koliri Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά ήρθε το cube i7 book απο banggood χωρίς τελωνείο, στην Πάτρα. Δηλωμένο με 12 ευρώ, μετά απο δική μου απαίτηση.. Package Status: Undelivered Destination Country: Greece 2017-02-01 14:27 PATRAS (KK) - ELTA, ITEM ARR PATRAS (KK) - ELTA 2017-02-01 09:15 M.D. PATRAS, ITEM IN CONTA M.D. PATRAS 2017-02-01 08:07 M.D. PATRAS, NOTICE 2017-02-01 07:52 M.D. PATRAS, ITEM TO BE DELIVERED 2017-02-01 07:00 M.D. PATRAS, ITEM ARR M.D. PATRAS 2017-02-01 00:00 PATRA K D, ITEM IN CONTA PATRA K D 2017-01-31 23:49 PATRA K D, ITEM ARR PATRA K D 2017-01-31 22:00 PATRA K D, ITEM ARR PATRA K D 2017-01-31 19:26 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2017-01-31 15:11 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-01-31 13:11 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-01-31 07:41 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-01-29 13:16 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-01-29 07:46 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-01-29 04:43 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE Origin Country: Switzerland 2017-02-01 10:07 26000, Registered for collection 2017-01-29 06:43 GRATHA, Arrival at border point in the destination country 2017-01-16 18:24 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point 2017-01-16 18:24 Asendia Hong Kong, Arrival at origin border point 2017-01-16 18:24 Asendia Hong Kong, Mailed ====================================== Powered by www.17track.net Εφτασε και μενα σημερα απο banggood το Zuk Z2 με Swiss Post (GRATHA, Arrival at border point in the destination country). Δεν το δήλωσα ως δώρο, ούτε ως χαμηλότερη τιμή, ουτε καν dropshipping (να αφαιρεθεί το Logo) γιατι υπήρχε ένα μπέρδεμα με τη διαθεσιμότητα του κινητού και έγινε άλλη παραγγελία κλπ κλπ . Αναμένω να δω αύριο-μεθαύριο τι θα γίνει με το τελωνείο.
MiP Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ενα xiaomi note 4 με το απλο της swiss post. Κρατάω μια επιφυλαξη οτι παιζει αυτοι να χουν δηλωσει πανω την αληθινη τιμη και ετσι εκανε μπαμ. Σκεφτομαι αν θα το δεχτουν πισω με refund.. Μάλλον ήσουν αρκετά άτυχος αφού εμένα ένα Xiaoni Redmi Note 4 64gb από Banggood με Swiss Post (FlytExpress) πέρασε κανονικά τελωνείο. 2017-02-09 10:15KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-02-09 07:31K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-02-08 21:07RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE Βέβαια είχα πει στον αποστολέα να το δηλώσει ως χαμηλής αξίας δώρο (20$). Παίζεται αν το δικό σου θα το δεχτούν πίσω με refund.
GloryDays Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 στα 90 ευρω που πληρωσες στο αμαζον, ηταν μεσα και τα εξοδα τελωνειου? Οχι δεν ηταν και τα εξοδα τελωνειου μεσα στην παραγγελια απο το amazon, ωστοσο αν το πακετο πεσει στα χερια εταιριας courier οτιδηποτε ειναι ανω των 22€ σε γδερνει κανονικοτατα. Το θεωρω υπερτατη κλεψια να σου ζητανε υπερογκα ποσα σε περιοδους κρισης για δηθεν εξοδα εκτελωνισμου... Προφανως και καποια πανε για τον εκτελωνισμο αλλα τα περισσοτερα πανε τσεπη... Επειδη δεν γουσταρω να δινω αεριτζιδικα λεφτα στις courier επικοινωνησα με amazon και δεν παρελαβα καν, το στειλαν ξανα πισω. Αν ηταν να πληρωσω καποια χρηματα στα ΕΛΤΑ για εξοδα εκτελωνισμου θα τα εδινα γιατι προφανως θα ηταν σε λογικα πλαισια... Ομως οι courier ζητανε τα διπλα και τα τριπλα για εκτελωνισμους αντικειμενων, οποτε ας κατσουν να τα στελνουν πισω. Μου εκαναν κανονικη ανακριση τηλεφωνικα για το τι περιεχει μεσα το πακετο ως υποτιθεμενοι ειδικοι εκτιμητες και αποφασισαν να μου κοψουν γερη ταριφα παραδοξως για αντικειμενο οχι ιδιαιτερης αξιας... Ειναι δυνατον για παραγγελια αξιας 90€ να σου ζητανε σχεδον αλλα τοσα για εκτελωνισμο? Τα κοροϊδα στην Ελλαδα τελειωσαν απο το 2010 και εχουμε 2017 δεν τους εχει ενημερωσει κανεις αραγε???
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Οχι δεν ηταν και τα εξοδα τελωνειου μεσα στην παραγγελια απο το amazon, ωστοσο αν το πακετο πεσει στα χερια εταιριας courier οτιδηποτε ειναι ανω των 22€ σε γδερνει κανονικοτατα. Το θεωρω υπερτατη κλεψια να σου ζητανε υπερογκα ποσα σε περιοδους κρισης για δηθεν εξοδα εκτελωνισμου... Προφανως και καποια πανε για τον εκτελωνισμο αλλα τα περισσοτερα πανε τσεπη... Επειδη δεν γουσταρω να δινω αεριτζιδικα λεφτα στις courier επικοινωνησα με amazon και δεν παρελαβα καν, το στειλαν ξανα πισω. Αν ηταν να πληρωσω καποια χρηματα στα ΕΛΤΑ για εξοδα εκτελωνισμου θα τα εδινα γιατι προφανως θα ηταν σε λογικα πλαισια... Ομως οι courier ζητανε τα διπλα και τα τριπλα για εκτελωνισμους αντικειμενων, οποτε ας κατσουν να τα στελνουν πισω. Μου εκαναν κανονικη ανακριση τηλεφωνικα για το τι περιεχει μεσα το πακετο ως υποτιθεμενοι ειδικοι εκτιμητες και αποφασισαν να μου κοψουν γερη ταριφα παραδοξως για αντικειμενο οχι ιδιαιτερης αξιας... Ειναι δυνατον για παραγγελια αξιας 90€ να σου ζητανε σχεδον αλλα τοσα για εκτελωνισμο? Τα κοροϊδα στην Ελλαδα τελειωσαν απο το 2010 και εχουμε 2017 δεν τους εχει ενημερωσει κανεις αραγε??? Δηλαδή κάποιος μπορεί να παραγγείλει άφοβα από το Amazon και σε περίπτωση που τον πιάσει τελωνείο μπορεί να το γυρίσει πίσω χωρίς να το παραλάβει και να πάρει τα λεφτά του πίσω; Αυτό είναι το βασικό που με νοιάζει. Γιατί αυτό λύνει αρκετά τα χέρια του αγοραστή
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή κάποιος μπορεί να παραγγείλει άφοβα από το Amazon και σε περίπτωση που τον πιάσει τελωνείο μπορεί να το γυρίσει πίσω χωρίς να το παραλάβει και να πάρει τα λεφτά του πίσω; Αυτό είναι το βασικό που με νοιάζει. Γιατί αυτό λύνει αρκετά τα χέρια του αγοραστή Θα παραγγελνουμε αφοβα μέχρι να σταματήσει να στέλνει Ελλάδα, που θα γίνει αν αρχισουν μαζικες αρνησεις παραλαβης λογω τελωνειου, θεωρώ, πολύ σύντομα. 1
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Θα παραγγελνουμε αφοβα μέχρι να σταματήσει να στέλνει Ελλάδα, που θα γίνει αν αρχισουν μαζικες αρνησεις παραλαβης λογω τελωνειου, θεωρώ, πολύ σύντομα. ουτως ή αλλως λιγα νομιζω ειναι τα αντικειμενα που μπορεις να τα αγορασεις απο εκει. σε πολλα απλα λεει πως δεν στελνει
Antana76 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από το amazon.com κι έχω μια απορία που δεν κατάφερα να λύσω διαβάζοντας το forum. Έκανα μια παραγγελία 125 ευρώ από Αμερική και πριν δέκα μέρες είδα ότι το δέμα έχει φύγει από τον πωλητή και ότι είναι transit για την USPS. Μου δίνει τον κωδικό tracking και τον βάζω στην USPS και μου βγάζει το μήνυμα Pre-Shipment Info Sent to USPS, USPS Awaiting Item. Το μήνυμα αυτό μου βγαίνει εδώ και 10 μέρες. Επίσης λέει ότι το δέμα είναι First Class International Package Service. Ο κωδικός tracking έχει 2 γράμματα στην αρχή UA, μετά 9 νούμερα και στο τέλος άλλα δύο γράμματα US. Δοκιμάζω και στη σελίδα των ΕΛΤΑ tracking και μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει καταχώρηση για τον αριθμό αυτό. Εγώ ήξερα ότι τα ΕΛΤΑ έχουν κωδικό μόνο για τα συστημένα. Γνωρίζετε αν με το νούμερο αυτό θα μπορώ να δω την πορεία του δέματος; Και γιατί ενώ έχουν περάσει δέκα μέρες δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα στη USPS? Σας ευχαριστώ.
GloryDays Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 ουτως ή αλλως λιγα νομιζω ειναι τα αντικειμενα που μπορεις να τα αγορασεις απο εκει. σε πολλα απλα λεει πως δεν στελνει Ακριβως, ετσι και αλλιως τα περισσοτερα αντικειμενα στο amazon δεν στελνονται Ελλαδα (οχι λογω τελωνειου καμια σχεση) αυτο γινεται ακομα και στο αγγλικο amazon και αναγκαζεσαι αν θελεις πολυ ενα αντικειμενο να το πληρωσεις αρκετα πιο ακριβα ορισμενες φορες για να βρεις αναρτηση που στελνει και προς τα μερη μας... Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από το amazon.com κι έχω μια απορία που δεν κατάφερα να λύσω διαβάζοντας το forum. Έκανα μια παραγγελία 125 ευρώ από Αμερική και πριν δέκα μέρες είδα ότι το δέμα έχει φύγει από τον πωλητή και ότι είναι transit για την USPS. Μου δίνει τον κωδικό tracking και τον βάζω στην USPS και μου βγάζει το μήνυμα Pre-Shipment Info Sent to USPS, USPS Awaiting Item. Το μήνυμα αυτό μου βγαίνει εδώ και 10 μέρες. Επίσης λέει ότι το δέμα είναι First Class International Package Service. Ο κωδικός tracking έχει 2 γράμματα στην αρχή UA, μετά 9 νούμερα και στο τέλος άλλα δύο γράμματα US. Δοκιμάζω και στη σελίδα των ΕΛΤΑ tracking και μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει καταχώρηση για τον αριθμό αυτό. Εγώ ήξερα ότι τα ΕΛΤΑ έχουν κωδικό μόνο για τα συστημένα. Γνωρίζετε αν με το νούμερο αυτό θα μπορώ να δω την πορεία του δέματος; Και γιατί ενώ έχουν περάσει δέκα μέρες δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα στη USPS? Σας ευχαριστώ. Δεν στο εμφανιζει η σελιδα των ΕΛΤΑ γιατι πιθανοτατα δεν εχει εισελθει ακομα στη χωρα μας. Δοκιμασε στην σελιδα www.trackitonline.org που μπορεις να κανεις διεθνη αναζητηση να δεις. Το θετικο ειναι οτι μαλλον θα αποφυγεις το τελωνειο καθως θα γινει η παραδοση μεσω ΕΛΤΑ και εισαι κατω απο τα 150€.
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 οτι δεν στελνει το αγγλικο αμαζον ειναι γιατι υπαρχει τριτος πωλητης που πουλαει μεσω του αμαζον το ιδιο το αμαζον και το amazon warehouse στελνει τα παντα, αν δεν κανω λαθος
afri Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα, και εγω ενας απο τους τυχερους με το τελωνειο. το περιεργο ειναι οτι στο δεμα γραφει αξια 19.99$ και ειναι με ελτα!!!!! εχω αγορασει πολλα απο κινα αυτο ειναι το πρωτο που μπαινει τελωνειο με ελτα ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-02-2017 07:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 09-02-2017 10:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 09-02-2017 10:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
spartak1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από το amazon.com κι έχω μια απορία που δεν κατάφερα να λύσω διαβάζοντας το forum. Έκανα μια παραγγελία 125 ευρώ από Αμερική και πριν δέκα μέρες είδα ότι το δέμα έχει φύγει από τον πωλητή και ότι είναι transit για την USPS. Μου δίνει τον κωδικό tracking και τον βάζω στην USPS και μου βγάζει το μήνυμα Pre-Shipment Info Sent to USPS, USPS Awaiting Item. Το μήνυμα αυτό μου βγαίνει εδώ και 10 μέρες. Επίσης λέει ότι το δέμα είναι First Class International Package Service. Ο κωδικός tracking έχει 2 γράμματα στην αρχή UA, μετά 9 νούμερα και στο τέλος άλλα δύο γράμματα US. Δοκιμάζω και στη σελίδα των ΕΛΤΑ tracking και μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει καταχώρηση για τον αριθμό αυτό. Εγώ ήξερα ότι τα ΕΛΤΑ έχουν κωδικό μόνο για τα συστημένα. Γνωρίζετε αν με το νούμερο αυτό θα μπορώ να δω την πορεία του δέματος; Και γιατί ενώ έχουν περάσει δέκα μέρες δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα στη USPS? Σας ευχαριστώ. Ta first class international δεματα δεν ανιχνευονται εκτος ΗΠΑ. Κάποια στιγμή θα το φέρει ο ταχυδρόμος σπίτι
Antana76 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ακριβως, ετσι και αλλιως τα περισσοτερα αντικειμενα στο amazon δεν στελνονται Ελλαδα (οχι λογω τελωνειου καμια σχεση) αυτο γινεται ακομα και στο αγγλικο amazon και αναγκαζεσαι αν θελεις πολυ ενα αντικειμενο να το πληρωσεις αρκετα πιο ακριβα ορισμενες φορες για να βρεις αναρτηση που στελνει και προς τα μερη μας... Αυτό μου συνέβη κι εμένα, για να βρω αυτό που ήθελα βρήκα μόνον έναν πωλητή που το στέλενει Ελλάδα από τους 4-5 που το είχαν διαθέσιμο. Γιατί συμβαίνει αυτό άμα δεν είναι λόγοι τελωνείου; Γι' αυτο το λόγο μου είχε σχετικά ακριβά έξοδα αποστολής (70 το προϊόν και 55 η αποστολή); Δεν στο εμφανιζει η σελιδα των ΕΛΤΑ γιατι πιθανοτατα δεν εχει εισελθει ακομα στη χωρα μας. Δοκιμασε στην σελιδα www.trackitonline.org που μπορεις να κανεις διεθνη αναζητηση να δεις. Το θετικο ειναι οτι μαλλον θα αποφυγεις το τελωνειο καθως θα γινει η παραδοση μεσω ΕΛΤΑ και εισαι κατω απο τα 150€. Το έψαξα στη σελίδα που μου είπες, ευχαριστώ. Μου βγάζει το ίδιο μήνυμα όπως και στη USPS ενώ για Ελλάδα μου εμφανίζει ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Ξέρετε αν το ότι δεν θα περάσει πιθανότατα από τελωνείο ισχύει μόνο για το απλό ΕΛΤΑ ή και για το ΕΛΤΑ courier;
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ta first class international δεματα δεν ανιχνευονται εκτος ΗΠΑ. Κάποια στιγμή θα το φέρει ο ταχυδρόμος σπίτι αυτο νομιζω ισχυει. και ενας φιλος που αγορασε απο αμερικη ειχε χαθει το δεμα του και ξαφνικα του το εφερε ο ταχυδρομος στο σπιτι
GloryDays Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ακριβως, ετσι και αλλιως τα περισσοτερα αντικειμενα στο amazon δεν στελνονται Ελλαδα (οχι λογω τελωνειου καμια σχεση) αυτο γινεται ακομα και στο αγγλικο amazon και αναγκαζεσαι αν θελεις πολυ ενα αντικειμενο να το πληρωσεις αρκετα πιο ακριβα ορισμενες φορες για να βρεις αναρτηση που στελνει και προς τα μερη μας... Αυτό μου συνέβη κι εμένα, για να βρω αυτό που ήθελα βρήκα μόνον έναν πωλητή που το στέλενει Ελλάδα από τους 4-5 που το είχαν διαθέσιμο. Γιατί συμβαίνει αυτό άμα δεν είναι λόγοι τελωνείου; Γι' αυτο το λόγο μου είχε σχετικά ακριβά έξοδα αποστολής (70 το προϊόν και 55 η αποστολή); Δεν στο εμφανιζει η σελιδα των ΕΛΤΑ γιατι πιθανοτατα δεν εχει εισελθει ακομα στη χωρα μας. Δοκιμασε στην σελιδα www.trackitonline.org που μπορεις να κανεις διεθνη αναζητηση να δεις. Το θετικο ειναι οτι μαλλον θα αποφυγεις το τελωνειο καθως θα γινει η παραδοση μεσω ΕΛΤΑ και εισαι κατω απο τα 150€. Το έψαξα στη σελίδα που μου είπες, ευχαριστώ. Μου βγάζει το ίδιο μήνυμα όπως και στη USPS ενώ για Ελλάδα μου εμφανίζει ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Ξέρετε αν το ότι δεν θα περάσει πιθανότατα από τελωνείο ισχύει μόνο για το απλό ΕΛΤΑ ή και για το ΕΛΤΑ courier; Με βαση προηγουμενες εμπειριες που εχω το οτι σου δειχνει τωρα ταχυμεταφορες ελτα στην αναζητηση δεν σημαινει οτι θα γινει η παραδοση απο ΕΛΤΑ courier, λογικα με απλο ταχυδρομειο θα γινει, ωστοσο απο την στιγμη που εχει tracking number αποκλειεται να στο αφησει χυμα ο ταχυδρομος στην πορτα η στον χωρο των γραμματων αυτο το κανουν μονο σε αυτα που εχουν σταλει απλα και με την προυποθεση να ειναι μικρου μεγεθους... Ειδοποιητηριο θα σου αφησει, ωστε να πας εσυ στο ελτα της περιοχης σου να παραλαβεις.
toyotats Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα, και εγω ενας απο τους τυχερους με το τελωνειο. το περιεργο ειναι οτι στο δεμα γραφει αξια 19.99$ και ειναι με ελτα!!!!! εχω αγορασει πολλα απο κινα αυτο ειναι το πρωτο που μπαινει τελωνειο με ελτα ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-02-2017 07:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 09-02-2017 10:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 09-02-2017 10:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) κινητο ειναι φιλε μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις