moutsa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αυτο που ψαχνω δεν υπαρχει Ελλαδα, ειναι εξαρτημα μικρο (6cm x 4cm) που χρειαζομαι για να το βαλω σε drone. Το Priority Direct Mail ισως ειναι καλυτερα? Αν το βιαζεσαι πραγματικα επέλεξε την ems δεν θα εχεις πρόβλημα. Mε priority mail απλα θα χασεις 2 ευρώ δεν δεν παρέχει περιπτωση να το λάβεις ποιο γρήγορα.
SoNiC_7Gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αν το βιαζεσαι πραγματικα επέλεξε την ems δεν θα εχεις πρόβλημα. Mε priority mail απλα θα χασεις 2 ευρώ δεν δεν παρέχει περιπτωση να το λάβεις ποιο γρήγορα. Οκ ευχαριστω, λογικα με EMS θα το παραγγειλω μιας κ ειναι μικρο δεματακι..
infini Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια από το Amazon με κόστος 98.4$ χωρίς τα μεταφορικά. Τα παπούτσια δεν τα στέλνει το Amazon, τα στέλνει το κατάστημα που παρουσιάζεται στο site του προιόντος. Αρχικά μου είπαν οτι στέλνουν με DHL και όταν τους ρώτησα αν στέλνουν με USPS μου απάντησαν: "Sure no problem, however I'll declare under $100 and you shouldn't pay taxes" . Επίσης μου είπαν οτι δίνουν Tracking number ια αποστολή με USPS. Αν το στείλουν με USPS και το δηλώσουν κάτω από 100$, είναι σίγουρο οτι δε θα πληρώσω τελωνείο;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια από το Amazon με κόστος 98.4$ χωρίς τα μεταφορικά. Τα παπούτσια δεν τα στέλνει το Amazon, τα στέλνει το κατάστημα που παρουσιάζεται στο site του προιόντος. Αρχικά μου είπαν οτι στέλνουν με DHL και όταν τους ρώτησα αν στέλνουν με USPS μου απάντησαν: "Sure no problem, however I'll declare under $100 and you shouldn't pay taxes" . Επίσης μου είπαν οτι δίνουν Tracking number ια αποστολή με USPS. Αν το στείλουν με USPS και το δηλώσουν κάτω από 100$, είναι σίγουρο οτι δε θα πληρώσω τελωνείο;Όχι, δεν είναι σίγουρο.
infini Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σε περίπτωση που το δέμα περάσει τελωνείο, χρειάζεται οπωσδήποτε να πάω αεροδρόμιο ή διαδικασία εκτελωνισμού γίνεται μέσω ΕΛΤΑ;
afterhours Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εφοσον ειναι με USPS (που ειναι τα ελτα της αμερικης) θα σου ερθει στο τοπικο καταστημα ελτα και εκει θα πληρωσεις το "κοστουμι" αν εισαι ατυχος
infini Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Οκ, ευχαριστώ, ρώτησα γιατί με τις ιδιωτικές εταιρίες courier σε παίρνουν τηλέφωνο και σε ρωτάνε αν θέλεις να πας στο αεροδρόμιο ή να το εκτελωνίσει η ταχυμεταφορική.
makfil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Όλες είναι ιδιωτικές courier αλλά ο εκτελωνισμός στα ΕΛΤΑ γίνεται από τελωνειακό που υπηρετεί στις δύο αντίστοιχες υπηρεσίες (αεροδρόμιο και Θεσ/νίκη) και η διαδικασία δεν απαιτεί εκτελωνιστή και τα υπόλοιπα έξοδα που χρεώνουν οι courier. 1
georgelondon92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Παιδιά καλημέρα!! Θελω να αγοράσω απο Αμερική μια μπλούζα μπάσκετ η οποία με την έκπτωση κανει 49$.το θέμα είναι πως αυτή την μπλούζα θα μ την αγοράσει ένας φίλος μ π μένει εκεί και θα μ την στείλει ο ίδιος...αν του πω να την στείλει με usps, να αφαιρέσει ταμπελάκια καο συσκευασίες (για να μην δουν ότι είναι καινούργια) και γράψει ότι πρόκειται για μεταχειρισμένη η κάτι τέτοιο υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο ;;;
makfil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αν γράψει πάνω στο δέμα ο φίλος σου ότι είναι αντικείμενο χωρίς αξία, δεν θα έχεις πρόβλημα στα ΕΛΤΑ.
georgelondon92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αν γράψει πάνω στο δέμα ο φίλος σου ότι είναι αντικείμενο χωρίς αξία, δεν θα έχεις πρόβλημα στα ΕΛΤΑ. τέλεια δηλαδή αφαιρεί ταμπελάκια τα πάντα το βάζει σε δικιά του συσκευασία και γράφει πάνω δέμα χωρίς αξία και το στέλνει με usps
Mισθοφόρος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Γειά σας παιδιά, σήμερα παρέλαβα μια μπαταρία για λάπτοπ (το λάπτοπ μου είναι μοντέλο 2003) απο το Νιου Τζέρσυ των ΗΠΑ μέσω USPS. Mπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις που είχα κάνει στον Μακφίλ εδώ. H μπαταρία κόστιζε $43.71 και τα μεταφορικά ήταν $19.85 σύνολο $63.56 ήτοι 57,71 Eυρώ. Αυτό που δεν γνώριζα ήταν αν θα έπρεπε να πληρώσω ΦΠΑ ή όχι και πως θα γινόταν η παραλαβή. Τελικά ΔΕΝ πλήρωσα ΦΠΑ καθόλου ούτε στις ΗΠΑ ούτε εδώ, και το δεματάκι μου το έφερε σπότι ο ταχυδρόμος των ΕΛΤΑ και το παρέλαβε η μητέρα μου με επίδειξη ταυτότητας και υπογραφή. Απο το Νιου Τζέρσυ έφυγε το δέμα στις 19 Ιουλίου και εφτασε Πάτρα την 26η Ιουλίου. Αν ήμουνα Αθήνα θα το έπαιρνα νωρίτερα πιστεύω. Ευτυχώς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν με ταλαιπωρήσανε καθόλου να με τραβάνε Αθήνα, να υπογράφω χαρτιά, να τους εξηγώ τι είναι μια μπαταρία λάπτοπ και τι κάνει, να μου ζητάνε δήλωση ασφάλειας απο κυψέλλες NiCd κτλπ. Πάλι καλά που γλυτώσαμε απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα γράφω για να βοηθήσω τους φίλους στις αγορές τους. Link απο τα stats του λάπτοπ μου για τους παλιούς για λόγους νοσταλγίας. Το λάπτοπ είναι Made in germany και ακόμα δουλεύει: http://i.imgur.com/Y9oQ6xW.jpg?1
afterhours Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ευχαριστουμε για την ενημερωση Μια ερωτηση ευλογη ειναι γιατι να δωσεις ενα σεβαστο ποσο για μπαταρια ενω μπορεις να παρεις πιο συγχρονο λαπτοπ με λιγα σχετικα λεφτα απο αγγελιες κλπ.....φανταζομαι για λογους συναισθηματικους
Mισθοφόρος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 To λάπτοπ ήτανε δώρο του πατέρα μου και έκανε τότε $1920 στο Ντουμπάι απο όπου το αγόρασε. Επίσης, έχει οθόνη 17 ίντσες που το κάνει πολύ βολικό για να βλέπω καμμιά ταινία εκεί στο καράβι που δουλεύω. Αν μου το κλέψει κανένας (γιατί παίζουνε πειράτες στη Νιγηρία που κλέβουν τα πληρώματα) ή αν βουλιάξουμε δεν θα κλάψω και πολύ που έχασα ένα λάπτοπ απο το 2003. http://www.e-nautilia.gr/peiratiki-epithesi-sto-tanker-bouboulina-%CF%83%CF%84%CE%BF-ston-kolpo-tis-gouineas/ Eβαλα το λίνκ για του λόγου το αληθές, για να μη με κατηγορήσει κανάς σύντροφος του ΣΥΡΙΖΑ ότι λοιδορώ τους ταξικούς αδερφούς και αγωνιστές κατά του ιμπεριαλισμού απο τη Νιγηρία που απαγάγουν ναυτεργάτες για λύτρα κατακλέβοντας τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις