makfil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Στο έγραψα στο προηγούμενο post αλλά εξακολουθείς να μην θέλεις να καταλάβεις. Δεν έχει καμία σχέση το σύνταγμα μιας χώρας με το θέμα που συζητάμε. Τέλος.
GloryDays Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Την πατησα με παραγγελια απο amazon.com επειδη ηρθε με DHL... Προηγουμενες παραγγελιες μου απο αμαζον που εγινε η αποστολη με USPS δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα (ετσι πιστεψα οτι και αυτη θα ερθει μεσω USPS ομως αυτη τη φορα δυστυχως επεσε ο κληρος στην DHL... Απαραδεκτες οι χρεωσεις των courier... Για ενα δεμα αξιας 90€ μου ζητουσαν αλλα τοσα για εκτελωνισμο... Φυσικα επικοινωνησα με την amazon ζητησα επιστροφη και θα παρω ολο το ποσο που πληρωσα πισω, χωρις να επιβαρυνθω ουτε καν με τα εξοδα επιστροφης! Αποφυγετε καθε παραγγελια ανω των 22€ που ειναι να αποσταλλει με εταιρια courier... Αν προκειται για παραγγελια μεσω ΕΛΤΑ συνηθως δεν εχετε προβλημα αν η αξια ειναι κατω απο 150€.
black66.gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Στο έγραψα στο προηγούμενο post αλλά εξακολουθείς να μην θέλεις να καταλάβεις. Δεν έχει καμία σχέση το σύνταγμα μιας χώρας με το θέμα που συζητάμε. Τέλος. Σόιμπλε εσύ; 2
theo93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 παιδες xiaomi redmi pro απο gearbest ήρθε σήμερα απο τις 28/12 χωρίς τελώνιο ALEXANDROUPOLI (MD), ITEM DELIVERED 2017-02-09 06:23ALEXANDROUPOLI (MD), ITEM TO BE DELIVERED 2017-02-09 01:15ALEXANDROUPOLI K D, ITEM IN CONTA ALEXANDROUPOLI K D 2017-02-08 22:00ALEXANDROUPOLI K D, ITEM ARR ALEXANDROUPOLI K D 2017-02-08 18:08K D. THESSALONIKIS, ITEM LOADED 2017-02-08 02:26K D. THESSALONIKIS, ITEM UNLOADED 2017-02-07 18:16KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2017-02-07 14:29KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-02-07 12:29KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-02-07 11:33KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-02-05 07:16K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-02-03 15:02RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-01-06 00:00NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Την πατησα με παραγγελια απο amazon.com επειδη ηρθε με DHL... Προηγουμενες παραγγελιες μου απο αμαζον που εγινε η αποστολη με USPS δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα (ετσι πιστεψα οτι και αυτη θα ερθει μεσω USPS ομως αυτη τη φορα δυστυχως επεσε ο κληρος στην DHL... Απαραδεκτες οι χρεωσεις των courier... Για ενα δεμα αξιας 90€ μου ζητουσαν αλλα τοσα για εκτελωνισμο... Φυσικα επικοινωνησα με την amazon ζητησα επιστροφη και θα παρω ολο το ποσο που πληρωσα πισω, χωρις να επιβαρυνθω ουτε καν με τα εξοδα επιστροφης! Αποφυγετε καθε παραγγελια ανω των 22€ που ειναι να αποσταλλει με εταιρια courier... Αν προκειται για παραγγελια μεσω ΕΛΤΑ συνηθως δεν εχετε προβλημα αν η αξια ειναι κατω απο 150€. Για ενα δεμα αξιας 90€ μου ζητουσαν αλλα τοσα για εκτελωνισμο... Φυσικα επικοινωνησα με την amazon ζητησα επιστροφη και θα παρω ολο το ποσο που πληρωσα πισω, χωρις να επιβαρυνθω ουτε καν με τα εξοδα επιστροφης! στα 90 ευρω που πληρωσες στο αμαζον, ηταν μεσα και τα εξοδα τελωνειου? παιδες xiaomi redmi pro απο gearbest ήρθε σήμερα απο τις 28/12 χωρίς τελώνιο στειλε μου σε pm τα στοιχεια σου να σε καρφωσω εχει αγορασει κανεις ακουστικα απο κινα να μου πει αν περασε τελωνειο? το αναφερω λογο του μεγεθους. σκεφτομαι να αγορασω ακουστικα κεφαλιου αξιας $40 και μου λεει ο πωλητης απο το aliexpress πως θα βαλει χαμηλη τιμη στο πακετο να μην ανησυχω. λετε να του πω να μη γραψει πως ειναι και ακουστικα αλλα να βαλει κατι αλλο? περισσοτερο το μεγεθος με απασχολει εδω περα. ευχαριστω
stivi1981 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) εγω αυριο-μεθαυριο θα παραλαβω δεμα που μπηκε τελωνειο εδω και κανα μηνα...73 ευρω ειχε τιμη στο geekbyuing.. για να δουμε τι εχουν χρεωσει. Παρελαβα σημερα το εκτελωνισμενο media playerΠληρωσα 24 τελωνειακα 12 εκτελωνισμο και 3 ελτα! Για 8 πυρηνο media player με 3 γιγα ραμ και αλλα πολλα ειναι μια χαρα παλι ακομα και με το τελωνειο!!! edit με πηρε ο ταχυδρομος και μ ζητησε συνολικα αυτα τα ποσα που γραφω!!! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2017 από stivi1981
konsniper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μπηκε κ μενα σημερα Ελλάδα απο Banggood κ αμεσως τελωνείο. Δεν ξαναπαιρνω απο Κινα..δεν αξιζει πια. Κ ο φόρος κ ο χρόνος. Πρώτη μου παραγγελια..1/1 τελωνείο.
Getta Robo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μπηκε κ μενα σημερα Ελλάδα απο Banggood κ αμεσως τελωνείο. Δεν ξαναπαιρνω απο Κινα..δεν αξιζει πια. Κ ο φόρος κ ο χρόνος. Πρώτη μου παραγγελια..1/1 τελωνείο. Τι παρηγγειλες και με ποια μεθοδο αποστολης σταλθηκε;
konsniper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ενα xiaomi note 4 με το απλο της swiss post. Κρατάω μια επιφυλαξη οτι παιζει αυτοι να χουν δηλωσει πανω την αληθινη τιμη και ετσι εκανε μπαμ. Σκεφτομαι αν θα το δεχτουν πισω με refund..
stivi1981 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ενα xiaomi note 4 με το απλο της swiss post. Κρατάω μια επιφυλαξη οτι παιζει αυτοι να χουν δηλωσει πανω την αληθινη τιμη και ετσι εκανε μπαμ. Σκεφτομαι αν θα το δεχτουν πισω με refund.. το τελωνειο καλως η κακως ψαχνει τα δεματα που ειναι σιγουρα κινητα για να αποφερει μαλλον χρηματα στα ταμεια του κρατους προφανως...και μενα το media player ειχε αξια 20 ευρω αλλα μπηκε τελωνειο!!! Μπηκε κ μενα σημερα Ελλάδα απο Banggood κ αμεσως τελωνείο. Δεν ξαναπαιρνω απο Κινα..δεν αξιζει πια. Κ ο φόρος κ ο χρόνος. Πρώτη μου παραγγελια..1/1 τελωνείο. οσο για το τελωνειο κανει απλα την δουλεια του μην το βλεπεις στραβα...και μενα με πειραξε που πληρωσα αλλα ηξερα οτι η παραγελια μ ειχε ρισκο...παλιοτερα περναγαν ολα αβερτα...τωρα σταματανε μπολικα
konsniper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κ εγω επαιξα κ εχασα.Κινητο ποτε ξανα αππ Κίνα. Ενα tv box ελπιζω να περασει..
7nisiotis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Περιμένω ένα mousepadάκι 3 ευρόπουλα από banggood καθώς το steelseries qck ανέβηκε μέσα σε 3 χρόνια στα 12ευρώ + μεταφορικά. Οπότε xiaomi medium mousepadάκι από τον Κινέζο. Είναι untrack δυστυχώς καθώς ήθελε σχεδόν τη μιση τιμή του mousepad για track. Από Αμερική έχω γλιτώσει και δεν πλήρωσα 3 φορές τελωνείο σε ογκώδη δέματα. Μάλιστα μου είχαν επισημάνει τον κίνδυνο του τελωνείου οι της NZXT. Και τις 3 φορές πράγματα-ανταλλακτικά για το κουτί μου ( nzxt s340 ), Αύγουστος 2016, 1 πρόσοψη - το έγδαρε καταλάθος φίλος που είχε έρθει σπίτι - μαζί με καλώδια που λόγω προβλήματος του front panel ( κουτάρα ), Νοέμβριος 2016, 1 παράθυρο ολόκληρο με το τζάμι ( κουτάρα αλλά ελαφρύ δέμα ), Σεπτέμβριος 2016 1 φίλτρο ( μικρό κουτάκι ). Αποστολή με USPS. Σύντομα θα κάνω αγορά πάλι από τον Κινέζο φίλο μας, 1 ζευγάρι ακουστικά Xiaomi Hybrid Pro ( στο 20αρικο παίζουν ) καθώς και το αντίστοιχο xiaomi mousepadάκι στα 11 ευρώ. Παίζει μαζί με τα 2 αυτά και κινητό. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη των πραγμάτων ώστε να ξέρουμε και όσοι μένουμε σε νησιά τι γίνεται με τα τελωνεία ( Κέρκυρα ).
jeep13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα κινητο με απλο ταχυδρομειο και ασφαλεια (δηλωμενο 24ευρω) απο gearbest, εχει μπει απο 2 του μηνα τελωνειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις