Φρυκτωρός Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να παραγγείλω 2 κινητά από κινέζικο site, φυσικά με flat rate shipping. Αναρωτιέμαι αν, ο όγκος που, λογικά καταλαμβάνουν οι δύο συσκευές, οδηγήσει σε περαιτέρω τελωνειακό έλεγχο, οπότε είναι καλύτερα να "σπάσω" την παραγγελία στα δύο, για να είναι λιγότερο προκλητική η συσκευασία. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τί είναι προτιμότερο;
makfil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Σημασία έχει η δηλωμένη αξία και λιγότερο το μέγεθος και ο όγκος του δέματος. Εάν ο πωλητής δηλώσει χαμηλή αξία, πχ $30, μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να σταματήσει το δέμα στο τελωνείο των ΕΛΤΑ. Για περισσότερη σιγουριά, πάντως, είναι προτιμότερο να γίνουν δύο παραγγελίες. 2
Φρυκτωρός Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα έχει βάση ο προβληματισμός μου... Φαντάζομαι, ένα δέμα μάλλον αυξημένου όγκου και σχετικά βαρύ με δηλωμένη αξία 30$ δείχνει "κάπως" στα έμπειρα και εκπαιδευμένα μάτια.
makfil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τα δέματα που σκανάρονται καθημερινά στα ΕΛΤΑ του αεροδρομίου είναι πάρα πολλά και, απ' αυτά, πολύ λίγα τυχαίνει να σταματήσουν, για διάφορους λόγους. Καλό είναι, λοιπόν, να φροντίζουμε να μειώνουμε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες. 1
Φρυκτωρός Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ σωστά. Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Ευχαριστώ και πάλι. 1
Lnk Hlk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι που νομίζω έχει αναφερθεί αλλα θέλω να είμαι 100% σίγουρη. Ένα δέμα απο κίνα για να μην έχει θέμα τελωνείου.. είναι αυτό που γράφετε ατέλεια 22€? Δηλαδή δέματα των 22€ και κάτω είναι οκ με το τελωνείο?
makfil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι που νομίζω έχει αναφερθεί αλλα θέλω να είμαι 100% σίγουρη. Ένα δέμα απο κίνα για να μην έχει θέμα τελωνείου.. είναι αυτό που γράφετε ατέλεια 22€? Δηλαδή δέματα των 22€ και κάτω είναι οκ με το τελωνείο? Η ατέλεια των 22€ αντιστοιχεί στην αξία CIF, δηλαδή στο κόστος + τα μεταφορικά+ τυχόν ασφάλεια 1
Lnk Hlk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά .. 1
lizarazu Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν προπληρώνεις τα Import Charges στην παραγγελία σου αυτό σημαίνει πως δεν θα περάσει από τελωνείο; εννοώ δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις έξτρα χρήματα και στο τελωνείο εφόσον έχεις προπληρώσει τον πωλητή για αυτό το λόγο; το έχει κάνει κάποιος πρόσφατα η γνωρίζει? Παραγγελία απο Αμερικη (ebay) με International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program Χαιρετώ, παρόμοιο θέμα κι εγώ... θέλω να αγοράσω από e-bay μια μεταχειρισμένη/ψιλοχαλασμένη φωτογραφική... $99 η αξία, $22,29 η αποστολή International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program και 25,96 Import charges. Λέει χαρακτηριστικά "No additional import charges on delivery". Να το προχωρήσω ή θα την φάω την σαγωνιά;
LF21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Χαιρετώ, παρόμοιο θέμα κι εγώ... θέλω να αγοράσω από e-bay μια μεταχειρισμένη/ψιλοχαλασμένη φωτογραφική... $99 η αξία, $22,29 η αποστολή International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program και 25,96 Import charges. Λέει χαρακτηριστικά "No additional import charges on delivery". Να το προχωρήσω ή θα την φάω την σαγωνιά; Προχώρα, δεν πρόκειται να σε χρεώσουν κάτι επιπλέον αφού προπληρώνεις ήδη τα έξοδα τελωνείου στο global shipping program. 1
lizarazu Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Την χτύπησα, θα επανέλθω σε 2-3 εβδομάδες οπότε και θα γίνει η παραλαβή για να αναφέρω! Ευχαριστώ! Υ.Γ.: ο πωλητής λέει θα τη στείλει μέσω USPS Priority Mail, ζήτησα να αναγράψει ότι πρόκειται για μεταχειρισμένο/χαλασμένο αντικείμενο.
Lakishmi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας θελω να αγορασω καποια πραγματα απο το παρων καταστημα http://www.gamiss.com/ Εκτος απο την αξια της παραγγελιας και τα μεταφορικα, θα χρειαστει να πληρωσω κατι το κουριερ που θα μου το φερει στην πολη μου η τελωνεια και τετοια? δν εχω ιδεα οποιος ξερει ας μου απαντησει
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας θελω να αγορασω καποια πραγματα απο το παρων καταστημα http://www.gamiss.com/ Εκτος απο την αξια της παραγγελιας και τα μεταφορικα, θα χρειαστει να πληρωσω κατι το κουριερ που θα μου το φερει στην πολη μου η τελωνεια και τετοια? δν εχω ιδεα οποιος ξερει ας μου απαντησειΑν είναι αξίας >22€ με κουριερ το πακέτο θα σταματήσει τελωνείο και εκεί θα πληρώσεις διάφορα πράγματα. Πήγαινε στην 1η σελίδα τα λέει αναλυτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις