Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο δλδ ρε παιδιά που ειναι λιγο πάνω απο 22 , αν το βάλω με γρήγορο shipping θα σταματήσει τελωνείο; και τα έξοδα θα ειναι σημαντικά αυξημένα ή ένα μικρό ποσοστό της τιμής του προϊόντως;;

http://www.gearbest.com/backpacks/pp_331457.html

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει δύο γρήγορες αποστολές χωρίς να διευκρινίζει τη μεταφορική.

Δεν συζητώ αυτή με $80 επειδή τη θεωρώ πανάκριβη αλλά και επειδή δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην παράδοση από την άλλη. Επίσης, εάν η μεταφορική είναι courier (DHL κλπ) θα πληρώσεις πάρα πολλά.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να σου πει με ποια θα το στείλει.

Αλλά, ακόμη και η αποστολή με tracking # ($3.45) θεωρείται ακριβή. Η απόφαση, βέβαια, είναι δική σου.

Δημοσ.

Αν είναι αξίας >22€ με κουριερ το πακέτο θα σταματήσει τελωνείο και εκεί θα πληρώσεις διάφορα πράγματα. Πήγαινε στην 1η σελίδα τα λέει αναλυτικά.

Οχι δεν εννοω τη μεταφορα απο την ξενη χωρα στη ελλαδα, εννοω την μεταφορα απο το Χ μερος της ελλαδας που θα ερθει μεχρι την πολη μου.

Δημοσ.

Οχι δεν εννοω τη μεταφορα απο την ξενη χωρα στη ελλαδα, εννοω την μεταφορα απο το Χ μερος της ελλαδας που θα ερθει μεχρι την πολη μου.

Όταν παραγγέλνεις κάτι από το εξωτερικό, ο πωλητής το στέλνει στη διεύθυνσή σου, στην πόλη που βρίσκεσαι. 

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τον τρόπο μεταφοράς γιατί μπορεί να πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού, όπως σου είπε η basketballfan, ειδικά εάν επιλέξεις αποστολή με courier.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει δύο γρήγορες αποστολές χωρίς να διευκρινίζει τη μεταφορική.

Δεν συζητώ αυτή με $80 επειδή τη θεωρώ πανάκριβη αλλά και επειδή δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην παράδοση από την άλλη. Επίσης, εάν η μεταφορική είναι courier (DHL κλπ) θα πληρώσεις πάρα πολλά.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να σου πει με ποια θα το στείλει.

Αλλά, ακόμη και η αποστολή με tracking # ($3.45) θεωρείται ακριβή. Η απόφαση, βέβαια, είναι δική σου.

α οκ, σ ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν παραγγέλνεις κάτι από το εξωτερικό, ο πωλητής το στέλνει στη διεύθυνσή σου, στην πόλη που βρίσκεσαι. 

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τον τρόπο μεταφοράς γιατί μπορεί να πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού, όπως σου είπε η basketballfan, ειδικά εάν επιλέξεις αποστολή με courier.

Επελεξα flat rate shipping, την πρωτη επιλογη που ειχε και συνολικα ειναι 17 ευρω. Εχω πληρωσει και delivery price μεσα στην τιμη αυτη. Δεν πληρωνω κατι εξτρα εκτος αυτων? αυτο θελω να πω. (ασχετως αν κολλησει τελωνειο που μαλλον οχι γιατι απ οτι εχω διαβασει δεν πολυ ασχολουνται με τοσο μικρης αξιας δεματα)

Επεξ/σία από Lakishmi
Δημοσ.

Αφού έχεις επιλέξει flat rate που σημαίνει αποστολή με ταχυδρομείο, που κολλάει το delivery price;

ετσι εγραφε στο σαιτ που το παρηγγειλα γι αυτο το ειπα. δεν ξερω και πολλα και γι αυτο ρωταω εδω που ξερετε για να μαθω

οριστε http://prntscr.com/cmpych

Δημοσ.

Από το screenshot δεν βγαίνουν συμπεράσματα αφού έχουν κοπεί τα ποσά, αλλά ίσως μέσα στο site και πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας έπρεπε να αναφέρει τι σημαίνει το delivery price.

Γράφεις παραπάνω ότι πλήρωσες 17€ για μεταφορικά, που και αυτά είναι πολλά για μεταφορά με ταχυδρομείο.

Μπορείς να δώσεις link αυτού που αγόρασες;

Δημοσ.

Από το screenshot δεν βγαίνουν συμπεράσματα αφού έχουν κοπεί τα ποσά, αλλά ίσως μέσα στο site και πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας έπρεπε να αναφέρει τι σημαίνει το delivery price.

Γράφεις παραπάνω ότι πλήρωσες 17€ για μεταφορικά, που και αυτά είναι πολλά για μεταφορά με ταχυδρομείο.

Μπορείς να δώσεις link αυτού που αγόρασες;

www.gamiss.com

http://prntscr.com/cmtd02

14 ειναι ολη η παραγγελια, οχι μονο τα μεταφορικα

Δημοσ.

Για τα μεταφορικά πλήρωσες 5,80€ και για ασφάλεια (!!!) 1,04€ (αλήθεια, γιατί πλήρωσες ασφάλεια για τόσο φτηνό αντικείμενο;  ) και σύνολο 13,52€ που είναι μέσα στο όριο της ατέλειας των 22€.

Επομένως, θα παραλάβεις χωρίς άλλα έξοδα. 

Δημοσ.

Για τα μεταφορικά πλήρωσες 5,80€ και για ασφάλεια (!!!) 1,04€ (αλήθεια, γιατί πλήρωσες ασφάλεια για τόσο φτηνό αντικείμενο;  ) και σύνολο 13,52€ που είναι μέσα στο όριο της ατέλειας των 22€.

Επομένως, θα παραλάβεις χωρίς άλλα έξοδα. 

η ασφαλεια ειναι παντα καλη!!!!! :P :P :P

θα ερθει στην ελτα της περιοχης μου ξερω γω και θα το παραλαβω απο κει? ετσι γινεται συνηθως? στα υπολοιπα με καλυψες πληρως!!

Δημοσ.

Εάν το δέμα έχει μέγεθος μέχρι Α4 θα το φέρει ο ταχυδρόμος και αν είναι μεγαλύτερο θα αφήσει ειδοποιητήριο και θα το παραλάβεις από το γραφείο των ΕΛΤΑ στην περιοχή σου.

Δημοσ.

Εάν το δέμα έχει μέγεθος μέχρι Α4 θα το φέρει ο ταχυδρόμος και αν είναι μεγαλύτερο θα αφήσει ειδοποιητήριο και θα το παραλάβεις από το γραφείο των ΕΛΤΑ στην περιοχή σου.

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ, δεν ξερεις ποσο με βοηθησες!

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια θήκη κινητού από ebay. το κόστος αυτής 25$ και θα έρθει από Ισραηλ. Θα πληρώσω τελωνείο; αν ναι πόσο μπορεί να μου βγει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...