Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά είμαι καινούριος στην όλη διαδικασία. Θέλω να πάρω ένα 3d printer kit (Anet A8). Οι επιλογές μου είναι είτε από GearBest στα 155με EMS ή DHL (80-100€) , είτε από e-bay στα 225 με "Standard International Flat Rate Postage" (30€). Πόσο υπολογίζεται να είναι το επιπλέον κόστος του τελωνίου εαν υπάρχει; Απ'όσα έχω διαβάσει και το μελετώ ώρες το θέμα είναι πολύ δύσκολο να βγάλω άκρη. Τέλος, υπάρχει περίπτοση να μπορέσω να το φέρω από Ευρώπη και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Η πληρωμή θα γίνει με MasterCard.

Δημοσ.

Η αποστολή με courier, και ειδικά με την DHL, θα σου κοστίσει πολλά παραπάνω αφού ως αξία CIF, για τον εκτελωνισμό, θα υπολογιστούν τα (155+100=) 255€ και επάνω σ' αυτό το ποσό θα βγουν ΦΠΑ, δασμός, αμοιβή εκτελωνιστή κλπ.

Δημοσ.

εμενα 2 κινητα ειναι τελωνιο απο 22/12 δηλαδη 15 μερες και ακομα τιποτα.. μηπως να παρω κανενα τηλ απο δευτερα αν δεν υπαρξει ανανεωση? ελεος δηλαδη 9 μερες εκανε να ρθει απο κινα και στην χωρα μας ειναι 15(τελωνειο) και 4 μερες να ανοιξουν τον σακο=19 μερες.. τραγικα πραγματα...

Δημοσ.

Αφού προχθές αποδεσμεύτηκε δέμα μπλοκαρισμένο από 27/11, φαντάζομαι πρέπει να υπολογίζετε περίπου τέλη Γενάρη με αρχές Φλεβάρη (αν και εφόσον φυσικά, τηρείται η σειρά προτεραιότητας εισόδου στη χώρα).

Δημοσ.

Υπαρχει οριο στο ποσες μερες μπορει να κρατισει κατι το τελωνειο?

Και μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο?

Δεμα αξιας 75$. Βορεια Ελλαδα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει χρονικό όριο και εξαρτάται από τον αριθμό δεμάτων που έχει ο τελωνειακός των ΕΛΤΑ (για τη Β. Ελλαδα είναι η ΥΕΔ Θεσ/νικης).

Δημοσ.

Εγώ που έχω κινητό με NL post για βόρεια Ελλάδα θα περάσει ιγουρα τελωνιο ή και πάλι άμα τύχει;

Δημοσ.

παίδες θέλω να αγοράσω αυτο http://www.banggood.com/SJcam-SJ5000X-ELITE-SONY-IMX078-GYRO-4K24-2K-2_0-Inch-LCD-Action-Camera-Novatek-with-Accessories-p-1009127.html?rmmds=category

Αν το πάρω από την ευρωπαϊκή αποθήκη με B2C Europe είναι καλύτερα;

τι πρέπει να ζητήσω στην αποστολή για να μην έχω θέμα;

Δημοσ.

Εγώ που έχω κινητό με NL post για βόρεια Ελλάδα θα περάσει ιγουρα τελωνιο ή και πάλι άμα τύχει;

Δεν υπάρχει κανόνας, για το Ολλανδικό και Β. Ελλάδα, αλλά πολλά δέματα με κινητά που προορίζονται για την περιοχή αυτή έχουν χρεωθεί με έξοδα εκτελωνισμού (ΦΠΑ + τέλη ΕΛΤΑ).

Πάντως, μετά την Πρωτοχρονιά παρατηρούνται λιγότερα περιστατικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα! θελω να αγορασω κατι βιβλια απο UK και συγκεκριμενα απο το καταστημα bookdepository.

Ξερω πως παραγγελιες μεσα στην ευρωπη δεν περνανε τελωνειο αλλα τι γινετε τωρα που βγήκε απο την ευρωπαικη ενωση?Ρωταω για να ειμαι σιγουρος.

Αν δεν υπαρχουν εξτρα χρεωσεις στο τελωνειο να προχωρησω σε αγορα 3 βιβλιων που η τιμη ανεβενει στα 74 ευρω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...