hadow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 λογικα θα εχει track number οποτε και να συμβει κατι θα το βρουμε η θα παρω τα χρηματα πισω απ την paypal γιατι θα πληρωσω με paypal και μεχρι τωρα δεν εχω χασει χρηματα με αυτον τον τροπο .η δεν καταλαβα καλα αυτο με την εγγυηση που ειπες ,αν δεν παραλαβεις κατι που πληρωσες με paypal δεν περνεις να χρηματα σου πισω?
makfil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Έχουμε συζητήσει πολλές φορές το θέμα του εκτελωνισμού στα ΕΛΤΑ και μπορείς να βρεις τη διαδικασία με αναζήτηση. Με λίγα λόγια, εάν σταματήσει το δέμα, για διάφορους λόγους, ο τελωνειακός που υπηρετεί στα ΕΛΤΑ δεν ζητάει αποδείξεις αλλά υπολογίζει τα έξοδα και στέλνει το δέμα στο γραφείο της περιοχής του παραλήπτη, ο οποίος πληρώνει για να το παραλάβει.
hadow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 μου φαινεται θα τα αγορασω απο ιταλια και θα δωσω κανα πενηνταρικο παραπανω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο δλδ ποσο θα ειναι πανω κατω το ποσο αν ξερετε η θα ειναι οσο του κατεβει γιατι Ελλαδα ειμαστε και ολα τα περιμενω ειδικα απο τελωνειακους.και ναι διαβασα πολλα αλλα πραγματικα δεν μπορεσα να βγαλω και καμια ακρη
makfil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Όπως ψάχνεις εσύ να βρεις την τιμή ενός προιόντος στο δίκτυο έτσι κάνει και ο τελωνειακός. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα συμφορουμίτη που αγόρασε σε δημοπρασία με χαμηλή τιμή και ο τελωνειακός υπολόγισε με βάση την πραγματική. Η λύση της αγοράς από ΕΕ είναι η καλλίτερη.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 μου φαινεται θα τα αγορασω απο ιταλια και θα δωσω κανα πενηνταρικο παραπανω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο δλδ ποσο θα ειναι πανω κατω το ποσο αν ξερετε η θα ειναι οσο του κατεβει γιατι Ελλαδα ειμαστε και ολα τα περιμενω ειδικα απο τελωνειακους.και ναι διαβασα πολλα αλλα πραγματικα δεν μπορεσα να βγαλω και καμια ακρη Μιλώντας πάντα για EMS (καθώς εκτελωνιζονται από τα ΕΛΤΑ) 23% ΦΠΑ+δασμοι+έξοδα εκτελωνισμου από τα ΕΛΤΑ (περίπου 12€) [ΦΠΑ-δασμοι είναι επί της τιμής+τα μεταφορικα].
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Έχεις μείνει ακόμη στο 23% ...24, σορρυ, συνήθεια :S
hadow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 μεσα στο ebay uk εχει και τους international sellers .αν αγορασω πχ απο το uk αλλα το αντικειμενο ειναι στην ιαπωνια πιανει για ΕΕ η για τριτες χωρες?
john_shadow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 τρίτες χώρες μιας που το πακέτο θα λεει οτι ερχεται απο εκει... 1
hadow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ποσο ειναι τελικα το οριο που υποθετικα δεν ελεγχουν το δεμα ? 40 η 150 ευρω
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ποσο ειναι τελικα το οριο που υποθετικα δεν ελεγχουν το δεμα ? 40 η 150 ευρωΤο όριο θεωρητικά είναι 22€.
hadow Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 παιδια αν εχεις καποιο γνωστο μεσα στα ελτα μπορει να κανει τπτ η παει να το ετσι "αυταπαγγελτα" και δεν μπορει να κανει κατι ουτε αυτος ,μεσα απ τα ελτα?
SoNiC_7Gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους!Θελω να κανω μια παραγγελια απο Banggood και το κοστος ειναι στα 46.12 Ευρω χωρις τα μεταφορικα..Επισης θελω η αποστολη να ειναι οσο πιο συντομη γινεται, τι να προτιμησω για να μην εχω θεματα με τελωνειο? EMS (18.41 Ευρω) η Priority Direct Mail (2.51 Ευρω)?Εχω ξανακανει παραγγελιες απο Banggood αλλα ολα τα δεματα ηρθαν με Air Parcel Register (Free Shipping), περιμενα 20 μερες αλλα ηταν σιγουρη λυση ως προς το να γλυτωσω τελωνειο. Τωρα που το θελω αμεσα τι διαλεγω?
moutsa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Θελω να κανω μια παραγγελια απο Banggood και το κοστος ειναι στα 46.12 Ευρω χωρις τα μεταφορικα.. Επισης θελω η αποστολη να ειναι οσο πιο συντομη γινεται, τι να προτιμησω για να μην εχω θεματα με τελωνειο? EMS (18.41 Ευρω) η Priority Direct Mail (2.51 Ευρω)? Εχω ξανακανει παραγγελιες απο Banggood αλλα ολα τα δεματα ηρθαν με Air Parcel Register (Free Shipping), περιμενα 20 μερες αλλα ηταν σιγουρη λυση ως προς το να γλυτωσω τελωνειο. Τωρα που το θελω αμεσα τι διαλεγω? Αν είναι να πληρώσεις 18 ευρώ για μεταφορικά κοιταξε καλυτερα μήπως σε συμφέρει η αγορά απο Ελλαδα. ΜΕ ΕΜS να ξέρεις οτι θα παραλάβεις γύρω στις 2 εβδομαδες ίσως και λιγοτερο μην νομίζεις οτι είναι υπερβολικά γρήγορη. Λογικά αν είναι κάτι μικρο και διακριτικο δεν θα εχεις θέμα αλλά και παλι κανεις δεν στο εγγυάται γ αυτό επέλεξε το απλό ταχυδρομείο από την κούριερ.
SoNiC_7Gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αν είναι να πληρώσεις 18 ευρώ για μεταφορικά κοιταξε καλυτερα μήπως σε συμφέρει η αγορά απο Ελλαδα. ΜΕ ΕΜS να ξέρεις οτι θα παραλάβεις γύρω στις 2 εβδομαδες ίσως και λιγοτερο μην νομίζεις οτι είναι υπερβολικά γρήγορη. Λογικά αν είναι κάτι μικρο και διακριτικο δεν θα εχεις θέμα αλλά και παλι κανεις δεν στο εγγυάται γ αυτό επέλεξε το απλό ταχυδρομείο από την κούριερ. Αυτο που ψαχνω δεν υπαρχει Ελλαδα, ειναι εξαρτημα μικρο (6cm x 4cm) που χρειαζομαι για να το βαλω σε drone. Το Priority Direct Mail ισως ειναι καλυτερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις