smoke0man2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 κατι ειχα ακουσει για post nl...αλλα ακουσα οτι το geekbuying στελνει με singapore post
Chrisgs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Απ'οσο λενε ελεγχουν σχεδον τα παντα πλεον,με κουριερ αν σου'ρθει λενε οτι 100% θα'χεις θεματακια,απο ευρωπαικες χωρες δεν τσεκαρουνε ακομα(ετσι ξερω τουλαχιστον)..Επισης πολλοι αυτο που κανουν ειναι να ζητανε refund κ να παραγγελνουν απο αλλου,αλλα εχει ρισκο και ζορι.δεν νομιζω να αξιζει
smoke0man2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 δεν εχει επιλογη το καταστγμα για να το στειλει και να μην ειναι συστημενο,,, τι να πω ...πρωτη φορα ψωνισα απο εκει... και δεν μπορω να μιλησω και με το Livechat !..ειναι κλειστο
toyotats Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 δεν εχει επιλογη το καταστγμα για να το στειλει και να μην ειναι συστημενο,,, τι να πω ...πρωτη φορα ψωνισα απο εκει... και δεν μπορω να μιλησω και με το Livechat !..ειναι κλειστο δεν παιζει ρολο το αν θα περασει τελωνιο, αν ειναι συστημενο η οχι!
makfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 ωραια....τωρα .... ειναι αργα... υπαρχει καποια ταχυδρομικη? που εχουμε λιγοτερες πιθανοτητς:? Μια λύση είναι η αγορά από τις ευρωπαικές αποθήκες των κινεζομάγαζων και η άλλη με αποστολή με Expedited EU που από Κίνα πάει στη Γαλλία με $20 και από εκεί στην Ελάδα χωρίς τελωνειακές διατυπώσεις.
AzaZyL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 AzaZyL,το τιμολογιο στον λογαριασμο στο site τι ελεγε?Την κανονικη τιμη κ απεξω εγραψαν αλλη?
Hepocrates Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έβαλες τον κωδικό αποστολής στα ΕΛΤΑ και σου βγάζει τα ίδια; Εάν ναι, θα περιμένεις να βγει από το τελωνείο και να σου φέρει ο ταχυδρόμος το ειδοποιητήριο. Μένεις Ν. ή Β. Ελλάδα; Μενω αθηνα.Στα ελτα μου λεει ακριβως τα ιδια απλά αναρωτιεμαι γιατι υποτιθεται πως επελεξα την ακριβεστατη μεθοδο xpress post international και εχει καθυστερησει αρκετα.Δηλαδη σωθηκα απο το μαλλιοτραβηγμα? Την τελευταια φορα που αγορασα με ΕΜS δεν ειχε καν αναφερθει αυτο το κομματι για το τελωνειο στο tracking και ηρθε νωριτερα απο το estimated date.Tωρα γινεται το αντιθετο....
ClockworkOrange Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια , δυο ερωτησεις απο εμενα 1)χρησιμοποιημενος φακος αξιας 27ε free shipping απο ουκρανια , ενδεχεται να πληρωσω τελωνειο? απ'οτι ξερω το εχει δηλωσει ως gift και το στελνει με airmail. 2) ανταπτορας φακου αξιας 1.5ε και αυτο free shipping απο κινα , δε γνωριζω πως το στελνει , θα φτασει ποτε η τζαμπα θα περιμενω?
Dimitris95 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες αν παραγγείλω από Αμερική , φακούς επαφής 65 δολάρια , με δωρεάν τα μεταφορικά Registered Mail τι να περιμένω ; Θα τρέχω τελωνεία και ιστορίες ; Πέρσυ που είχα παραγγείλει από Βραζιλία κάτι φακούς αξίας γύρω στα 100 ευρώ , με DHL όμως , άσε το τι πλήρωσα στο τελωνείο .....
konsniper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 AzaZyL,το τιμολογιο στον λογαριασμο στο site τι ελεγε?Την κανονικη τιμη κ απεξω εγραψαν αλλη? Εμενα στο site στο λογαριασμο μου,λεει κανονικα την τιμη.Ελπιζω να μην τογραψσν κ απεξω!Αν κ μαλλον τοκαναν..
makfil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μενω αθηνα.Στα ελτα μου λεει ακριβως τα ιδια απλά αναρωτιεμαι γιατι υποτιθεται πως επελεξα την ακριβεστατη μεθοδο xpress post international και εχει καθυστερησει αρκετα.Δηλαδη σωθηκα απο το μαλλιοτραβηγμα? Την τελευταια φορα που αγορασα με ΕΜS δεν ειχε καν αναφερθει αυτο το κομματι για το τελωνειο στο tracking και ηρθε νωριτερα απο το estimated date.Tωρα γινεται το αντιθετο.... Η καθυστέρηση στην παράδοση, εάν εννοείς αυτό, οφείλεται, προφανώς, στο ότι το δέμα μπήκε στο τελωνείο. Το ότι ταξιδεύει με EMS (courier που εξυπηρετείται από τα ΕΛΤΑ) δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεται από τον έλεγχο. Καλησπερα παιδια , δυο ερωτησεις απο εμενα 1)χρησιμοποιημενος φακος αξιας 27ε free shipping απο ουκρανια , ενδεχεται να πληρωσω τελωνειο? απ'οτι ξερω το εχει δηλωσει ως gift και το στελνει με airmail. 2) ανταπτορας φακου αξιας 1.5ε και αυτο free shipping απο κινα , δε γνωριζω πως το στελνει , θα φτασει ποτε η τζαμπα θα περιμενω? Επειδή είναι κοντά στο όριο της ατέλειας (22€), μάλλον δεν θα πληρώσεις ΦΠΑ αλλά εάν μπει στο τελωνείο, ενδεχομένως, να πληρώσεις το τέλος των 3€. Για το άλλο, αναγκαστικά περιμένεις. Παίδες αν παραγγείλω από Αμερική , φακούς επαφής 65 δολάρια , με δωρεάν τα μεταφορικά Registered Mail τι να περιμένω ; Θα τρέχω τελωνεία και ιστορίες ; Πέρσυ που είχα παραγγείλει από Βραζιλία κάτι φακούς αξίας γύρω στα 100 ευρώ , με DHL όμως , άσε το τι πλήρωσα στο τελωνείο ..... Κατά τη γνώμη μου, οι έλεγχοι εντοπίζονται κυρίως σε δέματα που περιέχουν κινητά, δηλαδή δέματα συγκεκριμένου μεγέθους/όγκου, με δηλωμένη υποτιμημένη αξία. Επομένως, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πληρώσεις έξοδα αλλά ποιος μπορεί να σε βεβαιώσει γι' αυτό; 1
Hepocrates Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Eυχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις makfil !Δηλαδη για να ξερω,θελει 100% εκτελωνισμο και ειμαι καταδικασμενος?Τι μπορω εγω τωρα να κανω γι'αυτο,απλα να περιμενω για update sto tracking η να τους παρω κανενα τηλ.?Απο την αλλη ομως φοβαμαι οτι θα τους κινησω υποψιες αν τους παρω...Επισης εχω ακουστα οτι ο εκτελωνισμος στα ελτα ειναι πιο χαλαρος,δηλαδη μπορει να μην χρειαστει να πληρωσω καμια περιουσια αλλα κατι σαν 3 ευρω?
Ntinaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 μετα απο 3.5 μηνες επεσε η αξια του κινητο 30% ετσι? μωρε μπραβο μονο τα iphone για μεταπωληση κατι παιζει με τα κινητα εδω περα. πρεπει να αρχισουμε να κραταμε στατιστικα ανα προιον παραγγελιας να εχουμε ενα μπουσουλα πιθανοτητων ξερεις ποιο ειναι το θεμα? υπαρχουν 3 redmi 4 το A ,το σκετο και το prime και στο κουτι πανω δε γραφει ποιο ειναι, οποτε βαλανε οτι ειναι το σκετο μαλλον
Kanesan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ για τα δύο δέματα που επισυνάπτω και τα οποία παρέλαβα από Ιαπωνία με EMS δεν πλήρωσα τίποτα, διότι δεν θεωρήθηκαν αγαθά υψηλής αξίας. Απλά πέρασαν από τελωνείο και βγήκαν, όπως δείχνουν οι εικόνες. Το κάθε πακέτο ήταν αξίας περίπου 100 ευρώ (το ένα λίγο λιγότερο, το άλλο λίγο περισσότερο) όμως κανένα δεν είχε κινητά ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα περιμένω και τρίτο πακέτο με EMS, για να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις