Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω περιμενα απο geekbuying με singapore post αποστολη 19/12 και στις 5/1/2017 ηρθε ελλαδα και γραφει εισαγωγη στον τελωνειο.

72 ευρω ειναι το δεμα και ειναι tv box...τωρα τι να περιμενω δλδ?ποσο θα παει το κουστουμι?

post-170899-0-93263500-1483971689_thumb.jpg

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής όποιο δέμα μου μπήκε τελωνείο (πάντα με ΕΛΤΑ), βγήκε χωρίς να πληρώσω τίποτα, ούτε τέλος παρουσιάσης. Όλα ήταν μέχρι περίπου 100 ευρώ. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αν ας πούμε παίζει ρόλο ότι το κάθε πακέτο δεν υπερέβη τα 150 ευρώ, ή ότι κανένα δεν περιείχε ηλεκτρικές συσκευές ή κινητά κλπ. ή αν ξέρω γω, υπάρχει ενσωματωμένο τέλος στο EMS οπότε δεν προστίθεται στο τέλος, ή αν απλά ήταν τυχαίο το ότι δεν πλήρωσα τίποτα.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής όποιο δέμα μου μπήκε τελωνείο (πάντα με ΕΛΤΑ), βγήκε χωρίς να πληρώσω τίποτα, ούτε τέλος παρουσιάσης. Όλα ήταν μέχρι περίπου 100 ευρώ. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αν ας πούμε παίζει ρόλο ότι το κάθε πακέτο δεν υπερέβη τα 150 ευρώ, ή ότι κανένα δεν περιείχε ηλεκτρικές συσκευές ή κινητά κλπ. ή αν ξέρω γω, υπάρχει ενσωματωμένο τέλος στο EMS οπότε δεν προστίθεται στο τέλος, ή αν απλά ήταν τυχαίο το ότι δεν πλήρωσα τίποτα.

καλησπέρα,

ήταν ποτε τα πακέτα σου σε κατάσταση HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED???

Δημοσ.

καλησπέρα,

ήταν ποτε τα πακέτα σου σε κατάσταση HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED???

Όχι, νομίζω αν ποτέ δω τέτοιο update θα περιμένω και το ανάλογο τίμημα. Αυτό που θέλω να πω είναι ό,τι μέχρι στιγμής, ό,τι πακέτο μου μπήκε τελωνείο, απλά βγήκε, χωρίς να θεωρηθεί αγαθό υψηλής αξίας ή τέλος πάντων να χρεωθώ κάτι επιπλέον . Πάντα όμως με ΕΛΤΑ (οπότε ενδεχομένως ένα χαμηλό τέλος είναι ήδη ενσωματωμένο στο αρχικό shipping fee καθώς διαλέγω EMS)

Δημοσ.

Εεμμμ αυτο συζηταμε αγαπητε, σαν τα δικα σου πακετα 9-11 χρονια παιρνω ,μπαινουν και βγαινουν, πρωτη φορα εκατσε απο 23 του μηνα μεσα....

Απλο ταχυδρομειο ,ελτα, κινητο μεσα.

Δημοσ.

Εεμμμ αυτο συζηταμε αγαπητε, σαν τα δικα σου πακετα 9-11 χρονια παιρνω ,μπαινουν και βγαινουν, πρωτη φορα εκατσε απο 23 του μηνα μεσα....

Απλο ταχυδρομειο ,ελτα, κινητο μεσα.

Πώς συζητάμε αυτό μόνο; Εδώ ο καθένας γράφει την εμπειρία του επειδή έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι, σε διάφορα παραπάνω σχόλια υπήρξαν και άλλοι που ανέφεραν ότι τα πακέτα τους είτε τελικά δεν πέρασαν από τελωνείο, είτε πέρασαν και βγήκαν, δεν είδα να γράφουν στο τόπικ μόνο όσοι είχαν την σχετική ένδειξη περί αγαθών υψηλής αξίας. Κι εμένα το τελευταίο πακέτο που ήρθε στις 5 του μηνός, ήταν από 22 τελωνείο. Δεν απαντούσα σε κάποιον συγκεκριμένα με το αρχικό μου μήνυμα λέγοντάς του τι θα γίνει με το πακέτο του ή πόσο θα πληρώσει.

Δημοσ.

Πέρα από το ότι απαγορεύονται τα greeklish στο forum, στο site που λες, γράφει ότι:

This item does not ship to Filothei, Greece. Please check other sellers who may ship internationally.

Στις αγορές από Amazon γίνεται προπληρωμή των εξόδων εκτελωνισμού (ΦΠΑ) και το δέμα δεν χρεώνεται άλλα έξοδα όταν εισάγεται στην Ελλάδα.

https://www.amazon.com/gp/buy/shipoptionselect/handlers/display.html?hasWorkingJavascript=1

edw ginete omos ?

Δημοσ.
Καλησπέρα,
έχω παραγγείλει ένα Xiaomi Mi5 στα 200 ευρώ από Banggood. Στα  comments τους έγραψα να το δηλώσουν ως gift και 20$. 

