Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου παν οτι εχω το standard delivery 7-21 μερες.

επομενως τωρα τι γινεται?με αυτην την εταιρια ερχεται το δεμα. http://landmarkglobal.com/

βασικα ειναι δυο δεματα.το ενα αξια 130 και το αλλο 40.

θα πληρωσω μονο το 24% η θα εχω και αλλα?

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επομένως, τα δέματα ταξιδεύουν με standard delivery της 4ης επιλογής (χωρίς  tracking #).

Δεν γνωρίζω αν αυτή η μεταφορική φτάνει στην Ελλάδα ή μεσολαβεί άλλη εταιρεία.

Πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή για λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Για να μάθεις με ποια μεταφορική θα φτάσει στην Ελλάδα και πως θα παραδοθεί.

Δηλαδή, αν, τελικά, θα μεσολαβήσει εταιρεία courier ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.

λιγο που το κοιταξα ειναι με τα bpost που ειναι τα βελγικα ελτα.αρα ισως ερθει με τα ελτα εδω περα?τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Δημοσ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ12-10-201610:14ΙΤΑΛΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ13-10-201614:40ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ

)ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ14-10-201643:ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ14-10-201643:ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)14-10-201603:41

Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ14-10-201614:31

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ14-10-201614:46ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

το οτι θα πηγενε τελωνείο το ήξερα λόγω του όγκου η μεταφορά έγινε με china post είναι η πρώτη φορά που παραγγελία από ίντερνετ και πριν παραγγείλω διάβασα πολλά εδώ μέσα μέχρι να το αποφασίσω και μάζεψα πληροφορίες χωρις να ειμαι μελος του φορουμ και με βοήθησε πάρα πολύ και ευχαριστώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πέρασε τελωνείο και πήγε στο ΚΔ αττικής λογικά θα παραλάβω δεύτερα υπάρχει περίπτωση μετά ΤΟ ΚΔ αττικής να πάει ΥΕΔ θεσσαλονικης?γιατι θεσσαλονικη είμαι η θα πάει πλέων στο τοπικό ταχυδρομείο οπού και θα παραλάβω?

Δημοσ.

@Kokoras

Δεν γράφεις την αξία που είναι σημαντικό στοιχείο.

Η αξία, σε συνδυασμό με το ότι "απαιτείται τελωνειακή δήλωση" είναι πιθανό να δώσει και τις δύο εκδοχές, δηλαδή να μπεις ή να μην μπεις στη διαδικασία πληρωμής εξόδων εκτελωνισμού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...