makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 κοιταξε , αμα είναι μονο 12ευρω μια χαρα Δεν διάβασες σωστά την απάντησή μου. Έγραψα "ΦΠΑ στην αξία που θα βάλει ο τελωνειακός και τα 12€", γιατί έχει παρατηρηθεί ότι, εάν το δέμα μπει στο τελωνείο, ο τελωνειακός ορίζει την αξία και δεν λαμβάνει υπόψη τη δηλωμένη. Εάν έχεις αντίρρηση, μπορείς να ζητήσεις αναδασμολόγηση πληρώνοντας 10€, αλλά δύσκολα θα αλλάξει η αξία.
GC9N Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 καταπληκτικά! ευχαριστώ θα σας πω το κοστούμι. Αρα δηλαδή και 20$ να το δήλωνα πάλι θα το τσιμπουσαν ε. πάντως σε ότι έχω παραγγείλει μονο στο κινητό συνέβη.
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Και σε πολλούς άλλους συνέβη το τελευταίο δίμηνο. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά σε όλους.
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εχω παραγγειλει ουτε μισο ευρω προιον απο κινα εδω και 1μησι μηνα μεχρι να ξεκαθαρισει τι συμβαινει. Ουτε καν στο ebay δεν μπαινω ποια. 1
nbarloya Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα και χρονια πολλα Θα βαλω και εγω το λιθαρακι μου και ταυτοχρονα θα ζητησω την γνωμη σας. Το τελευταιο διμηνο αγοραζω απο αμερικη καλλυντικα. Οι αγορες κυμαινονται απο 50-80$. Τα δεματα εχω αρχισει να τα παραλαμβανω απο αρχες Νοεμβρη μεχρι και μεσα Δεκεμβρη και δεν εχω χρεωθει τιποτα απολυτως. Απλα μου ερχεται ειδοποιηση των ελτα και πηγαινω στο εκαστοτε καταστημα και τα παραλαμβανω. Μαλιστα εχει παρατηρηθει πως εχουν ανοιχτει καποια απο τα δεματα και εχουν κοιταξει τα καλυντικα αλλα δεν με εχουν χρεωσει αυτα τα 3 ευρω. Μια αλλη ερωτηση τωρα. Σκοπευω να παρω καλλυντικα απο μια εταιρια που δεν τα φερνει ευρωπη. Αποφασισα να χρησιμοποιησω καποια εταιρια τυπου shipito, myus που ουσιαστικα σου δινουν μια αμερικανικη διευθυνση, στελνεις το αρχικο δεμα εκει και εκεινοι με την σειρα τους στο στελνουν ελλαδα. Θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποιος που εχει εμπειρια επι του θεματος και εαν μπορει να με καθοδηγησει ωστε να διαλεξω την ποιο οικονομικη εταιρια για Ελλαδα. Ευχαριστω και καλες γιορτες!
afterhours Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Συνεχεια παραλαβης απο εξωτερικο Μου ηρθε απο εξωτερικο κουτακι 200grams απο Ασια... στο οποιο ζητηθηκε και υπογραφη (ειχε τρακινγκ ναμπερ) αλλα ηρθε με ΕΛΤΑ οχι κουριεραδες..δηλωμενο gift αξιας στα 5 ντολαρς..δεν πληρωσα καποιο τελος παρουσιας η κατι αλλο
stra777 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα, Για παραγγελιά απο UK υπάρχει φόβος για τελωνείο;
mylo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα, Για παραγγελιά απο UK υπάρχει φόβος για τελωνείο; ακόμα δεν βγήκε από την ΕΕ οπότε αγοράζεις άφοβα 1
zmaskos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα, Για παραγγελιά απο UK υπάρχει φόβος για τελωνείο; Οχι.
anergos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Για το παρακατω ρολοι με τον συγκεριμενο τροπο αππστολης και δηλωμενο με τα γνωστα trick υπαρχει περιπτωση να γλιτώσω τελωνιο?
makfil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Αναρωτιέμαι ποιος θα μπορούσε να σε βεβαιώσει, ειδικά, αυτή την περίοδο που διαβάζουμε πόσα πολλά δέματα από τρίτες χώρες σταματάνε στο τελωνείο.
anergos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει 100% ασφαλης διαδικασια... απλα ρωταω εαν η αποστολη με US mail εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ξεφυγει το τελωνιο με οτι τουλαχιστον ισχυε το προηγουμενο διαστημα... Η αγορα απο gearbest (κινεζικη ομως εκδοση ) ειναι πιο ασφαλής επιλογη να υποθέσω?
makfil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Όπως είναι προφανές, το φαινόμενο παρατηρείται στα δέματα που εισάγονται με το ταχυδρομείο (όσα εισάγονται με courier σταματούν έτσι κι αλλιώς). Επομένως, είτε με το αμερικάνικο είτε με το σιγκαπουριανό είτε με το μαλαισιανό, το βελγικό, το ολλανδικό κλπ έρθει το δέμα, από τρίτες χώρες, θα έχει τις ίδιες πιθανότητες.
anergos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Θεωρεις φιλε μου οτι ειναι ιδιες οι πιθανοτητες για τελωνιο και στις 2 περιπτωσεις..? το ξαναρωταω γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια αγοραζει απο Κινα και αναλογικα τα πριβληματα ειναι λιγα νομιζω... Απο Αμερικη μηπως ειναι πιο εκτεθειμενη περιπτωση? Σε Ευχαριστω για τις πληροφοριες σου παντως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις