Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα φανεί στο ταχυδρομείο όταν πας να παραλάβεις. Έμεινε αρκετά τελωνείο οπότε μάλλον κάτι θα σε περιμένει (αν και δεν είναι 100% σίγουρο).

Όταν παραλάβεις θα λέει αναλυτικά πόσο χρεώθηκες και τι (αν χρεώθηκες), αν είναι για στατιστικούς λόγους κάνε μια ενημέρωση εδώ.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα φανεί στο ταχυδρομείο όταν πας να παραλάβεις. Έμεινε αρκετά τελωνείο οπότε μάλλον κάτι θα σε περιμένει (αν και δεν είναι 100% σίγουρο).

Όταν παραλάβεις θα λέει αναλυτικά πόσο χρεώθηκες και τι (αν χρεώθηκες), αν είναι για στατιστικούς λόγους κάνε μια ενημέρωση εδώ.

Οκ έγινε ευχαριστώ,θα ενημερώσω

Δημοσ.

Γεια σας.

Εκανα παραγγελια 11/1 απο Banggood ενα Xiaomi Note 4 με 138 ευρω.Το στελνουν με τα ελβετικα ταχυδρομια νομιζω.Τωρα φανταζομαι,θαναι λοττο αν θα περασει τελωνειο ετσι?

Δημοσ.

Εάν ο κινέζος είχε δηλώσει χαμηλή αξία, ως συνήθως, αυτή ήταν η αφορμή να ελεγχθεί από τον τελωνειακό.

Εάν, όμως, είχε δηλώσει τη σωστή αξία και συμφωνήσει ο τελωνειακός, θα χρεώσει μόνο το τέλος παρουσίασης, (3€), αλλιώς θα βάλει ΦΠΑ + τέλη ΕΛΤΑ (12€).

Μπορείς να ζητήσεις επαναπροσδιορισμό, πληρώνοντας 10€, εάν νομίζεις ότι σου έβαλαν πολλά, αλλά χωρίς μεγάλες ελπίδες.

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να πληρωσω μονο 3€ ;
Δημοσ.

@karlito

Εάν ο παραλήπτης μένει στη Νότια Ελλάδα, για την οποία έχει αρμοδιότητα η ΥΕΔ Αθηνών (αεροδρόμιο) και το tracking # δεν αναφέρει τα παραπάνω, δεν χρεώνονται ΦΠΑ και τέλη ΕΛΤΑ.

@kara

Τι έγινε τελικά;

Δεν φαίνεται παράδοση αλλά μόνο ειδοποιητήριο.

Σε ευχαριστω makfil για τις απαντησεις σου.Στο tracking # του kara δεν βλρπω ομως να εχει μπει τελωνειο,πως εγινε η χρεωση των 3 ευρω;
Δημοσ.

Καλημέρα,με πήραν από το ταχυδρομείο και τελικά το ποσό είναι 30 ευρώ.Πίκρα για να πω την αλήθεια για κινητό 70 ευρώ. Τέσπα..

Δημοσ.
2016-12-23 10:10

ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY

2016-12-23 10:10

HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED

2016-12-23 10:00

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

Απο 23/12/16 τίποτα.. είχε κάποιος καμια εξέλιξη αυτην την ημερομηνία?

Δημοσ.

Καλημέρα,με πήραν από το ταχυδρομείο και τελικά το ποσό είναι 30 ευρώ.Πίκρα για να πω την αλήθεια για κινητό 70 ευρώ. Τέσπα..το

το κινητό πόσο σου το χρέωσαν τελικά για να πληρώσεις 30 ευρώ .μου φαίνονται πολλά για την πραγματική  άξια .

Δημοσ.

το κινητό πόσο σου το χρέωσαν τελικά για να πληρώσεις 30 ευρώ .μου φαίνονται πολλά για την πραγματική  άξια .

78 το χρέωσαν + τα 12€ νταβατζιλίκι

Δημοσ.

σε αυτά που πλήρωσες πραγματικά ειχές βάλει  και μεταφορικά ?

Το κινητό έκανε 70€ και ήταν free shippping.Αυτοι το κοστολόγησαν 78 και μαζί με τα +12 πήγε στα 31 σχεδόν η λυπητερή.Αν δεν κατάλαβα κάτι πες μου

Δημοσ.

Το κινητό έκανε 70€ και ήταν free shippping.Αυτοι το κοστολόγησαν 78 και μαζί με τα +12 πήγε στα 31 σχεδόν η λυπητερή.Αν δεν κατάλαβα κάτιοχι 

όχι εντάξει καταλαβαίνω  άπλα και το δικό μου μπήκε τελωνείο και προσπαθώ  να υπολογίσω το κουστούμι που θα μου βγει .ευχαριστω παντός 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...