Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παράγγειλα πράγματα από το amazon.com (51,19$) .Ξερει κάποιος αν θα πληρώσω τελωνείο και αν ναι πόσο?

Πλήρωσες και import fees;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μολιs γυρισα απο Alpha Bank και μου ειπε ο υπαλληλοs εκει οτι απο χτεs ελευθερωθηκανε οι αγορεs on line παντου πλεον......αληθευει επιτελουs???

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχω θελω να αγορασω κατι απο το amazon που ειναι και free shipping αλλα μου λεει να πληρωσω και κατι αλλο που κοστιζει 37.21 μηπως ξερετε τι ειναι αυτο γιατι πρωτη φορα θα παραγειλω μονος μου χωρις βοηθεια  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχω θελω να αγορασω κατι απο το amazon που ειναι και free shipping αλλα μου λεει να πληρωσω και κατι αλλο που κοστιζει 37.21 μηπως ξερετε τι ειναι αυτο γιατι πρωτη φορα θα παραγειλω μονος μου χωρις βοηθεια :-D :-D :-D

Αυτό το κάτι άλλο τι γράφει ότι είναι;

Δημοσ.

Τo qualify for FREE Shipping, add $37.21 of eligible items

Λέει ότι πρέπει να προσθέσεις αντικείμενα αξίας τουλάχιστον $37.21 στο καλάθι για να έχεις free shipping.

Μια και είπες free shipping, σε ποια χώρα θα γίνει η παράδοση; Γιατί απ' ότι θυμάμαι, για αποστολές στην Ελλάδα δεν ισχύει το free shipping, όσο μεγάλη και αν είναι η αξία των αντικειμένων.

Δημοσ.

Λέει ότι πρέπει να προσθέσεις αντικείμενα αξίας τουλάχιστον $37.21 στο καλάθι για να έχεις free shipping.

Μια και είπες free shipping, σε ποια χώρα θα γίνει η παράδοση; Γιατί απ' ότι θυμάμαι, για αποστολές στην Ελλάδα δεν ισχύει το free shipping, όσο μεγάλη και αν είναι η αξία των αντικειμένων.

Απο αμερικη ειναι αυτο που θελω να παρω(Γενικα απο amazon και ebay δεν εχω ιδεα ακομη απο αυτα τωρα μαθαινω)

Δημοσ.

Απο αμερικη ειναι αυτο που θελω να παρω(Γενικα απο amazon και ebay δεν εχω ιδεα ακομη απο αυτα τωρα μαθαινω)

Αν η παραγγελία γίνει από το amazon.com, για αποστολή στην Ελλάδα θα πληρώσεις $3.99 για κάθε αποστολή και τουλάχιστον $2.49 για κάθε αντικείμενο στην αποστολή. Δες εδώ, στον πρώτο πίνακα.

Επίσης, σιγουρέψου ότι το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί στην Ελλάδα. Κοίτα κάτω από την τιμή και το "In stock". Αν γράφει "This item ships to Greece" είσαι εντάξει.

Επίσης, κοίτα και λίγο πιο κάτω και σιγουρέψου ότι γράφει είτε "Ships & sold by Amazon" είτε "Fulfilled by Amazon". Αν δεν τα γράφει αυτά, ενδέχεται η αποστολή να κοστίσει περισσότερο.

Δημοσ.

Αν η παραγγελία γίνει από το amazon.com, για αποστολή στην Ελλάδα θα πληρώσεις $3.99 για κάθε αποστολή και τουλάχιστον $2.49 για κάθε αντικείμενο στην αποστολή. Δες εδώ, στον πρώτο πίνακα.

Επίσης, σιγουρέψου ότι το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί στην Ελλάδα. Κοίτα κάτω από την τιμή και το "In stock". Αν γράφει "This item ships to Greece" είσαι εντάξει.

Επίσης, κοίτα και λίγο πιο κάτω και σιγουρέψου ότι γράφει είτε "Ships & sold by Amazon" είτε "Fulfilled by Amazon". Αν δεν τα γράφει αυτά, ενδέχεται η αποστολή να κοστίσει περισσότερο.

Οκ ευχαριστω για την βοηθεια :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να ρωτησω και κατι τελευταιο ποσο θα κοστιζει το AmazonGlobal Priority Shipping το προιων που θελω να αγορασω ειναι στα 11.79$ :-D :-D  :-D

Καλησπερα θελω να ρωτησω και κατι τελευταιο ποσο θα κοστιζει το AmazonGlobal Priority Shipping το προιων που θελω να αγορασω ειναι στα 11.79$ :-D :-D  :-D

Βασικα ακυρο το βρηκα

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω από Καναδά ένα εξάρτημα το οποίο κανονικά κάνει γύρω στα 350 ευρώ. Το βρίσκω στο ebay με 70 ευρώ και χρεώνουν επίσης 50 τα μεταφορικά.

Αν δε σταματήσει τελωνείο όλα καλά. Αν σταματήσει στο τελωνείο όμως πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι θα πληρώσω φόρο για τα 70 ευρώ που το πήρα και όχι για παραπάνω ? Πόσα περίπου θα πληρώσω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Φυσικά, κανείς δεν  μπορεί να σε βεβαιώσει γιαυτό που ρωτάς.

Απλά, με το ταχυδρομείο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να μην σταματήσει στο τελωνείο το δέμα.

Οι πιθανότητες αυξάνουν αν συνεννοηθείς με τον πωλητή να δηλώσει χαμηλότερη αξία.

Εάν ο τελωνειακός που υπηρετεί στα ΕΛΤΑ σταματήσει το δέμα, θα ψάξει στο δίκτυο να βρει την αξία του, θα υπολογίσει τα έξοδα και θα στείλει το δέμα στο γραφείο της περιοχής σου από όπου θα το παραλάβεις πληρώνοντας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...