makfil Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ώπα εμένα μην με πλέκεις, εγώ διόρθωσα το λάθος που έκανες σχετικά με την dhl. Δεν ανέφερα πουθενά εάν είναι κρατικό ή οχι το γερμανικό ταχυδρομείο. Λάθος δεν έκανα εγώ αλλά εσύ, υποστηρίζοντας ότι "Το Γερμανικό ταχυδρομείο εξαγόρασε την DHL", ενώ συνέβη το αντίθετο. Βασικά το Γερμανικό ταχυδρομείο εξαγόρασε την dhl εδώ και μια δεκαετία, δεν είναι κάτι καινούργιο.
Hapatingo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Λάθος δεν έκανα εγώ αλλά εσύ, υποστηρίζοντας ότι "Το Γερμανικό ταχυδρομείο εξαγόρασε την DHL", ενώ συνέβη το αντίθετο. Καλό είναι να τα διαβάζουμε όλα και όχι ένα μέρος μόνο. Από το λίνκ που ανέβασες. In 1999, Deutsche Post World Net acquired the Dutch distribution company Van Gend & Loos from Nedlloyd and in 2000 the Swiss distribution company Danzas. In 1998, the company began to acquire shares in the American company DHL (est. 1969), reaching majority ownership in 2001, and completing the purchase in 2002. συγκεκριμένα οι κάτοχοι του γερμανικού ταχυδρομείου και όσων αφορά την dhl 2
Heavy-Metal Angel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις ... Έτσι είναι γιατί έτσι έγινε. Αν εσύ νομίζεις διαφορετικά, ψάξε το.
@X@ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 α) Ρωτησε τους αν υπαρχει εναλλακτικος τροπος αποστολης, εαν δεν ειναι απροσωπο το συστημα τους ισως γινεται..... β) Μηπως σε συμφερει τελικως να "σπασει" σε 2-3 επιμερους δεματακια? Τους εχω ρωτησει ηδη , απλα περιμενω απαντηση . Τους εχω ρωτησει και αν γινεται να το στειλουν με USPS . Απλα περιμενω απαντηση τωρα .. Επικοινωνια μονο μεσω Fb , ειναι πολυ εξυπηρετικοι. Να στο σπασω δεν νομιζω οτι συμφερει , και δεν ξερω αν αποφυγω ετσι το θεμα με το τελωνειο . Ειναι στην ουσια 2 πακετα απο 200επαγγ. καρτες το καθενα . Τα μεταφορικα ειναι ενα ζητημα γιατι στην μια παραγγελια παει π.χ 15$ , στις 2 παραγγελιες μαζι παει 17$ . Ρωταω για να ξερω τι να τους προτεινω οταν μου απαντησουν . Μια εναλλακτικη οπως τους ειπα ειναι η USPS οπως μου προτεινε καποιος φιλος εδω . Απλα θελω να ξερω τι αλλο μπορω να τους προτεινω και αν μπορουν να το κανουν . πχ. να ειναι σαν gift , να βαλουν χαμηλοτερη τιμη , κτλ . Δεν γνωριζω .. Ισως ξερουν αυτοι να μου πουν , απλα ηθελα να μαι ενημερως στο τι εναλακτικες μπορω να ζητησω.
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καποιες φορες, συμφερει να τη σπας: σε μικροτερες-επιμερους αποστολες(που γλυτωνουν τα εξοδα και την ταλαιπωρια εκτελωνισμου), οποτε δες το! Για τις επαγγελματικες καρτες, εισαι σιγουρος οτι τις θελεις με την μια ολες μαζι?Ειδικα, αν ειναι η πρωτη σου (συν)εργασια μαζι τους -επειδη ειδα το εργο- ειναικαλυτερα μια μικρη παρτιδα, ωστε να διαπιστωσεις: τι αποτελεσμα θα δωσουν!Γιατι καλη η φθηνια, αλλα αν τυχον το αποτελεσμα ειναι φθηνο, τι να το κανεις?
pedrojay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Λάθος δεν έκανα εγώ αλλά εσύ, υποστηρίζοντας ότι "Το Γερμανικό ταχυδρομείο εξαγόρασε την DHL", ενώ συνέβη το αντίθετο. Έλα όμως που έχει δίκιο και εσύ έκανες λάθος.Τζάμπα η τόση σιγουριά και λίγο ειρωνεία απέναντί του.Με ένα δίλεπτο γκουγκλάρισμα θα έβλεπες ότι έχεις λάθος,αλλά δεν το έκανες.Και προφανώς δεν το έκανε ούτε η basketballfan που έκανε like στο ποστ,την πήρες στο λαιμό σου Απλά εγκυκλοπαιδικά λοιπόν και άνευ ουσιαστικής σημασίας,αυτό που γράφει ο Hapatingo είναι σωστό. 1
@X@ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καποιες φορες, συμφερει να τη σπας: σε μικροτερες-επιμερους αποστολες (που γλυτωνουν τα εξοδα και την ταλαιπωρια εκτελωνισμου), οποτε δες το! Για τις επαγγελματικες καρτες, εισαι σιγουρος οτι τις θελεις με την μια ολες μαζι? Ειδικα, αν ειναι η πρωτη σου (συν)εργασια μαζι τους -επειδη ειδα το εργο- ειναι καλυτερα μια μικρη παρτιδα, ωστε να διαπιστωσεις: τι αποτελεσμα θα δωσουν! Γιατι καλη η φθηνια, αλλα αν τυχον το αποτελεσμα ειναι φθηνο, τι να το κανεις? Ναι συμφωνω , για αυτο και πηρα 200 κομματια (η ελαχιστη ποσοτητα) . Η τιμη για ολα αυτα ειναι πολυ καλη και για τις επιλογες finishing (spot uv , raised ink , κτλ) που περνανε στην καρτα , συμφερει . Τωρα επειδη ειναι πρωτη φορα θα το κρινω οταν ερθουν , αλλα reviews , κριτικες , εξυπηρετηση και ολα αυτα ειναι super . (και τιμες) . Και συν τις αλλης , ειναι απτις ελαχιστες που στελνουν Ελλαδα χωρις τρελα μεταφορικα . Οσο αφορα τωρα το τελωνειο , αν δεν τα καταφερω να το γλιτωσω . Τι ποσο πρεπει να τους δωσεις ? (για το συγκ, δικο μου που ειναι γυρω στα 65 ευρω ? ) . Και ποιον πληρωνεις στην ουσια , την DHL ? . Σορρυ που ρωταω τοσα , απλα πρωτη φορα μαλλον θα μου τυχει αυτο . Μεχρι στιγμης οτι εχει παρει απο κινεζο δν ειχα προβλημα ποτε.
makfil Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Οσο αφορα τωρα το τελωνειο , αν δεν τα καταφερω να το γλιτωσω . Τι ποσο πρεπει να τους δωσεις ? (για το συγκ, δικο μου που ειναι γυρω στα 65 ευρω ? ) . Και ποιον πληρωνεις στην ουσια , την DHL ? . Σορρυ που ρωταω τοσα , απλα πρωτη φορα μαλλον θα μου τυχει αυτο . Μεχρι στιγμης οτι εχει παρει απο κινεζο δν ειχα προβλημα ποτε. Την εταιρεία courier (DHL σ' αυτή την περίπτωση) πληρώνεις, και ξεκινάς από την αμοιβή του εκτελωνιστή που αρχίζει από 60€ και ανεβαίνει ανάλογα με την αξία CIF (κόστος και μεταφορικά) του δέματος. Επιπλέον, θα πληρώσεις στο δημόσιο ΦΠΑ, στην εταιρεία Handling τα αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα του δημοσίου. Μπορείς να εκτελωνίσεις το δέμα μόνος σου, αν έχεις χρόνο και βρίσκεσαι στην Αθήνα, αλλά θα πληρώσεις στην DHL για να πάρεις τη διατακτική.
Heavy-Metal Angel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Έλα όμως που έχει δίκιο και εσύ έκανες λάθος.Τζάμπα η τόση σιγουριά και λίγο ειρωνεία απέναντί του.Με ένα δίλεπτο γκουγκλάρισμα θα έβλεπες ότι έχεις λάθος,αλλά δεν το έκανες.Και προφανώς δεν το έκανε ούτε η basketballfan που έκανε like στο ποστ,την πήρες στο λαιμό σου Απλά εγκυκλοπαιδικά λοιπόν και άνευ ουσιαστικής σημασίας,αυτό που γράφει ο Hapatingo είναι σωστό. His intention was to put his foot down but instead, he put it in his mouth... lol
makfil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 His intention was to put his foot down but instead, he put it in his mouth... lol Για όλους αυτούς που δεν γνωρίζουν τη γλώσσα που μιλάς, δεν το μεταφράζεις για να καταλάβουν τι θέλει να πει ο ποιητής;
jay13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Γεια σας παιδια, νεος στις αγορες θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν και εχει απαντηθει αλλα θα ηθελα να επιβεβαιωσω να ξερω στα σιγουρα. Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα μοντακι ηλεκτρονικου τσιγαρου απο Κινα. Τελικη τιμη 36€. Σε περιπτωση που το τσακωσουν τελωνειο θα το αφησουν να περασει λογω τιμης ή θα εχουμε αλλα; Ευχαριστω παρα πολυ!!!
Heavy-Metal Angel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Γεια σας παιδια, νεος στις αγορες θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν και εχει απαντηθει αλλα θα ηθελα να επιβεβαιωσω να ξερω στα σιγουρα. Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα μοντακι ηλεκτρονικου τσιγαρου απο Κινα. Τελικη τιμη 36€. Σε περιπτωση που το τσακωσουν τελωνειο θα το αφησουν να περασει λογω τιμης ή θα εχουμε αλλα; Ευχαριστω παρα πολυ!!! Για 36 ευρώ και μικρό πακέτο δεν θα έχεις πρόβλημα, θα έρθει απευθείας στην διεύθυνση που δήλωσες κατά την αγορά.
jkoukos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Για 36 ευρώ και μικρό πακέτο δεν θα έχεις πρόβλημα, θα έρθει απευθείας στην διεύθυνση που δήλωσες κατά την αγορά.Σε όλες τις περιπτώσεις ισχύει αυτό;Ακόμη και αν έλθει με courier;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Σε όλες τις περιπτώσεις ισχύει αυτό; Ακόμη και αν έλθει με courier; Δεν ισχύει για κουριερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις