Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πρώτη παράγραφο προτείνεις λύση σε όσους θέλουν να αγοράσουν κινητό από Κίνα και στη 2η προβληματίζεσαι πως θα αγοράσεις κινητό.

Διχασμένη προσωπικότητα;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια οσοι αγορασατε απο gearbest και πιαστηκατε τελωνειο σας αφησε να δηλωσετε αρνηση παραλαβης με επιστροφη χρηματων?

οποιος εχει εμπειρια ας απαντησει. ευχαριστω

Δημοσ.

καλημερα, το δικο μου κινητο ειναι στο τελωνειο απο 09.02 . και εγω εχω την ιδια απορια με τον FarCry, επειδη μου εδωσαν το οκ να τους το επιστρεψω με αρνηση παραλαβης, πως γινεται αυτο, κανεις? ευχαριστω

Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδιά τι γίνεται

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 04-02-2017 22:38 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-02-2017 11:29 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14-02-2017 20:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 15-02-2017 01:46 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 15-02-2017 14:18 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 15-02-2017 17:43 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 16-02-2017 02:13 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 22-02-2017 07:20 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 22-02-2017 07:48 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Σε 20 λεπτά έκλεισε από τελωνείο? Συνήθως δεν περνάνε μέρες για να βγει? 28 ευρώ ρουτερ είναι η αξία του δέματος.

Δημοσ.

Προφανώς, δέχτηκαν τη δηλωμένη αξία και προώθησαν το δέμα για παράδοση.

Οπότε το 12ευρω λες να το γλιτωσω η θα μπει και αυτό μαζί με το ΦΠΑ? Το banggood λογικά 28 ευρώ θα έχει πάνω πάντα βάζει τη σωστή αξία οπότε 7 ευρώ ΦΠΑ τα 12 του ΕΛΤΑ είναι πολλά στα 28 και φαίνονται.

Δημοσ.

Αφού μπήκε στο τελωνείο έχεις εξασφαλισμένο το τέλος των 3€ των ΕΛΤΑ.

Δεν νομίζω ότι θα χρεωθεί ΦΠΑ.

Μακάρι φίλε μου μακάρι να τη βγάλω με ένα 3ευρω. Να σε καλά όταν παραλάβω θα αναφέρω τη πλήρωσα. Έχω στείλει στο banggood ότι αν μου έρθει 20 ευρώ τελωνείο θα το στείλω πίσω να το ξανά στείλουν. Πρώτη φορά οπότε μια αγωνία υπάρχει.

Δημοσ.

Η εκτίμηση που έκανα στηρίζεται στο γεγονός ότι το δέμα έμεινε στο τελωνείο για 28' μόνο.

Δηλαδή χρόνος να συνταχθεί μόνο το παραστατικό του τέλους των 3€ και ίσως ούτε και αυτό.

Θα το δούμε, όμως, με λίγη υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα, το δικο μου κινητο ειναι στο τελωνειο απο 09.02 . και εγω εχω την ιδια απορια με τον FarCry, επειδη μου εδωσαν το οκ να τους το επιστρεψω με αρνηση παραλαβης, πως γινεται αυτο, κανεις? ευχαριστω

σου ειπαν απο gearbest να κανεις αρνηση παραλαβης και θα σου επιστρεψουν το ποσο που πληρωσες?

Δημοσ.

καλημερα θελω να αγορασω μια οθονη απο αμερικη (πλειστηριασμος στο ebay) και η κανονικη της τιμη ειναι γυρω στα 600 ευρω.ομως στο ebay αυτος την πουλαει ουτε 20 ευρω γιατι εχει σπασμενο πανελ,δεν ανοιγει,γενικοτερα ειναι χαλασμενη
το θεμα μου ειναι τι θα γινει στο τελωνειο μολις δουν μια οθοναρα με αναγραφομενη αξια 20 ευρω.τι θα κανουν αυτοι,πως θα τους δειξω οτι η οθονη ειναι κατεστραμενη και απλα μου την εστειλε ο ανθρωπος.εχω ελπιδες να περασει κανονικα η θα φαω στη μαπα ενα τελωνειο 200 ευρω για κατι χαλασμενο;;

Δημοσ.

καλημερα θελω να αγορασω μια οθονη απο αμερικη (πλειστηριασμος στο ebay) και η κανονικη της τιμη ειναι γυρω στα 600 ευρω.ομως στο ebay αυτος την πουλαει ουτε 20 ευρω γιατι εχει σπασμενο πανελ,δεν ανοιγει,γενικοτερα ειναι χαλασμενη

το θεμα μου ειναι τι θα γινει στο τελωνειο μολις δουν μια οθοναρα με αναγραφομενη αξια 20 ευρω.τι θα κανουν αυτοι,πως θα τους δειξω οτι η οθονη ειναι κατεστραμενη και απλα μου την εστειλε ο ανθρωπος.εχω ελπιδες να περασει κανονικα η θα φαω στη μαπα ενα τελωνειο 200 ευρω για κατι χαλασμενο;;

Τα παρακατω που θα σου πω εχουν συμβει καποια χρονια πριν και με καθε επιφυλαξη σου λεω πως δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν πλεον.

Ειχε παρει φιλος καλη ωρα οπως εσυ ενα τεραστιο πακετο με βιντεοπαιχνιδια εκτος ΕΕ. Του ειχε κατσει φοβερη τιμη και ειχε κλεισει στο ebay το 1/8 απο οσο θα κοστιζαν κανονικα.

Κολλησε στο τελωνειο και του ζητουσανε ενα φριχτα τεραστειο ποσο γιατι πιστευαν πως τα ειχε πληρωσει και καλα υπερπολλαπλασιο ποσο. Εν ολιγης τους ειχε παει αποδειξεις απο το paypal, την τραπεζα, το ebay και εγω δεν ξερω απο που ακομα και αυτοι εξακολουθουσαν να του ζητανε τα χρηματα που ηθελαν. Τους απειλησε πως θα το παει νομικα το ζητημα και με γνωστοποιηση και τελικως του το εδωσαν πληρωνοντας πολυ λιγοτερα χρηματα. Δεν ξερω για προσφατο αντιστοιχο περαστικο αλλα ετσι το διαχειριστηκε αυτος και εβγαλε ακρη τελικως. Και σου τονιζω πως ηταν 100% κολλημενος με αποδειξεις και τεκμηρια για την αγορα του και δεν πηγε να τους την φερει πλαγίως.

Δημοσ.

Τα παρακατω που θα σου πω εχουν συμβει καποια χρονια πριν και με καθε επιφυλαξη σου λεω πως δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν πλεον.

Ειχε παρει φιλος καλη ωρα οπως εσυ ενα τεραστιο πακετο με βιντεοπαιχνιδια εκτος ΕΕ. Του ειχε κατσει φοβερη τιμη και ειχε κλεισει στο ebay το 1/8 απο οσο θα κοστιζαν κανονικα.

Κολλησε στο τελωνειο και του ζητουσανε ενα φριχτα τεραστειο ποσο γιατι πιστευαν πως τα ειχε πληρωσει και καλα υπερπολλαπλασιο ποσο. Εν ολιγης τους ειχε παει αποδειξεις απο το paypal, την τραπεζα, το ebay και εγω δεν ξερω απο που ακομα και αυτοι εξακολουθουσαν να του ζητανε τα χρηματα που ηθελαν. Τους απειλησε πως θα το παει νομικα το ζητημα και με γνωστοποιηση και τελικως του το εδωσαν πληρωνοντας πολυ λιγοτερα χρηματα. Δεν ξερω για προσφατο αντιστοιχο περαστικο αλλα ετσι το διαχειριστηκε αυτος και εβγαλε ακρη τελικως. Και σου τονιζω πως ηταν 100% κολλημενος με αποδειξεις και τεκμηρια για την αγορα του και δεν πηγε να τους την φερει πλαγίως.

ουτε εγω θελω να τους τη φερω,οντως στο bid (αν καταφερω να κερδισω) θα λεει κατι του τυπου 10 ευρω αγορα+60 ευρω μεταφορικα.δεν εχω θεμα να πληρωσω το τελωνειο που αντιστοιχει αλλα αν αρχισουν να μου λενε φιλοσοφιες για κατι που θα ειναι labeled "for parts or not working" και ξεκινησουν τα γνωστα σκασε 300 γιατι καινουριο κανει 1000 και δεν με νοιαζει που εσυ το πηρες χαλασμενο με 10 ευρω δεν ξερω τι θα πρεπει να κανω

Δημοσ.

Δεν γράφεις το σημαντικότερο.

Με ποιο τρόπο στέλνει ο πωλητής την οθόνη από Αμερική.

Δημοσ.

αρα το conclusion ειναι οτι αγορασεις απο το amazon.com διχως να σε βαλει να πληρωσεις import fees και σε πιασουν δε φοβασαι τιποτα.

ή αρνησε την παραλαβη και refund

ή πληρωνεις τελωνειο και στα δινουν πισω

στικυ για να το γνωριζουν και οι αλλοι

επειδή έχω αγοράσει αρκετές φορές από το άμαζον, στέλνει με 3 τρόπους.

τα βιβλία, cd κτλ με απλό ταχυδρομείο, δεν πληρώνεις τίποτα

κάποια άλλα αντικείμενα τα στέλνει πρώτα αγγλία και εκτελωνίζονται εκεί και έρχονται στην Ελλάδα ως ενδοκοινοτικά οπότε δεν περνάει τελωνείο. συμβουλή: ψάξε να βρεις ρολόγια από εκεί, φοβερές τιμές και πληρώνεις λίγους δασμούς

τέλος ρούχα, παπούτσια κτλ έρχονται με κούριερ, το άμαζον σε χρεώνει δασμούς, ΦΠΑ και τελωνειακά.

έχω αγοράσει πάνω από 20 φορές από το .com με όλους τους τρόπους και ποτέ δεν χρειάστηκε να πληρώσω οτιδήποτε στην Ελλάδα. και μια φορά που μου είχε φέρει η dhl κάτι παπούτσια βρεγμένα και αρνήθηκα να τα παραλάβω, μου τα έστειλαν ξανά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...