zianna Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Επαναλαμβάνω ότι είναι περίεργο γιατί η αλυσίδα Amazon δεν είναι κινεζομάγαζο για να δηλώνει υποτιμημένες αξίες στα δέματα. Για να χρεώνουν 25,46€ σημαίνει ότι κοστολόγησαν το δέμα πολύ παραπάνω ενώ συνήθως ψάχνουν στο site του πωλητή. Ανεξάρτητα από αυτά, πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις αυτά που αγόρασες ή όχι, με τη συγκεκριμένη προσαύξηση. Κόλπα με την αλυσίδα δεν μπορείς να παίξεις γιατί θα σε βάλει στην black list με ότι αυτό συνεπάγεται. Ούτε επαναπροσδιορισμό της αξίας, αφού α) το ποσό είναι χαμηλό, β) πρέπει να πληρώσεις 10€ και γ) είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα και χρονοβόρα η διαδικασία. Ναι, επικοινώνησα μόλις με το amazon και συμβούλεψαν να μην πληρώσω και αν το κάνω να κρατήσω την απόδειξη (που από όσα κατάλαβα η απόδειξη βασικά θα μου είναι άχρηστη).
makfil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γα να σου λέει να κρατήσεις την απόδειξη σημαίνει ότι θα σου κάνει επιστροφή του ποσού που θα πληρώσεις και πρέπει να το επιβεβαιώσεις για να είσαι σίγουρη και να παραλάβεις.
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 αρα το conclusion ειναι οτι αγορασεις απο το amazon.com διχως να σε βαλει να πληρωσεις import fees και σε πιασουν δε φοβασαι τιποτα. ή αρνησε την παραλαβη και refund ή πληρωνεις τελωνειο και στα δινουν πισω στικυ για να το γνωριζουν και οι αλλοι
panos0100 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια εγω εχω παρει απο κινα ποσα πραγματα μεχρι τωρα, και δεν με σταματησε κανενα σε τελωνειο ολα τα πηρα χωρις προβλημα, ηθελα παντως ενα κινητο να παρω αλλα τωρα που βλέπω αυτα τα σχόλια για τελωνειο που λετε μαλον δεν θα το πάρω η αξια του ειναι νομιζω καπου στα 15Ε
zianna Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γα να σου λέει να κρατήσεις την απόδειξη σημαίνει ότι θα σου κάνει επιστροφή του ποσού που θα πληρώσεις και πρέπει να το επιβεβαιώσεις για να είσαι σίγουρη και να παραλάβεις. Αμ έλα ντε που δεν τό'πε αυτό και επέμεινα να διευκρινίσει, αλλά τίποτα. Θα μιλήσω και αύριο στο chat λογικά με άλλον μπας και είναι πιο ευκατανόητος. αρα το conclusion ειναι οτι αγορασεις απο το amazon.com διχως να σε βαλει να πληρωσεις import fees και σε πιασουν δε φοβασαι τιποτα. ή αρνησε την παραλαβη και refund ή πληρωνεις τελωνειο και στα δινουν πισω στικυ για να το γνωριζουν και οι αλλοι Βασικά είπε refund σύμφωνα με την πολιτική του πωλητή. Θα βγάλω screenshot να δείτε έχω κρατήσει τη συζήτηση.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια εγω εχω παρει απο κινα ποσα πραγματα μεχρι τωρα, και δεν με σταματησε κανενα σε τελωνειο ολα τα πηρα χωρις προβλημα, ηθελα παντως ενα κινητο να παρω αλλα τωρα που βλέπω αυτα τα σχόλια για τελωνειο που λετε μαλον δεν θα το πάρω η αξια του ειναι νομιζω καπου στα 15Ε Πόσο κοστίζουν αυτά που παραγγέλνεις;
panos0100 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πόσο κοστίζουν αυτά που παραγγέλνεις; εεε ενταξει μικρα ποσα ισως γι αυτο δεν τα περνανε σε τελωνειο, μεχρι 20Ε το μεγαλυτερο που εδωσα
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Βασικά είπε refund σύμφωνα με την πολιτική του πωλητή. ακομα καλυτερα. θα δινεις παραγγελια μεχρι τη δυση του ηλιου μεχρι να περασει απο το τελωνειο. οτι πιο γαματο Αμ έλα ντε που δεν τό'πε αυτό και επέμεινα να διευκρινίσει, αλλά τίποτα. Θα μιλήσω και αύριο στο chat λογικά με άλλον μπας και είναι πιο ευκατανόητος. Βασικά είπε refund σύμφωνα με την πολιτική του πωλητή. Θα βγάλω screenshot να δείτε έχω κρατήσει τη συζήτηση. η αγορα που εκανες ηταν απο τριτο πωλητη fulfilled by amazon τυπου? ή απο το ιδιο το amazon ? απο την κουβεντα καταλαβα μεσω τριτου πωλητη μεσω του αμαζον. γιαυτο δε σε χρεωσε τελωνειο. το αμαζον το ιδιο νομιζω παντα σε χρεωνει τελωνειο
zianna Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 ακομα καλυτερα. θα δινεις παραγγελια μεχρι τη δυση του ηλιου μεχρι να περασει απο το τελωνειο. οτι πιο γαματο η αγορα που εκανες ηταν απο τριτο πωλητη fulfilled by amazon τυπου? ή απο το ιδιο το amazon ? απο την κουβεντα καταλαβα μεσω τριτου πωλητη μεσω του αμαζον. γιαυτο δε σε χρεωσε τελωνειο. το αμαζον το ιδιο νομιζω παντα σε χρεωνει τελωνειο Δεν ήταν fullfilled by amazon.Πωλητής που πουλά μέσα στο άμαζον είναι και κάνει ο ίδιος το shipping. Λογικά θα έπρεπε να προσθέτει τα import fees, φαίνεται ότι υπάρχει επιλογή στους πωλητές και αυτός δεν τα πρόσθεσε. Αν ήξερα ότι θα πλήρωνα άλλα τόσα για τελωνείο δεν θα το παράγγελνα εννοείται.
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Αν ήξερα ότι θα πλήρωνα άλλα τόσα για τελωνείο δεν θα το παράγγελνα εννοείται. οχι να το παραγγειλεις. καποια στιγμη θα περασει χωρις τελωνειο αφου παιρνεις τα λεφτα σου πισω
zianna Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 οχι να το παραγγειλεις. καποια στιγμη θα περασει χωρις τελωνειο αφου παιρνεις τα λεφτα σου πισω LoL, λες αν ξαναπαραγγείλω αργότερα να το ξαναστείλει;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 εεε ενταξει μικρα ποσα ισως γι αυτο δεν τα περνανε σε τελωνειο, μεχρι 20Ε το μεγαλυτερο που εδωσα Προφανώς αυτός είναι ο λόγος.
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 LoL, λες αν ξαναπαραγγείλω αργότερα να το ξαναστείλει; να σου ακυρωσει παραγγελια δε γινεται νομιζω
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Αν θέλετε να πάρετε κινητό, γιατιί ρε παιδιά δεν το κάνετε με τριγωνική αποστολή? Φαίνεται αστείο ως και γελοίο αλήθεια, αλλά από το να έχεις το άγχος τώρα αν θα περάσει ή όχι, καλύτερα να ησυχάσεις μια ώρα αρχίτερα. 20$ σε όσους το υποστηρίζουν. Διαφορετικά θα παραγγέλνεις μέχρι να περάσει. Δηλαδή,παραγγέλνω από vickmall για παράδειγμα ή gearbest. Κολλάει τελωνείο. Ας πούμε τους λέω μετά στο ταχυδρομείο να το στείλουνε πάλι καρφί Κινά. Μιλάς με το κατάστημα να στο ξαναστείλουνε. Μετά θα πρέπει να πληρώσεις τα έξοδα μεταφοράς? Και αν ναι, πόσο πάει το ''μαλλί''? Είναι πολλά? Το σκέφτομαι να χτυπήσω κανα xiaomi note τώρα και δν ξέρω τι να κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις