Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομιζω πως η EMS εχει να κανει με ελτα που ειναι ταχυδρομειο αλλα γενικα ειμαι πολυ αρχαριος απο ολα αυτα κ δεν ειμαι σιγουρος...γι αυτο ζηταω βοηθεια..

Δημοσ.

Παιδιά αγορ.σα από geekbuying με 200 ευρώ...υπάρχει περίπτωση κάπως να μην την πατήσω;ακόμα δεν έχει φύγει το θέμα λόγω αργίας

Δημοσ.

Παιδιά αγορ.σα από geekbuying με 200 ευρώ...υπάρχει περίπτωση κάπως να μην την πατήσω;ακόμα δεν έχει φύγει το θέμα λόγω αργίας

κινητο?

Δημοσ.

ας ανοιξουμε ενα θεμα να το κανουμε στικυ και να γραφει ο καθενας τι εχει πιαστει στο τελωνειο ωστε να κανουμε στατιστικα για το τι πιανεται στο τελωνειο. θα βαλουμε πιο γενικες κατηγοριες και θα το κανουμε σε στυλ ψηφοφοριας.

να το μιλησω με κανενα mod τι λετε? θα ηταν χρησιμο σαν οδηγο πιθανοτητων

• Like 5
Δημοσ.

Γεια σας παιδες,ειναι η πρωτη φορα που κανω post σε αυτο το forum και θα ηθελα και εγω να ζητησω βοηθεια..

Αγορασα απο τον Καναδα ενα ζευγαρι παπουτσια βαρους 1 κιλου και συνολικη αξια 105 ευρω.Μετα απο 1 εβδομαδα ηρθαν ελλαδα και βλεπω το tracking ως εξης:                                                                                                                                                                 RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER20-01-201714:19                                                                                                               CANADAARRIVAL AT AIRPORT21-01-201704:20                                                                                                                         CANADARECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE31-01-201714:33                                                                                                   ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY31-01-201715:37

Την πατησα δηλαδη? :unsure:,ή αυτη ειναι απλα μια φυσιολογικη διαδικασια για καθε δεμα απο χωρες εκτος ΕΕ?Ειναι σε αυτο το status 2 μερες τωρα και με εχει φαει το αγχος...πληρωνω τελειωνειο η οχι?

Ερχεται με ΕΛΤΑ ΕΜS by the way,αρα ειναι απλο ταχυδρομειο?Γιατι εχω ακουσει πως δεν πληρωνεις σχεδον ποτε τιποτα οταν δεν ερχεται με courier,και για παραπανω προστασια ζητησα και gift wrap απο τον πωλητη ο οποιος το δεχτηκε.

Έβαλες τον κωδικό αποστολής στα ΕΛΤΑ και σου βγάζει τα ίδια;

Εάν ναι, θα περιμένεις να βγει από το τελωνείο και να σου φέρει ο ταχυδρόμος το ειδοποιητήριο.

Μένεις Ν. ή Β. Ελλάδα;

Δημοσ.

στατιστικα τα κινητα εχουν πιθανοτητα 90% :P

ααα τοσο καλα....ειπα  και εγω να προσπαθησω μια φορα...

εαν κανεισ γυρω στα 220 ποσο παει το μαλλι ?

Δημοσ.

ααα τοσο καλα....ειπα  και εγω να προσπαθησω μια φορα...

εαν κανεισ γυρω στα 220 ποσο παει το μαλλι ?

Λογικα πληρωνεις 24% της τιμης +12 ευρω..Αλλα κρινεται απο το ποσο θα το τιμολογησουν αυτοι,πανω κατω καπου εκει υπολογιζε ομως!

Δημοσ.

οπα δηλαδη μιλαμε για 58 ευρω το φπα και 12 ? ευρω επιπλεον ?τι ειναι αυτο ?

Ακριβως,πληρωνεις το ΦΠΑ(24%(αν εχει ξανα αλλαξει διορθωστε με :Ρ )) και 12 ευρω εξτρα.Αν κανουν ολους αυτους τους ελεγχους νομιζω οτι πλεον η αγορα κινητου απο Κινα γινεται ασυμφορη..Μικρες διαφορες σε σχεση με εδω και αναμονη πανω απο 2 μηνες

Δημοσ.

τις πιο λιγες πιθανοτητες να περασει τελωνιο τις εχει με οποιαδηποτε μεθοδο air mail   δηλαδη απλο! με τι μεθοδο αποστολης στο στειλανε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...