Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φανταζομαι κινεζικης

θα μαθουμε συντομα.. ελπιζω μονο να μην αργησει ελεος δλδ δεν φτανει που τα σκαμε τα κραταν και καμια βδομαδα ακομα..

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φπα πανω σε ποια τιμη ομως? αφου δεν γραφει πανω την τιμη του κινητου βαζουν χαμηλοτερο ποσο..

Πάνω στην αξία που θα βρει ο τελωνειακός είτε στο site του πωλητή είτε σε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια αμα αποκτησουμε μια θυριδα αποστολης δεματων, σε βουλγαρια ξερω γω και παει το πακετο, κινα βουλγαρια και βουλγαρια ελλαδα λετε να το πιασουν?

Δημοσ.

ρε παιδια αμα αποκτησουμε μια θυριδα αποστολης δεματων, σε βουλγαρια ξερω γω και παει το πακετο, κινα βουλγαρια και βουλγαρια ελλαδα λετε να το πιασουν?

Πραγματικά τραγικό να βάζουν ΦΠΑ και ότι άλλο τους κατέβει στο κεφάλι!

Νωρίς το θυμήθηκαν να μας κόψουν και αυτο! Έλεος!

Δημοσ.

θα το πιάσουν οι Βούλγαροι. και αν το πιάσουν άντε να βγάλεις άκρη

Δημοσ.

Αφενός δεν μπορεί κανένας να στο βεβαιώσει αυτό αφετέρου δεν μπορεί το κενεζομάγαζο να μην δηλώσει αξία στο αυτοκόλλητο και αυτό δεν έχει σχέση με το αν θα είναι tracked ή untracked το δέμα.

Επιπλέον, διάβασε και αυτό 

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! 

Δηλαδή ακόμα και αν το μαγαζάκι μου γράψει μια τιμή 10-40$ στο αυτοκόλλητο, υπάρχει πιθανότητα να το ανοίξουν στο τελωνείο και να το κοστολογήσουν οι ίδιοι βάζοντας μου να πληρώσω φόρο βάσει της "νέας" τιμής; Έχω διαβάσει σχεδόν όλα όσα γράφεις στους οδηγούς σου και μέχρι τώρα τα εφάρμοζα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τελωνεία, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι για αγορά ηλ.συσκευής εκτός Ε.Ε. και δεν θέλω να ρισκάρω αν είναι να παιχτεί τίποτα απρόοπτα - γι'αυτό κ ρωτάω εδώ μήπως και κάποιος έχει εμπειρία με αγορές κινητών από κινεζομάγαζα.

Στο εξωτερικό το κινητάκι κάνει150-160ε, στα ελληνικά μαγαζιά είναι 270-280ε :S ...

Δημοσ.

Από τις αρχές ΝΟΕ άρχισαν τα περιστατικά με το τελωνείο και συνεχίζονται μέχρι τώρα, όπως φαίνεται από όσα καταγράφονται σε fora.

Ψάξε σε ευρωπαικές αποθήκες των κινεζομάγαζων (λίγο ακριβότερα, χωρίς τελωνείο όμως) και στη λύση της αποστολής με μια μεταφορική που με $20 πηγαίνει το δέμα στη Γαλλία και από εκεί το στέλνει στην Ελλάδα ενδοκοινοτικά, χωρίς τελωνείο.

Δημοσ.

και στη λύση της αποστολής με μια μεταφορική που με $20 πηγαίνει το δέμα στη Γαλλία και από εκεί το στέλνει στην Ελλάδα ενδοκοινοτικά, χωρίς τελωνείο.

μπορεις να μου στειλεις PM εαν εχεις καμια προταση?

Δημοσ.

μπορεις να μου στειλεις PM εαν εχεις καμια προταση?

Μερικά κινεζομάγαζα στέλνουν με EU Express/ Expedited Shipping με κόστος $20.

Λεπτομέρειες εδώ.

Edit

Και ένα post παραλαβής με αυτό τον τρόπο (#24744) που αναρτήθηκε προ 10'

• Like 1
Δημοσ.
2016-12-23 10:16

ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY

2016-12-23 10:16

HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED

2016-12-23 01:59

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

Πρώτη φορά μετα απο 9 χρονια αγορών...

κινητό 200 ευρω απο banggood , με απλό swisspost το δηλωσαν 150USD ημαρτων, και γω το αγνοησα και δεν το επισήμανα 

ποσα λέτε πάνω απο 40 ευρω?

Δημοσ.

Πάντα υπάρχει για καθένα από εμάς "η πρώτη φορά" και φαίνεται ότι την πολλοί την είδαν τους τελευταίους 2 μήνες περίπου.

Και να ζητούσες να βάλουν χαμηλότερη τιμή δεν θα άλλαζε τίποτε, σ' αυτή την περίοδο που ελέγχουν σχεδόν όλα τα δέματα.

Το κοστούμι είναι ΦΠΑ στην αξία που θα βάλει ο τελωνειακός και (8+4=) 12€ τέλη υπέρ ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Πάντα υπάρχει για καθένα από εμάς "η πρώτη φορά" και φαίνεται ότι την πολλοί την είδαν τους τελευταίους 2 μήνες περίπου.

Και να ζητούσες να βάλουν χαμηλότερη τιμή δεν θα άλλαζε τίποτε, σ' αυτή την περίοδο που ελέγχουν σχεδόν όλα τα δέματα.

Το κοστούμι είναι ΦΠΑ στην αξία που θα βάλει ο τελωνειακός και (8+4=) 12€ τέλη υπέρ ΕΛΤΑ.

κοιταξε , αμα είναι μονο 12ευρω μια χαρα

Δημοσ.

κοιταξε , αμα είναι μονο 12ευρω μια χαρα

Δυστυχώς θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν εννόησε αυτο ο makfil.

Σου ειπε οτι θα πληρώσεις (8+4) =12 ευρω  και προσθεσε σε αυτα τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στα 150 ευρω (αν λαβουν αυτή την τιμη υπόψιν) δηλαδή περιπου 40ευρω +12=52 ευρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...