fees που υπολογίζει η αμαζόνα αντιστοιχούν συνήθως στον ΦΠΑ αλλά με την courier θα έχεις τα γνωστά πρόσθετα έξοδα.
tonypapadovic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 1. Η μέθοδος προυποθέτει την αποστολή με εταιρεία courier. 2. Τα import fees που υπολογίζει η αμαζόνα αντιστοιχούν συνήθως στον ΦΠΑ αλλά με την courier θα έχεις τα γνωστά πρόσθετα έξοδα. Για το 2, στο amazon.com (δεν έχω δοκιμάσει από το .jp) τα import fees καλύπτουν όλα τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις