makfil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πήρες απαντήσεις στο άλλο νήμα που έβαλες την ίδια ερώτηση.
sigp226 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι σορρυ,μετα θυμηθηκα αυτο το θεμα και μου φανηκε πιο ταιριαστο να ρωτησω εδω. Ευχαριστω πολυ παντως!!!
Finn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κανείς με εμπειρία από gearbest και ems δέμα σχετικά μεγάλης αξίας;
makfil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το μαγαζί είναι αξιόπιστο αλλά η αποστολή με EMS μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με τελωνείο, πολύ περισσότερο αφού η δηλωμένη αξία θα είναι υψηλή.
Finn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μου δίνει δυο επιλογές μόνο, DHL ή EMS. Θεωρώ ότι με DHL θα πληρώσω και επιπλέον 100€ για την αμοιβή του υπαλλήλου τους
makfil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Σίγουρα, με DHL θα πληρώσεις αρκετά παραπάνω. Προσπάθησε να τους πείσεις να δηλώσουν χαμηλή αξία και. ο Θεός βοηθός ... Αυτό που θέλεις δεν υπάρχει πουθενά αλλού;
Finn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει μόνο στα κινεζομαγαζα. Xiaomi notebook air
lizarazu Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ, παρόμοιο θέμα κι εγώ... θέλω να αγοράσω από e-bay μια μεταχειρισμένη/ψιλοχαλασμένη φωτογραφική... $99 η αξία, $22,29 η αποστολή International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program και 25,96 Import charges. Λέει χαρακτηριστικά "No additional import charges on delivery". Να το προχωρήσω ή θα την φάω την σαγωνιά; Καλημέρα, συνέβη κάτι πολύ περίεργο... προχώρησα με την αγορά, ο πωλητής έστειλε το δέμα με USPS στις 23/9 από Αμερική. Χτες Κυριακή μεσημέρι δέχτηκα κλήση στο κινητό από την DHL που δεν απάντησα και κατόπιν SMS σύμφωνα με το οποίο μου ζητούσαν να επικοινωνήσω μαζί τους σχετικά με την αποστολή. Ομολογώ ότι παραξενεύτηκα και «τα χρειάστηκα» λίγο αλλά σήμερα το πρωί που τους κάλεσα μου είπαν ότι δεν πρόκειται να πληρώσω κάτι παραπάνω, απλά ήθελαν κάποια περισσότερα στοιχεία από εμένα. Ρώτησαν τι περιέχει το δέμα, μου ζήτησαν ΑΦΜ & ΔΟΥ καθώς και να τους στείλω τις αποδείξεις από το paypal. Η απορία μου είναι πώς βρέθηκε το δέμα στην DHL αφού εστάλη μέσω USPS; Περίμενα στην Ελλάδα να αναλάβουν τα ΕΛΤΑ! Για την ώρα περιμένω, το δέμα είναι στο τελωνείο Αθηνών... Edit: διαβάζοντας προσεκτικότερα τους όρους του Global Shipping Program αναφέρει ότι το κομμάτι της αποστολής και της εισαγωγής/εκτελωνισμού το αναλαμβάνει η Pitney Bowes. Πράγματι, στο paypal φαίνονται 2 συναλλαγές: 1 προς τον έμπορο για την αξία του πράγματος και μία δεύτερη προς την Pitney Bowes που περιλαμβάνει το shipping cost και τα import charges. Επίσης, στους όρους αναφέρει ότι "Pitney Bowes may use third party logistics providers, shipping carriers, customs brokers, freight forwarders, and/or other subcontractors under contract with Pitney Bowes to assist it in performing the Services". Οπότε έτσι εξηγείται πώς «μπλέχτηκε» η DHL. Συνεπώς -αν όλα πάνε όπως πιστεύω- θα έχω και την πίτα ολόκληρη (ανέλπιστα γρήγορη παράδοση με DHL) και τον σκύλο χορτάτο (τακτοποιημένα θέματα τελωνείου). Ίδωμεν... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2016 από lizarazu
dendenden Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει μόνο στα κινεζομαγαζα. Xiaomi notebook air Με ενδιαφέρει και εμένα. Ενημέρωσε μας αν έχεις νέα. Μπορείς να τους πεις να σου ανοίξουν το laptop και να στείλουν χωριστά το φορτιστή manual κλπ με POSTnl registered (για να μειωθεί το βαρος) και μονο του το xiaomi notebook air στο κουτί του με EMS χαμηλή τιμή και refurbished, used κλπ
Finn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έστειλα το εμβασμα στην number26 και περιμένω να πιστωθει για να προχωρήσω στην αγορά αύριο. Θα επικοινωνήσω μαζί τους για να δω αν γίνεται κάτι τέτοιο
borealisnor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 εχουν αργιες στην κινα?ξερει κανεις μεχρι ποτε;λιγο στο νετ που ειδα ειναι μεχρι τις 9!!!!ως τοτε νεκρα??
katarasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα σε ολους!!Θελω να παραγγειλω στην αμερικη ....το ποσο των εμπορευματων μαζι με τα μεταφορικα τουσ ερχεται περιπου 80€.Τελικα μεχρι τι ποσο δεν περναει απο τελωνειο?Με usps εχει επιλογη να ερθει!!
makfil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Με βάση τη νομοθεσία, η ατέλεια για αγορές από τρίτες χώρες είναι 22€ με τα μεταφορικά. Με το ταχυδρομείο η διαδικασία είναι πιο χαλαρή αλλά εάν ο πωλητής δηλώσει την πραγματική αξία, μπορεί να σταματήσει το δέμα στο τελωνείο.
katarasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Με βάση τη νομοθεσία, η ατέλεια για αγορές από τρίτες χώρες είναι 22€ με τα μεταφορικά. Με το ταχυδρομείο η διαδικασία είναι πιο χαλαρή αλλά εάν ο πωλητής δηλώσει την πραγματική αξία, μπορεί να σταματήσει το δέμα στο τελωνείο. Δηλαδη αν πω στον πωλητη να το στειλει ως δωρο (οπως συμβαινει με Κινα) δεν θα εχω θεωρητικα καποιο θεμα?
makfil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Το έχουμε πει πολλές φορές. "Δώρο" με δηλωμένη (πραγματική) αξία δεν ταιριάζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις