sealsmile_official Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 να γραφεις για αντικειμενα με αξια ανω των 22 ευρω. Οκ FarCry, έχεις δίκιο. Σκέφτηκα, οτι θα ειχε ενδιαφέρον πέρα από το τελωνίο, να βλέπουμε πόσο γρήγορα έρχεται μια παραγγελία ανά κατάστημα και αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το προιόν ή με την αποστολή. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει σε ενα διαφορετικό thread.
hiper7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς το www.wholesalebuyonline.com? Είναι αξιόπιστο; Πού εδρεύει; Ευχαριστώ.
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς το www.wholesalebuyonline.com? Είναι αξιόπιστο; Πού εδρεύει; Ευχαριστώ. Σε λάθος thread κάνεις την ερώτηση, υπάρχει θέμα γενικά για αγορές απο το εξωτερικό, ακριβώς κατω απο το παρόν θέμα.
sealsmile_official Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα Hiper7 , ένα πολύ γρήγορο σχόλιο. Με μια ματιά είδα ότι πουλάνε Iphones 6-7 σε πολύ χαμηλές τιμές. Αυτά αν δεν είναι μεταχειρσμένα, θεωρώ ότι ειναι απομιμήσεις. Το καλοκαίρι είχα επισκεφτεί Σανγκάι και Πεκίνο και είχα δει για ηλετρονικά είδη και κινητά τηλέφωνα. Πωλούσανε σε πάγκους Iphones 6, μετά από παζάρια γύρω στα 80 Ευρο. Εννοείται πως ήτανε απομιμίσεις, φαινότανε άλλωστε, και στο λέγανε και οι ίδιοι οι κινέζοι. Προσωπικά έιχα αγοράσει ένα Xiaomi redmi note 3, που αποδείχτηκες πολύ καλό. Οπότε προσωπικά δε θα αγόραζα από Κίνα τίποτα που δεν έιναι Κινέζικο, με το σκεπτικό ότι δεν μπορούνε να προσφέρουνε πολύ χαμήλες τιμές σε προιόντα που δεν είναι δικά τους (Iphones, Samsung etc.). Να σημειώσω ότι τα Iphones, Samsung στις επίσημα καταστήματα έιχαν παρόμοιες τιμές με Ευρώπη (ίσως να ήταν λίγο πιο φθηνά). Φιλικά, Φώτης
billan1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 το κινητό που περίμενα έφτασε τελικά σήμερα χωρίς να πληρώσω τπτ παραπάνω τελικά στάθηκα τυχερος
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Σημερα παρέλαβα φάκελο απο banggood αξιας 11$ κανονικά σπίτι μου χωρις να πληρωθει κάτι. Μη συστημενος χωρις tracking. Επισης δέμα απο taydaelectronics (ταυλάνδέζικο) αξίας 22$ με tracking φαίνεται να απέφυγε τα τελωνεία καθως εφυγε απο Αεροδρομιο Αθηνων και ήρθε στο Αεροδρόμιο της πόλης μου.
toyotats Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 το κινητό που περίμενα έφτασε τελικά σήμερα χωρίς να πληρώσω τπτ παραπάνω τελικά στάθηκα τυχερος περιεργο ομως , μπηκε τελωνιο και δεν σε βαλανε κοστουμι παραπανω!
logokrimenos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά έχει αγοράσει πρόσφατα κανείς απο footlocker.com? Έχω βρει ενα ζευγάρι μόνο εκεί και σκέφτομαι να πάρω αλλο ένα, και τα 2 έχουν 140$ και με τα μεταφορικά μαζί με ένα κουπόνι βγαίνουν 160$ περίπου. Αρχικά περνάει η αγορά απο capital control και μετά αν περάσει παίζει θέμα με τελωνείο?
makfil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά έχει αγοράσει πρόσφατα κανείς απο footlocker.com? Έχω βρει ενα ζευγάρι μόνο εκεί και σκέφτομαι να πάρω αλλο ένα, και τα 2 έχουν 140$ και με τα μεταφορικά μαζί με ένα κουπόνι βγαίνουν 160$ περίπου. Αρχικά περνάει η αγορά απο capital control και μετά αν περάσει παίζει θέμα με τελωνείο? Η αγορά παπουτσιών από το εξωτερικό δεν απαγορεύεται. Δέμα από τρίτη χώρα με δηλωμένη αξία CIF $160 μάλλον θα σταματήσει στο τελωνείο, ειδικά αυτή την περίοδο με τους ελέγχους που γίνονται.
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μετα απο 1 μηνα κολλημενο στο ταχυδρομειο και συνολικα 2μιση μηνες μετα την αποστολη ηρθε το κινητο redmi 4 prime αγορασμενο στα 152 ευρω το τιμολογησαν στα 100 αρα πληρωνω 24+12.
Chrisgs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μετα απο 1 μηνα κολλημενο στο ταχυδρομειο και συνολικα 2μιση μηνες μετα την αποστολη ηρθε το κινητο redmi 4 prime αγορασμενο στα 152 ευρω το τιμολογησαν στα 100 αρα πληρωνω 24+12. Τετοια λεγε μου γιατι και εγω αυτο παρηγγειλα! Παντως ειναι ασφαλες να υποθεσουμε οτι τα περισσοτερα αυτες τις μερες τα ψαχνουν,και οτι αργουνε πολυ :Ρ
toyotats Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 εγω περιμενω 2 drone απο gearbest , θα ενημεροσω οταν παραλαβω.
xDante Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα παρέλαβα tvbox 40€ κολλημένο από αρχές Δεκεμβρίου χωρίς τελωνείο από gear
FarCry Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μετα απο 1 μηνα κολλημενο στο ταχυδρομειο και συνολικα 2μιση μηνες μετα την αποστολη ηρθε το κινητο redmi 4 prime αγορασμενο στα 152 ευρω το τιμολογησαν στα 100 αρα πληρωνω 24+12. μετα απο 3.5 μηνες επεσε η αξια του κινητο 30% ετσι? μωρε μπραβο μονο τα iphone για μεταπωληση κατι παιζει με τα κινητα εδω περα. πρεπει να αρχισουμε να κραταμε στατιστικα ανα προιον παραγγελιας να εχουμε ενα μπουσουλα πιθανοτητων
GloryDays Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν γράφεις αν πλήρωσες στον πωλητή import fees (έξοδα εκτελωνισμού) ή όχι. Εάν δεν πλήρωσες, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία και τα ισχύοντα, θα έπρεπε να πληρώσεις ΦΠΑ στα 125€ και 12€ τέλη ΕΛΤΑ ή έστω το τέλος των 3€. Έχει διαπιστωθεί, όμως, ότι ο έλεγχος είναι δειγματοληπτικός και όχι καθολικός και, επομένως, στην περίπτωσή σου, όπως και σε άλλες, κάποια δέματα πέρασαν και θα περνούν χωρίς έλεγχο και έξοδα. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει για την επόμενη φορά και αυτό έχει σημασία. Ευχαριστω για την απαντηση. Γιατι 12€ τελη στα ελτα?Πως προκειπτει θελω να πω ποιες οι κλιμακες της χρεωσης?Επισης ποσο φπα πληρωνουμε? Για την ιστορια οχι δεν πληρωσα import fees (αυτο το εχω δει να ισχυει στο ebay σε ολους τους Αμερικανους πωλητες στο listing που εχουν σε ενα αντικειμενο) ωστοσο η παραγγελια μου ηταν απο το Amazon.com (το αμερικανικο) και οχι καποιο της ευρωπης. Το ποια θα ανοιξουν για ελεγχο εχει να κανει με την αξια που αναγραφει το πακετο ή ειναι πιθανο να τους παρακινησει και ο ογκος ή το μεγεθος ενος πακετου? Και κατι αλλο, αν ασπουμε εγω αγορασω κατι π.χ 150€ εχουν αυτοι δικαιωμα να το κοστολογισουν με βαση τα δικα τους κριτιρια και να πληρωσω τα εξτρα με βαση την δικη τους αξιολογηση και τιμολογηση?Αν ναι αυτο δεν ειναι καπως αδικο?Εχω δικαιωμα να αποδειξω ασπουμε οτι το πηρα οσο ισχυριζομαι και οχι οσο εκτιμουν εκεινοι? Απο την στιγμη που εχω ηδη παραλαβει καταλαβαινεις οτι προσπαθω να διαλευκανω το τοπιο για μελλοντικες παραγγελιες οχι μονο για εμενα αλλα και για οσους διαβαζουν εδω μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις