Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν έρθουν χωριστά και με ταχυδρομείο, μάλλον δεν θα έχεις θέμα.

Ευχαριστώ! Μέχρι 50€ δεν είναι το όριο για τελωνείο? ¨αρα αν έρθουν χωριστά δεν θα έχω σγρ θέμα. Τώρα δεν ξέρω απο θέμα μεγέθους...

Δημοσ.

Η ατέλεια για εισαγωγή από τρίτες χώρες είναι 22€ αλλά δέματα που έρχονται με το ταχυδρομείο και αξία CIF (κόστος + μεταφορικά) μέχρι 30-35€ (μερικές φορές και παραπάνω, αλλά δεν αποτελούν τον κανόνα αυτές οι περιπτώσεις) δεν σταματάνε, συνήθως, στο τελωνείο

Δημοσ.

Το όριο των 22 ευρώ που δεν πληρώνεις τελωνείο ισχύει και για παραγγελίες εκτός Ε.Ε με DHL ή στην DHL πληρώνεις όπως και να έχει;

Δημοσ.

Θεωρητικά, η ατέλεια των 22€ αφορά στον ΦΠΑ αλλά οι εταιρείες courier χρεώνουν 1) αμοιβή είτε του εκτελωνιστή είτε για τη διατακτική στην περίπτωση που εκτελωνίζει ο παραλήπτης 2) αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα.

Δημοσ.

Αγορα usb flash απο αμαζον γερμανιας 12/2014

Η εταιρεια δινει εγγυηση 2 χρονια (trekstor.de)

Που να αναζητησω εγγυηση , στην εταιρεια η στο αμαζον??

Περιγραφη αγορας εγγραφε : Verkauf durch: Amazon EU S.a.r.L.

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

Που να αναζητησω εγγυηση , στην εταιρεια η στο αμαζον??

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω από ebay(Κίνα) cpu+ram , άξιας 250-300 ευρώ περίπου.Θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο;
Είναι καλύτερα να σπάσω τη παραγγελία σε δύο μικρότερες και να τους ζητήσω να δηλώσουν αξία μικρότερη από 45$;
Με Singapore ή China postal service καλά είναι να τα στείλουν;Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...