anergos13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεμα απο banggood (μια action camera) εχει φυγει απο hong kong απο 10/12 απο τοτε σιγη....λετε να εχω καποιο θεμα? και η πληροφοριες που βγαζει το tracking απο το 2015 με μια "κουφη" αποστολη τι ειναι? http://prntscr.com/duph52
Luxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Παντως δε καταλαβαινω γιατι να σταματανε κυριως κινητα. Αποκλειεται να ειναι το μεγεθος του κουτιου. Τα κουτια που στελνει το Iherb ειναι αρκετα μεγαλα και δεν ειχα ποτε θεμα με τελεωνειο.
hackertom Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ηρθε και το δευτερο κουτι απο iherb στα ΕΛΤΑ. Πολυ γρηγορα αυτη τη φορα θα ελεγα.. Παντως ολα τα δεματα απο το Iherb περνανε τελωνειο, οπως ολα βεβαια.. Επισης υπαρχει μια ετικετα " customs declaration " και μια λιστα με τα περιεχομενα του κουτιου. Δε ξερω δλδ αν το ανοιγουν ή οχι.. Αυτο γινεται σε πανω απο 100 παραγγελιες που εχω κανει τα τελευταια 6 χρονια. Ουτε ενα δεμα δεν εχει σταματησει, παραγγελιες απο 20-100 ευρω και στο οριο του βαρους που θετει το site και δε μπορεις να το ξεπερασεις ετσι κι αλλιως ( που νομιζω ειναι και ο σημαντικοτερος παραγοντας για το εαν το σταματησουν ή οχι ), και επισης δεν εχω ακουσει κανενα περιστατικο για τα δεματα απο το iherb απο κανεναν, ολα αυτα τα χρονια.. Μου κανει εντυπωσει.. Για αυτο λεω μηπως μετρανε και οι πελατειακες σχεσεις. Εκτος αν μετραει αποκλειστικα και μονο το βαρος και μεγεθος του κουτιου.. Δε μπορω να συμπερανω κατι αλλο.. Γιατι το iherb κανονικα αναγραφει τις τιμες σε ολες τις παραγγελιες που εχω κανει, ειτε ηταν 20 ευρω, ειτε 100.. Ισως επειδη ειναι αποκλειστικα συμπληρωματα και ειδη μπανιου; Φίλε είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία.. Βλέπω στέλνουν με DHL.. Φαντάζομαι και εσένα έτσι τα έστειλαν; Το πακέτο σου ήρθε σπίτι κατευθείαν;
black66.gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεμα απο banggood (μια action camera) εχει φυγει απο hong kong απο 10/12 απο τοτε σιγη....λετε να εχω καποιο θεμα? και η πληροφοριες που βγαζει το tracking απο το 2015 με μια "κουφη" αποστολη τι ειναι? http://prntscr.com/duph52 Συνήθως με Swiss post τα δέματα αργούν περισσότερο από ότι με άλλες εταιρείες.Τώρα όσο για τα προηγούμενα μάλλον έδωσαν το ίδιο tracking number και σε άλλον μια άλλη φορά.Το screenshot από ποιο site είναι; 1
anergos13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Συνήθως με Swiss post τα δέματα αργούν περισσότερο από ότι με άλλες εταιρείες.Τώρα όσο για τα προηγούμενα μάλλον έδωσαν το ίδιο tracking number και σε άλλον μια άλλη φορά.Το screenshot από ποιο site είναι; Λες να περιμενω ακομα λιγο πριν τους στειλω μνμ? το site ειναι αυτο φιλε μου Lightshot — screenshot tool for Mac & Win http://prntscr.com/gallery.html
Liveloula88 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Στις 3/12 παρηγγειλα ταμπλετ αξιας 40 ευρω,περιπου,απο aliexpress.Βρισκεται στο τελωνειο απο 23/12. Πριν καταλαβω τι συμβαινει,στις 23/12,παραγγελνω και δευτερο ταμπλετ,ιδιας αξιας,το οποιο το παρελαβα στις 10/1 χωρις να περασει τελωνειο.... Υ.Γ.:επικοινωνησα με τον πωλητη για το πρωτο ταμπλετ και μου ειπε πως εχει δηλωσει 20USD/TABLET.Το δευτερο που παρελαβα ειχε την ιδια ενδειξη...
makfil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Όπως φαίνεται από τα περιστατικά που καταγράφονται, δεν υπάρχει κανόνας για τα δέματα που σταματάνε στο τελωνείο. Αναγκαστικά, θα περιμένεις, όπως και οι υπόλοιποι, να ελεγχθούν όσα έχουν μπει πριν από τις γιορτές. Πάντως, φαίνεται ότι χαλαρώνει το θέμα του ελέγχου και τα δέματα διεκπεραιώνονται πιο γρήγορα τις τελευταίες μέρες. 1
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Οριστε και τι γραφουν τα κουτια που ερχονται απο το iherb ολα αυτα τα χρονια. Ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα.
makfil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Τα αμερικάνικα μαγαζιά και αλυσίδες δεν γράφουν στο αυτοκόλλητο ψεύτικες περιγραφές και αξίες, όπως οι κινέζοι.
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Σιγουρα το iherb ειναι ευρεως γνωστο και για αυτο δεν εχει θεματα και με το τελωνειο. Αν και πιστευω οτι μεγαλο ρολο παιζει και το βαρος του δεματος. Θυμαμαι οτι παλαιοτερα δεν υπηρχε οριο στην παραγγελια και καποια δεματα σταματουσαν τελωνειο, για αυτο τα τελευταια χρονια εχουν βαλει αυτο το περιορισμο στο site τους.
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Παντως δε καταλαβαινω γιατι να σταματανε κυριως κινητα. Αποκλειεται να ειναι το μεγεθος του κουτιου. Τα κουτια που στελνει το Iherb ειναι αρκετα μεγαλα και δεν ειχα ποτε θεμα με τελεωνειο. Δεν έχει να κάνει (μάλλον) με το μέγεθος και βάρος του κουτιού, αλλά με τις τυποποιημένες διαστάσεις που τηρεί ο κατασκευαστής για την συσκευασία του κινητού, αλλά και του βάρους του (κουτί = κινητό συν φορτιστής συν ένα σύντομο οδηγό).
orgixmh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μετά από 7 ημέρες περίπου το δέμα μου φάνηκε Ελλάδα με την EMS, έφυγε από Αθήνα και τώρα λογικά ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη, έτσι όπως το βλέπω υπάρχουν 2 πιθανότητες:α) Δευτέρα μου το φέρνει ΕΛΤΑ κούριερ και πληρώνω 3 ευρώβ) Περνάει τελωνείο και μου το φέρνουν Φεβρουάριο μαζί με ένα όμορφο και στιλάτο κοστούμι
makfil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αφού έμεινε μια μέρα στο τελωνείο, είναι πιθανά τα 2 σενάρια.
orgixmh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Πιστεύω ότι λόγο του ότι είμαι από κεντρική Μακεδονία το δέμα θα περάσει τελωνείο στην Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα. Λογικά Δευτέρα θα ξέρω και θα ενημερώσω και το φόρουμ.Αλήθεια δεν λυπάμαι τα 90 που θα μου ζητήσουν για εκτελωνισμό όσο τον 20 ήμερο που μπορεί να καθυστερήσει στο τελωνείο. Είναι και Παρασκευή και 13 σήμερα χαχα.
DownUNDERground Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον πήρα τηλ σήμερα στο Τελωνείο του αεροδρομειου των ελτα, και μου είπανε ότι κανεις τελωνειακός συνάδελφος δεν ήρθε σήμερα, ολοι αποκλείστηκαν. του λεω πια μέρα εξυπηρετειτε τώρα , 19-20 μου είπε. Με ρωταει επισης κατευθειαν , εχει κινητο μεσα το πακετο σας? Αφήνω τα σχολια για εσας 19-20 Δεκεμβρίου that is;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις