Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εκτίμηση που έκανα στηρίζεται στο γεγονός ότι το δέμα έμεινε στο τελωνείο για 28' μόνο.

Δηλαδή χρόνος να συνταχθεί μόνο το παραστατικό του τέλους των 3€ και ίσως ούτε και αυτό.

Θα το δούμε, όμως, με λίγη υπομονή.

Πήγα παρέλαβα σήμερα από το ταχυδρομείο της περιοχής μου 3 ευρώ έδωσα δεν είχε ανοιχτή καθόλου το δέμα από ότι είδα απλά μπήκε έβαλαν το 3 ευρω και βγήκε. 11 δολάρια είχε τιμή πάνω το δέμα.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παραγγελια απο tinydeal με κινεζικο ταχυδρομιο εφυγε απο κει ο ανταπτορας και οχι απο ευρωπαικη αποθηκη ηρθε ποιο γρηγορα(32 μερες)απο ενα βιβλιο που περιμενω απο ebay με ρουαλ αυτα ειναι τα τρελα που γινονται ωρες ωρες

Δημοσ.

Ηρθε ειδοποιηση απο ΕΛΤΑ για παραλαβη μετα απο ενα μηνα τελωνειο xiaomi redmi note 4 αξιας 182 ευρω χωρις να ξερω τι τιμη εχει δηλωσει ο κινεζος,πανω στο χαρτι δεξια στο πεδιο ''ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΗ'' εχει τιμη μονο 3 ευρω τελη εκτελωνισμου,τιποτα αλλο.

Υπαρχει περιπτωση να γλιτωσα ΦΠΑ και δασμους η θα μου τα ζητησουν στο ταχυδρομειο αυριο ?

Δημοσ.

28+3= 31€  

Μικρή ζημιά, έστω και αν συγκριτικά είναι 10% περίπου πάνω στην αξία που πλήρωσες.

Μια χαρα περιμενα  18 να μου ερθει με 12 ελτα + 6 το φπα.32 εχει κανονικα με ποντους μου βγηκε 28.50 οποτε το 3ευρω δεν με πειραξε καθολου.50+ εχει Ελλαδα.Ηδη το συνδεσα το ρουτερ στο σπιτι και η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη.Παιδευτηκα λιγο αλλα τα καταφερα.Να σε καλα για το ενδιαφερον σου.

Δημοσ.

Ηρθε ειδοποιηση απο ΕΛΤΑ για παραλαβη μετα απο ενα μηνα τελωνειο xiaomi redmi note 4 αξιας 182 ευρω χωρις να ξερω τι τιμη εχει δηλωσει ο κινεζος,πανω στο χαρτι δεξια στο πεδιο ''ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΗ'' εχει τιμη μονο 3 ευρω τελη εκτελωνισμου,τιποτα αλλο.

Υπαρχει περιπτωση να γλιτωσα ΦΠΑ και δασμους η θα μου τα ζητησουν στο ταχυδρομειο αυριο ?

Δε θα πληρωσεις κάτι άλλο. Αν ηταν θα το εγραφε

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα πληρωσεις κάτι άλλο. Αν ηταν θα το εγραφε

ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση ,μακαρι να ειναι ετσι,εχω αρρωστησει ενα μηνα.

Υ.Σ κατα λαθος πατησα ''αναφορα'' στο πρωτο μηνυμα,παρακαλω να αναιρεθει

Δημοσ.

Συμφωνώ και επειδή θέλω λίγο και γω να σκεφτώ φωναχτά, αναρωτιέμαι, θα ήθελε κάποιος από εμάς ένα ανοιγμένο προιόν που το έχει πάρει πιο πριν κάποιος πελάτης απλά για να το δοκιμάσει και το επέστρεψε?

οχι αλλα πως το ξερεις εσυ? δεν φαινεται.

το ιδιο ισχυει και με τα ρουχα και τα παπουτσια που δοκιμαζεις. δεν εχεις θεμα ομως που τα εχουν δοκιμασει αλλοι τοσοι πριν απο σενα

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι μπορεί να γίνει με λογικές του στυλ το παραγγέλνω και αν με πιάσει τελωνείο, έλα μωρέ το στέλνω πίσω και το παραγγέλνω ξανά μέχρι να περάσει...

Αν τα κινεζομάγαζα μια ωραία μέρα αποφασίσουν ότι δεν ξαναστέλνουν Ελλάδα γιατί οι αγοραστές παίζουν μαζί τους, να δούμε με πόση χαρά θα τα ακουμπάμε μετά στα εγχώρια μαγαζιά.

Δεχτείτε το ότι το τελωνείο είναι ένα πιθανό σενάριο (και μάλιστα τον τελευταίο καιρό αρκετά πιθανό) για αγορές από τρίτες χώρες.

γιαυτο μη βγει παραεξω :P

Δημοσ.

οχι αλλα πως το ξερεις εσυ? δεν φαινεται.

το ιδιο ισχυει και με τα ρουχα και τα παπουτσια που δοκιμαζεις. δεν εχεις θεμα ομως που τα εχουν δοκιμασει αλλοι τοσοι πριν απο σενα

..

Με τα ρούχα εννοείται ότι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αλλά αν δεις ότι από το tablet που μόλις αγόρασες είναι κομμένη η ταινία ασφαλείας, από το κινητό έχει αφαιρεθεί η εργοστασιακή ζελατίνα ή έχει αφαιρεθεί το λαστιχάκι από τα ακουστικά ή η Ip cam που παίρνεις έχεις μέσα φωτογραφίες αλλουνού φαντάζομαι θα εκνευριστείς... πόσο μάλλον εάν μάθεις ότι αυτό έχει συμβεί επειδή ο προηγούμενος πελάτης απλά το πήρε και δε του άρεσε ή δεν τον βόλεψε.

Δημοσ.

Με τα ρούχα εννοείται ότι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αλλά αν δεις ότι από το tablet που μόλις αγόρασες είναι κομμένη η ταινία ασφαλείας, από το κινητό έχει αφαιρεθεί η εργοστασιακή ζελατίνα ή έχει αφαιρεθεί το λαστιχάκι από τα ακουστικά ή η Ip cam που παίρνεις έχεις μέσα φωτογραφίες αλλουνού φαντάζομαι θα εκνευριστείς... πόσο μάλλον εάν μάθεις ότι αυτό έχει συμβεί επειδή ο προηγούμενος πελάτης απλά το πήρε και δε του άρεσε ή δεν τον βόλεψε.

αυτο ναι αλλα πολλα πραγματα τα πουλανε και σε μη retail συσκευασια, οπως εχω δει πχ ακουστικα.

τα ακουστικα δεν νομιζω πως εχουν λαστιχακι. σε οσα unboxing εχω δει δηλαδη.

ή τα μηχανικα πληκτρολογια

βλεπεις εδω καμια ταινια δηλαδη? :P

Δημοσ.

αυτο ναι αλλα πολλα πραγματα τα πουλανε και σε μη retail συσκευασια, οπως εχω δει πχ ακουστικα.

τα ακουστικα δεν νομιζω πως εχουν λαστιχακι. σε οσα unboxing εχω δει δηλαδη.

ή τα μηχανικα πληκτρολογια

βλεπεις εδω καμια ταινια δηλαδη? :P

Όλα τα προιόντα είναι διαφορετικές περιπτώσεις, και στο πληκτρολόγιο που αναφέρεσαι μπορεί να μην έχει ταινίες αλλά μπορεί να δεις δαχτυλιές επάνω....Η συσκευασία bulk είναι άλλο θέμα και σίγουρα η τιμή της με αυτό της retail συσκευασίας πρέπει να διαφέρει. εγώ αναφέρομαι σε προιόν που το αγοράζεις σαν κανονικό και αυτό έχει ανοιχθεί-μεταχειρισθεί από κάποιον που απλά δεν το ήθελε.

Δημοσ.

Όλα τα προιόντα είναι διαφορετικές περιπτώσεις, και στο πληκτρολόγιο που αναφέρεσαι μπορεί να μην έχει ταινίες αλλά μπορεί να δεις δαχτυλιές επάνω....Η συσκευασία bulk είναι άλλο θέμα και σίγουρα η τιμή της με αυτό της retail συσκευασίας πρέπει να διαφέρει. εγώ αναφέρομαι σε προιόν που το αγοράζεις σαν κανονικό και αυτό έχει ανοιχθεί-μεταχειρισθεί από κάποιον που απλά δεν το ήθελε.

ναι αλλα σου λεω πολλα προιοντα ερχονται ετσι ή και χωρις συσκευασια χυμα.

για τα προιοντα που λες πως εχουν ταινιες και τα σχετικα κανονικα οι πωλητες δεν πρεπει να δεχονται επιστροφες

btw αυτη ειναι η συσκευασια που ερχονται τα πληκτρολογια τα κινεζικα. δεν εχουν αλλες συσκευασιες γιατι οι μαρκες δεν ειναι επωνυμες. σου μοιαζει για bulk αλλα αυτη ειναι η retail

Δημοσ.

Εχει καταλαβει κανεις πως λειτουργει το συστημα με την αποστολη μεσω Γαλλιας; Μπορει να το επιλεξει καπως ο πωλητης/αποστολεας και να το ζητησουμε με καποιο μικρο επιπλεον ποσο πχ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...