sigp226 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν γράφεις το σημαντικότερο. Με ποιο τρόπο στέλνει ο πωλητής την οθόνη από Αμερική. ωχ το ξεχασα... International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program αλλα και με courier να στελνε δεν εχω θεμα,ας πληρωσω και αυτους,αρκει ολη η κοστολογηση να βασιστει στο ποσο πληρωσα και οχι στο ποσο ΘΑ εκανε ΑΝ ηταν καινουρια κοινως αν ειναι να αρχισουν τις π@@@ς "το ανοιξαμε και αποφασισαμε οτι κανονικα κανει τοσα,οποτε πληρωνε" καλυτερα να το αφησω,γιατι λογω ογκου και με αναγραφομενη 10 ευρω δεν παιζει να μην το κρατησουν
FarCry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 λοιπον μετα απο μλκιες ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΛΚΕΣ ΤΟΥ GEARBEST ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΜΕ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ στα διαλα με το support τους επισης ειδα απο banggood πως αμα επιστρεψεις αντικειμενο θα πληρωσεις και τα μεταφορικα και θα σου αφαιρεσουν τα μεταφορικα που πληρωσαν εκεινοι για να στο στειλουν. αρα δεν αξιζει να αγορασεις απο εκει για να κανεις δοκιμες σε περιπτωση που δεν εισαι ευχαριστημενος καλημερα, το δικο μου κινητο ειναι στο τελωνειο απο 09.02 . και εγω εχω την ιδια απορια με τον FarCry, επειδη μου εδωσαν το οκ να τους το επιστρεψω με αρνηση παραλαβης, πως γινεται αυτο, κανεις? ευχαριστω το θεμα ειναι με την αρνηση παραλαβης εχεις tracking? για να ξερεις πως το αντικειμενο πηγε πισω σε αυτους για να σου δωσουν τα λεφτα αυτο ειναι το θεμα
yanc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Aν ειχες tracking στην αρχικη παραγγελια παραμενει το ιδιο, τουλαχιστον αυτο πρεπει να συμβαινει. Αν δεν εχεις πληρωσει για tracking στην παραγγελια τοτε καληνυχτα εκτος αν πληρωσεις εσυ για συστημενη αποστολη για να σου βγαλουν απο εδω tracking.
FarCry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Aν ειχες tracking στην αρχικη παραγγελια παραμενει το ιδιο, τουλαχιστον αυτο πρεπει να συμβαινει. Αν δεν εχεις πληρωσει για tracking στην παραγγελια τοτε καληνυχτα εκτος αν πληρωσεις εσυ για συστημενη αποστολη για να σου βγαλουν απο εδω tracking. αν δεν εχεις tracking μπορεις να κανεις paypal claim για μη παραλαβη οποτε γιατι καληνυχτα? lol ok ευχαριστω για την απαντηση. να ξερω τι να κανω τωρα που θελω να παραγγειλω μηχανικο πληκτρολογιο
yanc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν εχεις tracking υπαρχει προβλημα παντου, και στο Paypal claim ισως στο ζητησουν, στον πωλητη πχ το ζητανε αμεσα μετα απο claim. Γενικα καλο ειναι να υπαρχει, οχι τσιγκουνιες σε αυτο ειδικα για αγορες εκτος ΕΕ.
Garthess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ, παρήγγειλα στο ebay την προηγούμενη βδομάδα ένα ρούχο από Αμερική, $105 και αποστολή με USPS. Στο tracking του ΕΛΤΑ πάει κάπως έτσι: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-02-2017 16:15 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 17-02-2017 16:15 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-02-2017 06:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 22-02-2017 07:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 22-02-2017 07:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 22-02-2017 09:40 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-02-2017 14:28 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-02-2017 14:30 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αυτό σημαίνει πως πέρασε από τελωνείο; Ή θα προωθηθεί εδώ Θεσσαλονίκη (που είναι και ο τελικός προορισμός) και θα περάσει από εδώ τελωνείο; Ευχαριστώ!
makfil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ωχ το ξεχασα... International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program αλλα και με courier να στελνε δεν εχω θεμα,ας πληρωσω και αυτους,αρκει ολη η κοστολογηση να βασιστει στο ποσο πληρωσα και οχι στο ποσο ΘΑ εκανε ΑΝ ηταν καινουρια κοινως αν ειναι να αρχισουν τις π@@@ς "το ανοιξαμε και αποφασισαμε οτι κανονικα κανει τοσα,οποτε πληρωνε" καλυτερα να το αφησω,γιατι λογω ογκου και με αναγραφομενη 10 ευρω δεν παιζει να μην το κρατησουν Με το σύστημα αυτό , θεωρητικά, ο αμερικανός πωλητής πρέπει να προεισπράξει τα έξοδα εκτελωνισμού. Περισσότερα εδώ.