Έλαβα αρχικά το εξής μήνυμα τους:
Dear Customer,
Thank you for your order.According to your requirement,ask us to  modified the customs declaration item  as “GIFT”and total value as US$ 20.
But we would like to inform you that,you are responsible for modifying the declaration risks,including any customs charges or tariffs.Thanks for your understanding.
So could you tell us whether you still want to change it or not.
Looking forward to your reply.

Αφού είχα μια συνομιλία μαζί τους στο chat, τους εξήγησα οτι δεν θέλω προφανώς να μου εγγυηθούν οτι δεν θα περάσει τελωνείο αλλά να μου εξηγήσουν γιατί το κάνουν τόσο θέμα να το δηλώσουν ως gift. Με τα πολλά μου είπαν οτι δεν είναι σίγουροι αν γίνεται αλλά θα προσπαθήσουν.

Σήμερα έλαβα το παρακάτω μήνυμα μετά από ερώτηση μου αν προσφέρουν expedited shipping.
Thank you for your reply.
For this question, as long as it  needs to  go through the customs there will be risk. So we can't ensure whether it is safer or not. 
Could you tell us whether you still want to modified the customs declaration item  as “GIFT”and total value as US$ 20 or not?
If we don’t receive your reply within 3 days,we have no choice but to cancel your order and arrange a refund to you.
Looking forward to your reply.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ιστορία μόνο και μόνο για δήλωση gift και 20$. 
Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Αρχίζω και τους φοβάμαι με τον τρόπο που αντιδρούν.
Δημοσ.

Βασικά, η δήλωση στο αυτοκόλλητο ως "δώρο" και παράλληλα με κάποια αξία, πχ $20, δεν μπορούν να συμβαδίζει.

Είτε το ένα α ισχύει είτε το άλλο.

Βέβαια, αυτό γινόταν σε μεγάλο βαθμό μέχρι τώρα και η πλειοψηφία των δεμάτων περνούσε, όχι λόγω της δήλωσης ως δώρου αλλά γιατί αυτή την πολιτική ακολουθούσαν στα ΕΛΤΑ.

Στο τελευταίο δίμηνο, όμως, αποδείχτηκε ότι οι δηλώσεις αυτές δεν ωφέλησαν όσους τις είχαν ζητήσει από τα κινεζομάγαζα.

Ίσως γι' αυτό το λόγο, απαντάνε έτσι.

Δημοσ.

Προχώρησες να το βάλεις στο καλάθι και να προχωρήσεις πριν πληρώσεις;

Εγώ που το δοκίμασα βγάζει μήνυμα "Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order".

Δημοσ.

Καλησπέρα,
έχω παραγγείλει ένα Xiaomi Mi5 στα 200 ευρώ από Banggood. Στα  comments τους έγραψα να το δηλώσουν ως gift και 20$. 

Έλαβα αρχικά το εξής μήνυμα τους:

Αφού είχα μια συνομιλία μαζί τους στο chat, τους εξήγησα οτι δεν θέλω προφανώς να μου εγγυηθούν οτι δεν θα περάσει τελωνείο αλλά να μου εξηγήσουν γιατί το κάνουν τόσο θέμα να το δηλώσουν ως gift. Με τα πολλά μου είπαν οτι δεν είναι σίγουροι αν γίνεται αλλά θα προσπαθήσουν.

Σήμερα έλαβα το παρακάτω μήνυμα μετά από ερώτηση μου αν προσφέρουν expedited shipping.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ιστορία μόνο και μόνο για δήλωση gift και 20$. 
Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Αρχίζω και τους φοβάμαι με τον τρόπο που αντιδρούν.

θέλει προσοχή

Δημοσ.

Προχώρησες να το βάλεις στο καλάθι και να προχωρήσεις πριν πληρώσεις;

Εγώ που το δοκίμασα βγάζει μήνυμα "Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order".

ναι με βαζει στα στοιχεια την καρτασ μου , αλλα δεν βαζω γιατι φοβαμε , πρωτη φορα αγοραζω

Δημοσ.

Άρα γενικώς το μόνο που έχει διαπιστωθεί είναι οτι τελευταία γίνονται περισσότεροι έλεγχοι στο ελληνικό τελωνείο και γι αυτό προσπαθούν να διώξουν όποια ευθύνη από πάνω τους;

Δημοσ.

Παιδιά κρατάνε και δέματα στο τελωνείο και για αξία 40€ ;

Περιοχή σου; Κάτι άκουσα ότι θέλει βεβαίωση από το Ε.Ο.Φ εάν κρατηθεί το δέμα ισχύει;

Αθήνα μένω. Σε λίγες ημέρες περιμένω και την δεύτερη παραγγελία. Πάντως δεν έχω ακούσει από κανέναν να του έχουν κρατήσει το δέμα στο τελωνείο από το iherb εδώ και χρόνια. Είναι περίεργο.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...