Luxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ηρθε παραγγελια απο iherb στα ΕΛΤΑ χωρις να υπαρξουν τιποτα χρεωσεις απο τελωνειο. Αξια 60 ευρω. 2
FarCry Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα! θελω να αγορασω κατι βιβλια απο UK και συγκεκριμενα απο το καταστημα bookdepository. Ξερω πως παραγγελιες μεσα στην ευρωπη δεν περνανε τελωνειο αλλα τι γινετε τωρα που βγήκε απο την ευρωπαικη ενωση?Ρωταω για να ειμαι σιγουρος. Αν δεν υπαρχουν εξτρα χρεωσεις στο τελωνειο να προχωρησω σε αγορα 3 βιβλιων που η τιμη ανεβενει στα 74 ευρω? οταν βγει τα ξαναλεμε ( υπολογιζε εαν πανε ολα καλα το 2019 ) Ηρθε παραγγελια απο iherb στα ΕΛΤΑ χωρις να υπαρξουν τιποτα χρεωσεις απο τελωνειο. Αξια 60 ευρω. ΓΑΜΑΤΟ !!! τελειωσαν οι γιορτες και αντε γεια! 3
DTsuras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 οταν βγει τα ξαναλεμε ( υπολογιζε εαν πανε ολα καλα το 2019 ) Μπορει να εχει επιπτωσεις στο διεθνες εμποριο απο τωρα, γιαυτο ρωταω.
FarCry Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μπορει να εχει επιπτωσεις στο διεθνες εμποριο απο τωρα, γιαυτο ρωταω. οχι τιποτα δεν μπορει. εαν δεν επικαλεστει το αρθρο 50 και δεν ολοκληρωθει η εξοδος ειναι εντος ΕΕ. γιαυτο ειπα οτι εαν γινει επικληση φετος και κρατησουν αυστηρα τα 2 χρονια προθεσμια (διοτι δυναται και παραταση) θα ειναι εκτος επισημα το 2019. Μεχρι τοτε ειναι εντος 1
afairesths Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ξεκόλλησε και σε εμενα το δεμα μετα απο 5 μερες https://www.17track.net/el/track?nums=RS701583528NL
doomis2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ενδιαφέρομαι για την αγορα μια καρτασ γραφηκων απο αμαζον , εχει free shipping to greece , το θεμα ειναι οτι θα με χρεωσουν εξτρα στο τελωνείο η κρυφές χρεώσεις το λινκ εδω https://www.amazon.com/MSI-GTX-1050-GAMING-2G/dp/B01MFB3RXB/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1483901893&sr=1-1&keywords=msi+gtx+1050&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011
spy94 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-12-2016 12:40 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Καλησπέρα και καλή χρονιά,έχω παραγγείλει ένα κινητό αξίας 70€ και η αποστολή έχει μείνει εκεί.Απότι κατάλαβα είναι τελωνείο.Μπορεί καποιος να μου πει τι γίνεται στην περίπτωσή μου?Ευχαριστώω..
makfil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ενδιαφέρομαι για την αγορα μια καρτασ γραφηκων απο αμαζον , εχει free shipping to greece , το θεμα ειναι οτι θα με χρεωσουν εξτρα στο τελωνείο η κρυφές χρεώσεις το λινκ εδω https://www.amazon.com/MSI-GTX-1050-GAMING-2G/dp/B01MFB3RXB/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1483901893&sr=1-1&keywords=msi+gtx+1050&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 Αφού δεν στέλνει στην Ελλάδα, πως βρήκες ότι έχει και δωρεάν μεταφορικά;
doomis2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Αφού δεν στέλνει στην Ελλάδα, πως βρήκες ότι έχει και δωρεάν μεταφορικά; stelni to exw checkari , apla dn kserw gia telonia k krifes xrewseis an exei ?
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Πέρα από το ότι απαγορεύονται τα greeklish στο forum, στο site που λες, γράφει ότι: This item does not ship to Filothei, Greece. Please check other sellers who may ship internationally. Στις αγορές από Amazon γίνεται προπληρωμή των εξόδων εκτελωνισμού (ΦΠΑ) και το δέμα δεν χρεώνεται άλλα έξοδα όταν εισάγεται στην Ελλάδα.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Έβαλα για παραγγελία καμιά 15αριά freebies από το zapals.com, πληρώνοντας μόνο μεταφορικά 18,61$ (μικρότερο ποσό από το αφορολόγητο των 22 ευρώ δηλαδή). Τα freebies αυτά τα τιμολογεί το zapals στα 4-5$ και κάνει 100% έκπτωση. Το δέμα πιθανόν να είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τα χρήματα που πλήρωσα. Στην περίπτωση που σταματήσει τελωνείο το δέμα θα μπλέξω ή θα δεχτούν να περάσει έτσι αν τους δώσω το invoice και το αποδεικτικό του PayPal; Γενικότερα, το κουβεντιάζουμε το θέμα με τους τελωνειακούς για να τους εξηγήσουμε ή δεν μπαίνουν καν σε αυτή τη διαδικασία;
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ένας από τους λόγους που το δέμα αυτό μπορεί να σταματήσει στο τελωνείο είναι το μέγεθος και ο όγκος του, όπως λες. Σ' αυτή την περίπτωση, ο τελωνειακός θα ψάξει για την αξία του, στον συγκεκριμένο και πιθανά σε άλλους πωλητές. Όπως γράφεις, η αξία CIF είναι μέσα στο όριο της ατέλειας, οπότε, το λογικό συμπέρασμα είναι ότι δεν θα χρεώσει ΦΠΑ αλλά μόνο το τέλος παρουσίασης των 3€. Στη διαδικασία αυτή δεν ρωτάει τον παραλήπτη, εκτός σπάνιας περίπτωσης που δεν βρίσκει την αξία, και η μόνη ευκαιρία που έχεις για να δείξεις τα έγγραφα που έχεις είναι εάν ζητήσεις επανέλεγχο της χρέωσης αλλά δεν νομίζω ότι θα φτάσεις σ' αυτό το σημείο, για τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-12-2016 12:40 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Καλησπέρα και καλή χρονιά,έχω παραγγείλει ένα κινητό αξίας 70€ και η αποστολή έχει μείνει εκεί.Απότι κατάλαβα είναι τελωνείο.Μπορεί καποιος να μου πει τι γίνεται στην περίπτωσή μου?Ευχαριστώω.. Στα ιδια και εγω ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-12-2016 για παρομοιας αξιας αντικειμενο.
spy94 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Στα ιδια και εγω ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-12-2016 για παρομοιας αξιας αντικειμενο. Πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν ότι απλά έχει πολλά δέματα και υπάρχει καθυστέρηση.Κάτι άλλο δεν ρώτησα(δεν έχω και εμπειρία από αγορές απέξω),θα δείξει
hackertom Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά κρατάνε και δέματα στο τελωνείο και για αξία 40€ ; Ηρθε παραγγελια απο iherb στα ΕΛΤΑ χωρις να υπαρξουν τιποτα χρεωσεις απο τελωνειο. Αξια 60 ευρω. Περιοχή σου; Κάτι άκουσα ότι θέλει βεβαίωση από το Ε.Ο.Φ εάν κρατηθεί το δέμα ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις