Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω βρει από το ebay κάτι προβολάκια ομίχλης για το αυτοκίνητο που με μαζί με τις γρίλιες βγαίνουν στα 29 ευρώ από Κίνα. Πόσο τελωνείο θα φάω αν τα αγοράσω?Free economy international shipping λεει ο πωλητης από Κίνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου φαίνεται απίθανο να περάσουν τελωνείο ή να σε χρεώσουν έστω, και μου κάνει εντύπωση, πως τόσος κόσμος ρωτά γι'αυτό το θέμα.

Ποιά προβολάκια παράγγειλες;

Δημοσ.

Ακόμη και την πραγματική αξία να δηλώσει ο κινέζος, μάλλον δεν θα πληρώσεις έξοδα εκτός αν μπει στο τελωνείο και πληρώσεις τα 3€

Δημοσ.

απο αυτα που διαβαζω βλεπω οτι οποιος ειναι θεσ/κη  εχει πιο πολλες πιθανοτητες για τελωνειο απο την Αθηνα.

Δημοσ.

Χαιρετώ.

θέλω να πάρω απο κίνα το συγκεκριμένο

http://www.banggood.com/Eachine-E50-WIFI-FPV-With-Foldable-Arm-Altitude-Hold-RC-Quadcopter-RTF-p-1105949.html

Υπάρχει περίτπωση για τελωνείο;

πρέπει να γράψω κάτι στο κατάστημα;

εχω ξανα-ψωνίσει απ το συγκεκριμένο αλλα μόνο θήκες για κινητά κλπ με κόστος κάτω των 9-15€  και με παράδοση στα ελτα.

Δημοσ.

Το γεγονός είναι ότι τα δέματα ψάχνονται πλέον, ίσως περισσότερο αυτά με κινητά.

Το μόνο που μπορείς να ζητήσεις είναι η χαμηλή δηλωμένη αξία.

Δημοσ.

οταν σε καλει η DHL η οποιαδηποτε αλλη κουριερ και τους λες οτι δε δεχεσαι να το παραλαβεις, αυτοι κατοπιν επικοινωνουν με τον αποστολεα και τον ρωτουν αν δεχεται να επιστραφει, ποτε δεν επιστρεφεται αυτοματα. αν ο πωλητης δε δεχτει να επιστραφει το δεμα τοτε μετα απο καποιο διαστημα καταστρεφεται. σε αυτη τη περιπτωση δε σε καλυπτει το paypal για non delivery claim. σε καλυπτει μονο αμα επιστραφει και φανει οτι το παρελαβε ο αλλος.

δε μιλαμε για courier που σιγουρα μπαινει τελωνειο λολ

λεμε για το κανονικο ταχυδρομειο.

οτι εγραψε ο makfil ειναι.

δε γινεται να αρνηθει ο πωλητης την παραλαβη. θα φυγει και θα παει πισω στη χωρα του

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

το Y κατάστημα αγοράζει πχ 100 κινητά για 100€ και τα πουλάει για 120€ για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο που το κινητό μόλις έχει βγεί.

Τους επόμενους μήνες το κατάστημα θα αγοράσει πχ 50 κινητά για 90€ από τον προμηθευτή και θα τα πουλήσει για 108€. 

ένα κινητό που στο πουλάει εσένα τον Ιανουάριο για 120€ αν τον επιστρέψεις θα το πουλήσει πάλι μετά από 2-3 μήνες για 108€ και όχι για 120€ που στο πούλησε εσένα.

Σκέψου το αλλιώς. πουλάς μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών που τώρα έχει 200€ . τελικά την στέλνεις σε έναν τύπο αλλά αυτός μετά από 2 μήνες στην επιστρέφει γιατί δεν του έκανε. εσύ πόσο θα την πουλήσεις; 200€ ή 180€ γιατί η Nvidia έβγαλε την 1080ti?

ναι οκ καταλαβαινω τι λες αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος πως το προιον ειναι καινουργιο οχι μεταχειρισμενο.

απλα εχει χαμηλοτερη αξια πωλησης λογω παροδο χρονου.

και αυτο συμβαινει σε συγκεκριμενα προιοντα, οχι σε ολα.

επειδη ειπες μεταχειρισμενο γιαυτο το εγραψα

στο μεταχειρισμενο δεν παιζει κανονικη εγγυηση οπως και στα amazon warehouse deals παρα μονο 30 μερες.

ΑΝ για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο, οποιοδήποτε κατάστημα σας επιτρέψει να αρνηθείτε την παραλαβή για να σας το ξαναστείλει, χρεώνοντας σας τα μεταφορικά, το κατάστημα σας κάνει χάρη. Μη έχετε υπόνοιες για τίποτα άλλο.

το καθε καταστημα εχει γραμμενη την πολιτικη στη σελιδα του. επισης υπαρχει και η επικοινωνια.

πρωτα ρωτας και μετα αγοραζεις. δεν μας κανει τη χαρη το καταστημα. απλα θα μας χασει απο πελατες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης, ειναι πολυ ευκολο να σου κανει ο κινεζος escalate το dispute σε claim με ενα απλο tracking number και κλεισει η υποθεση εις βαρος σου πριν το καταλαβεις και να χασεις και τα χρηματα σου και το πακετο. πολλοι περιμενουν απο το paypal να πληρωνει για τα παντα, δεν ειναι ετσι ομως

Εδώ η λύση φίλε μου είναι εύκολη

Αγοράζεις από το banggood με priority direct mail που είναι πιο γρήγορο από το air mail αλλά δεν έχει tracking

Εστω ότι κολλάει τελωνείο το πληρώνεις και μετά βαράς στο PayPal για μη παραλαβή.

Χωρίς tracking κερδίζεις σίγουρα και έχεις πληρώσει μόνο το τελωνείο, γαμάτο?

Σημείωση

Απλά πετάω ιδέες για κουβέντα μην αρχίσετε να με κράζετε :P

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.

Οταν θα σταματήσει το μπαγκουντ και το κάθε μπαγκουντ να αποστέλλει ελλάδα εξαιτίας τέτοιων τακτικών (για αυτό σταμάτησε και το amazon.uk τα δωρεαν μεταφορικα ουσιαστικά για να βγαλει την ελλαδα απο τους πελάτες του) τότε θα κλαίμε και θα λέμε καλά ήταν τα τελωνεία, ω χαρώ τα.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν θα σταματήσει το μπαγκουντ και το κάθε μπαγκουντ να αποστέλλει ελλάδα εξαιτίας τέτοιων τακτικών (για αυτό σταμάτησε και το amazon.uk τα δωρεαν μεταφορικα ουσιαστικά για να βγαλει την ελλαδα απο τους πελάτες του) τότε θα κλαίμε και θα λέμε καλά ήταν τα τελωνεία, ω χαρώ τα.

και τωρα χωρις tracking στελνει το amazon.co.uk .Οποιος εκανε τις <<απατες>> δεν θα κολλησει στα 10 ευρω μεταφορικα.

Δημοσ.

Παντως τα παντα ειναι λαχειο πλεον, μπορει να σου σταματησουν θηκουλα για κινητο των 3 ευρω, και μπορει να γλυτωσεις ογκωδες και ακριβο αντικειμενο! 

Σημερα παρελαβα απο Κινα μεσω EMS (απο aliexpress) ηλεκτρικη κιθαρα (αρα ογκωδες αντικειμενο) , με δηλωμενη τιμη  απ τον πωλητη χωρις gift κτλ αξια 80$, χωρις να πληρωσω τιποτα στο τελωνειο. Και το πακετο ενω ηρθε σε 3 μερες Αθηνα ηταν κανονικα στο τελωνειο για κανα 15ημερο, ηρθε Θεσσαλονικη περασε και εδω απο ΥΕΔ, και ενω περιμενα να μου ρθει σημερα μαζι με το χαρτακι της χρεωσης, ηρθε ετσι χωρις καμια χρεωση!!! Παρακατω σας στελνω και την πορεια του δεματος.

Οποτε ειναι σαν να παιζεις τζοκερ, θες να παραγγειλεις κατι? υπολογιζεις οτι σε συμφερει να το αγορασει με καπελο γυρω στα 30-50€ απ το τελωνειο? προχωρας στην παραγγελια, και περιμενεις την κληρωση του τζοκερ! ;)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-02-2017 17:44 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 20-02-2017 20:47 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 23-02-2017 16:29 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-03-2017 06:48 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-03-2017 06:51 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 06-03-2017 15:05 Κ.Δ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 06-03-2017 23:33 Κ.Δ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 07-03-2017 07:53 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 07-03-2017 10:34
Δημοσ.

Χαιρετώ.

θέλω να πάρω απο κίνα το συγκεκριμένο

http://www.banggood.com/Eachine-E50-WIFI-FPV-With-Foldable-Arm-Altitude-Hold-RC-Quadcopter-RTF-p-1105949.html

Υπάρχει περίτπωση για τελωνείο;

πρέπει να γράψω κάτι στο κατάστημα;

εχω ξανα-ψωνίσει απ το συγκεκριμένο αλλα μόνο θήκες για κινητά κλπ με κόστος κάτω των 9-15€  και με παράδοση στα ελτα.

To site είναι αξιόπιστο μην αγχώνεσαι.

Κάνε & παραγγελία μέσω paypal & κάνε υπομονή .

Απλό ταχυδρομείο & σου έρχεται ΕΛΤΑ.

Υπάρχει η πιθανότητα όμως λόγω του ότι είναι πάνω από 22 ευρώ να πληρώσει τελωνείο .

Μήν φαντάζεσαι κάνα τεράστιο κόστος .

Κοίτα τιμές Ελλάδα & σύγκρινε .

Έχει & το gear 1 παρόμοιο .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...