Gusverg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ, παρήγγειλα στο ebay την προηγούμενη βδομάδα ένα ρούχο από Αμερική, $105 και αποστολή με USPS. Στο tracking του ΕΛΤΑ πάει κάπως έτσι: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-02-2017 16:15 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 17-02-2017 16:15 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-02-2017 06:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 22-02-2017 07:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 22-02-2017 07:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 22-02-2017 09:40 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-02-2017 14:28 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-02-2017 14:30 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αυτό σημαίνει πως πέρασε από τελωνείο; Ή θα προωθηθεί εδώ Θεσσαλονίκη (που είναι και ο τελικός προορισμός) και θα περάσει από εδώ τελωνείο; Ευχαριστώ! Νομιζω καλα εισαι, πρεπει να σου ερχεται. Εμενα ακομα να βγει απο το τελωνειο.. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-02-2017 05:04 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16-02-2017 06:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 16-02-2017 08:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 16-02-2017 08:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 "ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ" τι πήρες δηλαδή ρε φίλε για να καταλάβω πως το κρίνουν αυτό..
Getta Robo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ουτε εγω θελω να τους τη φερω,οντως στο bid (αν καταφερω να κερδισω) θα λεει κατι του τυπου 10 ευρω αγορα+60 ευρω μεταφορικα.δεν εχω θεμα να πληρωσω το τελωνειο που αντιστοιχει αλλα αν αρχισουν να μου λενε φιλοσοφιες για κατι που θα ειναι labeled "for parts or not working" και ξεκινησουν τα γνωστα σκασε 300 γιατι καινουριο κανει 1000 και δεν με νοιαζει που εσυ το πηρες χαλασμενο με 10 ευρω δεν ξερω τι θα πρεπει να κανωΕαν και γινει κατι τετοιο φανταζομαι κανεις το αντιστοιχο, τους παραθετεις τα αποδεικτικα στοιχεια της συναλλαγης σου και τους ενημερωνεις πως θα κανεις επωνυμη καταγγελια στην ΕΕΤΤ και σε αντιστοιχους φορεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) .Η ''τριγωνική'' αποστολή φαίνεται να είναι μια λύση, ουσία όμως είναι πως προσεγγίζεις το πράγμα αν δεν θες να πάς ούτε για ''τριγωνική'' εξαρχής...+ κανα 20αρικο φαίνεται να είναι. πάντως Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2017 από Επισκέπτης
Gusverg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 τι πήρες δηλαδή ρε φίλε για να καταλάβω πως το κρίνουν αυτό.. Μια καμερα ασφαλειας αξιας 33,32€ Ουτε καν σε εκπτωση δεν ηταν..
FarCry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν εχεις tracking υπαρχει προβλημα παντου, και στο Paypal claim ισως στο ζητησουν, στον πωλητη πχ το ζητανε αμεσα μετα απο claim. Γενικα καλο ειναι να υπαρχει, οχι τσιγκουνιες σε αυτο ειδικα για αγορες εκτος ΕΕ. καλα σε ακριβα προιοντα παντα tracking εννοειται. ακριβα εννοω ανω των 22 ευρω που μπορει να σε πιασει τελωνειο. εμενα αυτο ειναι που με νοιαζει. εξου και ρωτησα. οποτε οτι πιασει τελωνειο και δεν κανω παραλαβη και εχει tracking επιστρεφει με tracking πισω οποτε και θα μου δωσουν τα λεφτα
kakofonixx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι μπορεί να γίνει με λογικές του στυλ το παραγγέλνω και αν με πιάσει τελωνείο, έλα μωρέ το στέλνω πίσω και το παραγγέλνω ξανά μέχρι να περάσει... Αν τα κινεζομάγαζα μια ωραία μέρα αποφασίσουν ότι δεν ξαναστέλνουν Ελλάδα γιατί οι αγοραστές παίζουν μαζί τους, να δούμε με πόση χαρά θα τα ακουμπάμε μετά στα εγχώρια μαγαζιά. Δεχτείτε το ότι το τελωνείο είναι ένα πιθανό σενάριο (και μάλιστα τον τελευταίο καιρό αρκετά πιθανό) για αγορές από τρίτες χώρες. 2
xatzi13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι μπορεί να γίνει με λογικές του στυλ το παραγγέλνω και αν με πιάσει τελωνείο, έλα μωρέ το στέλνω πίσω και το παραγγέλνω ξανά μέχρι να περάσει... Αν τα κινεζομάγαζα μια ωραία μέρα αποφασίσουν ότι δεν ξαναστέλνουν Ελλάδα γιατί οι αγοραστές παίζουν μαζί τους, να δούμε με πόση χαρά θα τα ακουμπάμε μετά στα εγχώρια μαγαζιά. Δεχτείτε το ότι το τελωνείο είναι ένα πιθανό σενάριο (και μάλιστα τον τελευταίο καιρό αρκετά πιθανό) για αγορές από τρίτες χώρες. Συμφωνώ και επειδή θέλω λίγο και γω να σκεφτώ φωναχτά, αναρωτιέμαι, θα ήθελε κάποιος από εμάς ένα ανοιγμένο προιόν που το έχει πάρει πιο πριν κάποιος πελάτης απλά για να το δοκιμάσει και το επέστρεψε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις