Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τι έπαθες?? Σε κάποιες δουλειές, άλλο είναι χώρα εκτός Ε.Ε. κι άλλο Τρίτη χώρα. π.χ. η Νιγηρία είναι και τα 2, η Ιαπωνία είναι χώρα εκτός Ε.Ε. αλλά όχι Τρίτη χώρα Εδώ μιλάμε για αγορές και όχι developing countries. Οπότε σχεδόν όλες οι χώρες εκτός Ε.Ε είναι τρίτες χώρες
Silverage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δλδ ρε παιδιά θα πληρώσω 100 ευρώ για πλάκα;; Αν δεν το δεχτώ τι γινετε;; Με καλύπτει Κάνα παραθυράκι απο το Αμαζόν η χάνω κ τα λεφτά μ;; Τι μπορώ να κάνω Μπορείς να τα στείλεις πίσω πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά. Δεν υποτίθεται όμως οτι τα έχεις προπληρώσει στο amazon;
AntiHipster Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Εδώ μιλάμε για αγορές και όχι developing countries. Οπότε σχεδόν όλες οι χώρες εκτός Ε.Ε είναι τρίτες χώρες Δεκτό, φταίει η δουλειά με επηρεάζουν οι ορολογίες της
Lnk Hlk Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αγορά απο Γερμανία με registered air mail κάπου στο 60€, έχει πιθανότητα τελωνείου?
spartak1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αγορά απο Γερμανία με registered air mail κάπου στο 60€, έχει πιθανότητα τελωνείου? Καμία πιθανότητα ειναι εντός ΕΕ 1
ntinamg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντησεις. Πριν απο 4 μερες περίπου παρήγγειλα κάποια καλλυντικά μέσω μια αμερικανικής ιστοσελίδας ονόματι https://www.kyliecosmetics.com/ και πληρώθηκαν προκαταβολικά μέσω κάρτας. Η τιμή των καλλυντικών ήταν 30€ +15€ τα μεταφορικά. Ξέρουμε ποια θα ειναι η πορεία του πακέτου και σε ποια υπηρεσία να το αναμένω; Το βάρος δεν ξεπερνάει σιγουρα ουτε το κιλό και η σελίδα μου έστειλε στο email ένα link για να παρακολουθώ την κινηση του, δεν ξερω ομως κατα ποσο θα ακολουθήσει την πορεία του στα ελληνικά εδάφη.... Ευχαριστώ πολυ!
Lnk Hlk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καμία πιθανότητα ειναι εντός ΕΕ Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια.
Hapatingo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παιδιά τα περισσότερα ηλεκτρονικά είναι duty free.
ntinamg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παιδιά τα περισσότερα ηλεκτρονικά είναι duty free. Όποτε θα το παραλάβω απο το ταχυδρομείο;
Avatar_GR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παιδιά τα περισσότερα ηλεκτρονικά είναι duty free. Όχι όχι και ξανά ΌΧΙ
Hapatingo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Όποτε θα το παραλάβω απο το ταχυδρομείο; Ναι από τα ελτα, θα έρθει. Όχι όχι και ξανά ΌΧΙ Από που προκύπτει το όχι σου φίλε μου? Εγώ αναφέρομαι στα ηλεκτρονικά προιόντα (laptop, κινητα κοκ) που έχουν πιστοποίηση CE και τα οποία δεν εμπίπτουν σε δασμούς. Το μόνο που πληρώνεις σε έλεγχο είναι ο φπα και τα έξοδα του τελώνη.
blashyrkh+ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Kαλησπέρα, ενα όργανο μέτρησης (παλμογράφος) απο Αμερική που πρέπει να παίζει γύρω στο 7κιλο μπορεί και παραπάνω μου βγάζει ως μεταφορικά 67€ με Ιnternational Priority Shipping /Global Shipping Program. Ειναι listing χωρις buy now και αυτή τη στιγμή ειναι ακόμα χωρις bids με αξία 75$ ή καπου στα 66€ δηλαδη μαζί με τα μεταφορικά στα 130-140€. Θα κοιτάξω να σταματήσω το max bid μου ωστε να μην βγει πάνω 150€ με τα μεταφορικα. Αν όλα πάνε καλα και λήξει το listing στα 150€ + shipping το δέμα έρχεται σπίτι απο EΛΤΑ και δεν έχει πρόσθετα έξοδα/τελωνείο κλπ,σωστα? Αν λέμε τώρα μου πάει παραπάνω απο 150 θα πληρώσω import fees με το PayPal και τέλος? (οπως υπόσχεται το Global Shipping Program) 'Η θα έχω πρόσθετα τρεχάματα?
alexkorpas92 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό από το Geekbuying ή το Gearbest, το οποίο δεν υπάρχει stock σε Warehouse της Ευρώπης. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τα εξής: Αν επιλέξω να έρθει με απλό ταχυδρομείο (αυτή είναι η επιλογή unregistered air mail, σωστά;; ) θα περάσει από τελωνείο ή από τελωνείο περνάνε μόνο όσα έρχονται με courier; το κινητό που θα πάρω θα κάνει είτε 330 ευρώ είτε 160. Αν μέσω ΕΛΤΑ περνάει από τελωνείο τι ποσό προβλέπεται να πληρώσω σε κάθε περίπτωση;; Σας ευχαριστώ!! Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2016 από alexkorpas92
LF21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Kαλησπέρα, ενα όργανο μέτρησης (παλμογράφος) απο Αμερική που πρέπει να παίζει γύρω στο 7κιλο μπορεί και παραπάνω μου βγάζει ως μεταφορικά 67€ με Ιnternational Priority Shipping /Global Shipping Program. Ειναι listing χωρις buy now και αυτή τη στιγμή ειναι ακόμα χωρις bids με αξία 75$ ή καπου στα 66€ δηλαδη μαζί με τα μεταφορικά στα 130-140€. Θα κοιτάξω να σταματήσω το max bid μου ωστε να μην βγει πάνω 150€ με τα μεταφορικα. Αν όλα πάνε καλα και λήξει το listing στα 150€ + shipping το δέμα έρχεται σπίτι απο EΛΤΑ και δεν έχει πρόσθετα έξοδα/τελωνείο κλπ,σωστα? Αν λέμε τώρα μου πάει παραπάνω απο 150 θα πληρώσω import fees με το PayPal και τέλος? (οπως υπόσχεται το Global Shipping Program) 'Η θα έχω πρόσθετα τρεχάματα? Σωστά, αν η αποστολή γίνει με το Global Shipping Program θα προπληρώσεις όλα τα έξοδα εκτελωνισμού, φόρους κτλ μαζί με τα shipping costs οπότε όταν φτάσει Ελλάδα δεν θα χρεωθείς επιπλέον έξοδα.
blashyrkh+ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω πολυ! Κάτι ακόμα. Ιnternational shipping program σημαίνει usps (απλο ταχυδρομείο αμερικής?) ή επειδη ειναι priority ειναι "τυπου" courier και το φέρνουν σπιτι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις