Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τους δασμούς τι παίζει; πότε πληρώνονται; δεν ίσχυε ότι για οτιδήποτε εξωκοινοτικο πληρώνεις +10%;

(συμφωνία ελεύθερου εμπορίου θα λέμε, και θα κλαίμε...)

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με τους δασμούς τι παίζει; πότε πληρώνονται; δεν ίσχυε ότι για οτιδήποτε εξωκοινοτικο πληρώνεις +10%;

(συμφωνία ελεύθερου εμπορίου θα λέμε, και θα κλαίμε...)

Εγώ δεν πληρωσα τιποτα. Μπορει να απαντησουν καλυτερα τα παιδια που γνωριζουν οπως ο Makfil γιατί και εγώ δεν καταλαβα....

Δημοσ.

Να ενημερώσω τους ενδιαφερωμενους οτι δεν πλήρωσα τίποτα απο Kορεα για ένα ογκώδες αντικείμενο όπως είναι 27ρα οθόνη υπολογιστή. Τι να πω σε οποίον κάτσει βάζουν δασμούς;;;;;

Αυτο κατι λεει.Ηρθε με ems. μηπως εχουν βαλει στο ματι nl post ?? 

Δημοσ.

τι παιχνιδι ητανε? ηλεκτρονικο?

Ναι, CD playstation 1 σε μικρο πακετο.

Στο μεταξυ μου ηρθε το πρωι ενα χειρηστηριο απο Ιαπωνια, 350γραμμαρια και το σημειωσε ως 200 γιεν (λιγοτερα απο 2€), ενω κοστιζε 20€ και δεν πληρωσα τιποτα επιπλεον.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, θελω να κανω μια παραγγελια απο ΗΠΑ (ενα anorak jacket, δεν το βρισκεις πουθενα αλλου) βγαινει 110 ευρω. Θα το στειλουν με USPS, μπορει να γινει κατι μπας και μειωσω τις πιθανοτητες; Γενικα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο ΗΠΑ και φοβαμαι οτι απο 110 ευρω θα το πληρωσω 160 στο τελος. Ειναι ελαστικοι καθολου στα ρουχα ή αναλογα την διαθεση τους;

Δημοσ.

Εγώ το πλήρωσα κανονικά το jacket, με ΦΠΑ δηλαδή και τα έξοδα εκτελωνισμού της DHL (ρε μπας και πήραμε το ίδιο; )

Προσπάθησε να σου στείλουν με απλό ταχυδρομείο, εκτός και αν είναι καμία σούπερ προσφορά (όπως στη δική μου περίπτωση) και σε συμφέρει να το φέρεις με κάθε κόστος.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το router από Gearbest και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για εάν θα υπάρξουν τυχών έξοδα εισαγωγής. Σκέφτομαι να το κάνω παραγγελία με Unregistered Air Mail για να μειώσω την πιθανότητα να σταλεί με courier.

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι.

Θέλω να παραγγείλω απο amazon ιαπωνίας ένα Θερμος το οποίο κοστίζει 17.92 ευρώ +9.94 shipping & handling =27.86 ,να πώ εδώ ότι η μόνη επιλογή που μου βγάζει ειναι το amazonglobal priority shipping,παίζει να φάω κόστος εκτελωνισμού κτλ.?Γιατί απο ότι διαβάζω το priority shipping=DHL νομίζω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το router από Gearbest και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για εάν θα υπάρξουν τυχών έξοδα εισαγωγής. Σκέφτομαι να το κάνω παραγγελία με Unregistered Air Mail για να μειώσω την πιθανότητα να σταλεί με courier.

Αγορινα παρε το απο εδω:

https://www.amazon.de/Asus-Beschleuniger-Aggregation-AiProtection-Multifunktion-USB/dp/B018WJUGA4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481828187&sr=8-1&keywords=ASUS+RT-AC5300

Για να εισαι κομπλε και με θεμα σερβις και να μην παιζεις κορονα γραμματα. Αμαζον ειναι οτι καλυτερο...!

• Like 1
Δημοσ.

Αγορινα παρε το απο εδω:

https://www.amazon.de/Asus-Beschleuniger-Aggregation-AiProtection-Multifunktion-USB/dp/B018WJUGA4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481828187&sr=8-1&keywords=ASUS+RT-AC5300

Για να εισαι κομπλε και με θεμα σερβις και να μην παιζεις κορονα γραμματα. Αμαζον ειναι οτι καλυτερο...!

+30€ όμως τα έξοδα αποστολής.  :unsure:

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Στα 400€ σου βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά από Amazon Ιταλίας: https://www.amazon.it/Asus-RT-AC5300-Tri-band-AiProtection-Accelerator/dp/B018WJUGA4/ 

Έχεις πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση/εγγύηση, δεν περνάει τελωνείο και θα το έχεις πολύ πιο γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.

+30€ όμως τα έξοδα αποστολής.  :unsure:

Με το γρηγορο? Καλα εδω δινεις 400 ευρω για ενα router και θα κολλησεις στα 30 για το θεμα εγγυησης + τελωνειου???

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι.

Θέλω να παραγγείλω απο amazon ιαπωνίας ένα Θερμος το οποίο κοστίζει 17.92 ευρώ +9.94 shipping & handling =27.86 ,να πώ εδώ ότι η μόνη επιλογή που μου βγάζει ειναι το amazonglobal priority shipping,παίζει να φάω κόστος εκτελωνισμού κτλ.?Γιατί απο ότι διαβάζω το priority shipping=DHL νομίζω.

Δεν σου αναφέρει κάτι άλλο για import fees; Είναι Amazonglobal, για αυτό το λέω.

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από την ανάλυση που κάνει το Amazon.com λίγο πριν το check out;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...