Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επομένως, έρχεται με το ταχυδρομείο και η αξία του είναι μέσα στην ατέλεια των 22€, δηλαδή δεν θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού.

Δημοσ.

Επομένως, έρχεται με το ταχυδρομείο και η αξία του είναι μέσα στην ατέλεια των 22€, δηλαδή δεν θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού.

με μια πρόχειρη μετατροπή βγαίνει 24 €.αδιάφορη να υποθέσω είναι αυτή η διαφορά;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να παραγγεικω ενα ταμπλετακι απο κινα αξιας γυρω στα 210 ευρω.Θα το παραγγειλω με postnl και σαν gift υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να περασει τελωνειο?

Δημοσ.

Αν μου βαλουν χαμηλη τιμη περιπου πανω κατω ποσες πιθανότητες υπαρχουν να εκτελωνιστεί?Αν και δεν πολύ εμπιστεύομαι τους κινεζους αλλα και παλι.

Δημοσ.

Αν δηλώσει την αξία που έγραψα και το στείλει με ταχυδρομείο (πχ το ολλανδικό), μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να σταματήσει στο τελωνείο.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα σταματήσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

παρήγγειλα μία RAM από το ebay με τιμή 21,47ευρώ.Πλήρωσα μέσο paypal και μου βγήκαν 22,50ευρώ επειδή ήθελε κάνει μετατροπή από δολάρια σε ευρώ.Για μεταφορά διάλεξα :Economy Shipping from China/Hong Kong/Taiwan to worldwide (11 to 35 business days).

Τι παίζει με το όριο των 22 το ξεπερνάω ή όχι;Γενικά κινδυνεύω;

Είναι η πρώτη μου αγορά από εξωτερικό

Δημοσ.

θελω να τσιμπησω κατι πραγματακια απο αμαζον αξιας 232 +63 ευρω μεταφορικα και δυστυχως δεν τα βρισκω σε νορμαλ τιμη σε ελλαδα και ευρωπη.τι πιθανοτητες εχει να μου το κρατησουν και ποσο θα μου ερθει εξτρα το τελωνειο στη χειροτερη;;
πρωτη φορα που θελω κατι απεξω,λετε να το τολμησω και οτι βγει;;

(πληροφοριακα η παραγγελια θα περιλαμβανει mouse,headset & mousepad της razer.το γραφω γιατι κατι πηρε το ματι μου οτι αν ειναι μικρο το πακετο μπορει να τη γλιτωσει,αλλα δεν ξερω πως το εννοουν το μικρο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...