TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ειδες που, ειχα δικιο σε αυτο που σου ελεγα? Πως στα αποθηκευτρα ειδικα* μπορει να γινει ψαλιδισμα! http://www.insomnia.gr/topic/471924-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-όριο-για-να-μην-πληρώσ/?p=54914022http://www.insomnia.gr/topic/471924-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-όριο-για-να-μην-πληρώσ/?p=54914092 *βεβαιως η δυνατοτητα, δεν συνιστα/ειναι καποιος "κανονας", αλλα ας το εχει υποψιν, οποιος φτασει (μεχρι) εκει!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Και εγώ θυμήθηκα αυτό που είπες. Και εννοείται πως είπα πως θα δεχτώ το δέμαμόνο αν η τιμή που μου πρότειναν ήταν τελική.Αλλά δεν αναφέρθηκε ποτέ τίποτα για αποθήκευτρα ή άλλα επιπλέον έξοδα.Και όταν ρώτησα στην εξυπηρέτηση, just in case, μου απάντησαν σαν να μιλάω κινέζικα.Εννοείται στην πόρτα δεν χρεώθηκα κάτι παραπάνω και στην απόδειξη δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αντικειμενα μικρου μεγεθους και αστειου βαρους ετσι οπως ενα κινητο, εμπιπτουνσε "κατηγορια φτερου"(!) σε σχεση με το αν για παραδειγμα ειχες φερει ενα ψυγειο
limenikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 να ρωτησω εχω θειο στην αμερικη και θα μου στειλει αυτην http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=08G-P4-6286-KR πως γλυτωνουμε το τελωνειο ? πρεπει να γραψει στο δεμα ως gift και να το στειλει με usps και να γραψει μια ευτελη τιμη πανω λεμε 150$ αξια να το βγαλει και απο την αρχικη του συσκευασια ? θα του ζητησουν αποδειξη αγορας απο εκει ? μια βοηθεια ευχαριστω . η αν το κανω εγω απο εδω μεσω peypal απο το σαιτ της evga θα ειναι το ιδιο και δεν θα εχω προβλημα πουθενα και θα το εχω στην πορτα μου στα λεφτα αυτα ?
makfil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Προφανώς, εννοείς κάρτα για αν λες "αυτήν", γιατί το link οδηγεί σε τροφοδοτικά και κάρτες και όχι σε ένα συγκεκριμένο προιόν. Για την αποστολή, ο θείος πρέπει 1) να την αμπαλάρει σε άλλη (καλή) συσκευασία, 2) να γράψει απέξω ότι πρόκειται για μεταχειρισμένο προιόν άνευ αξίας και 3) να το στείλει με τη usps. 2
limenikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Προφανώς, εννοείς κάρτα για αν λες "αυτήν", γιατί το link οδηγεί σε τροφοδοτικά και κάρτες και όχι σε ένα συγκεκριμένο προιόν. Για την αποστολή, ο θείος πρέπει 1) να την αμπαλάρει σε άλλη (καλή) συσκευασία, 2) να γράψει απέξω ότι πρόκειται για μεταχειρισμένο προιόν άνευ αξίας και 3) να το στείλει με τη usps. ναι για καρτα γραφικων ειναι EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0 , αρα το κουτι το αρχικο το κραταει το βαζει σε ενα αλλο κουτι-συσκευασια μεσα και απέξω γραφει δωρο η μεταχειρισμενο προιον ανευ αξιας ? και το στελνει με το απλο ταχυδρομειο usps αυτα ? ευχαριστω για την αμεση απαντηση!
makfil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εννοείται ότι αυτά δεν αποτελούν βέβαιη αποφυγή πληρωμής εξόδων εκτελωνισμού αλλά αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες να μην πληρώσεις. 2
Mισθοφόρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γειά σας παιδιά, έχω ένα λαπτοπ απο το 2003 που χρησιμοποιώ στη δουλειά (και να κι αν πάθει να κι αν δε πάθει τπτ). Χρειάζεται να αγοράσω μια μπαταρία γιατι η μπαταρία του παρέδωσε το πνεύμα πρόπερσι αν θυμάμαι καλά, και οπως μαντεύετε δεν υπάρχουν μπαταρίες για το συγκεκριμένο μοντέλο φτηνά εκτός απο ΗΠΑ. Βρήκα μια μπαταρία κοψοχρονιά στις ΗΠΑ $47 (41 ευρώ): http://www.bestbatt.com/Toshiba-PA3206U-1BAS-PA3206U-1BRS-Laptop-Battery-p/bblaptsb3206.htm Ο τυπάκος στέλνει με USPS. Επειδή δεν είμαι Αθηναίος, δεν έχω καμμιά όρεξη να οδηγήσω 500 χλμ για να ανέβω στο αεροδρόμιο να εκτελωνίζω μπαταρίες και ταυτόχρονα να εξηγώ στον κάθε καθυστερημένο τι ακριβώς είναι και τι κάνει μια μπαταρία για ένα λάπτοπ και γιατί δεν μπορώ να βρώ στην Ευρώπη μια μπαταρία απο ένα λάπτοπ μοντέλλο 2003, κατά τη γνώμη σας θα χρειαστέι εκτελωνισμός και χαρτιά κτλπ ή θα με χρεώσουν μόνο ΦΠΑ; Αν με χρεώσουν ΦΠΑ πώς τον πληρώνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
makfil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 1. Στο συνολικό κόστος πρέπει να υπολογίσεις και τα μεταφορικά και από ότι κατάλαβα τα υπολογίζει αυτόματα στην παραγγελία. Στέλνει και με EMS που πρέπει να αποφύγεις. Με το ταχυδρομείο και με δηλωμένη χαμηλότερη αξία (περίπου $30) δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά πρέπει να συνεννοηθείς μαζί του. 2. Είδα ότι έχει και έκπτωση 10% με το κουπόνι JULY4TH1016 και 5% στην 1η παραγγελία (δεν ξέρω αν συνδυάζονται τα δύο).
Mισθοφόρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Makfil ευχαριστώ φίλε. Εβαλα τα στοιχεία στο DUTY CALCULATOR και μου έβγαλε τα εξής: Το κατάστημα είναι αμερικάνικο και στέλνει μονο με UPS/EMS. Να τους ζητήσω δηλαδή να στείλουν μόνο με USPS έτσι; Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως θα πληρώσω τα 14 ευρώ ΦΠΑ που μου βγάζει; Πρέπει να πάω Αθήνα να τα πληρώσω ή θα τα πληρώσω στα ΕΛΤΑ για να παραλάβω το αντικείμενο; Ευχαριστώ πάλι.
makfil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τα 13,57€ αντιστοιχούν στον ελληνικό ΦΠΑ (24%) και θα τα προκαταβάλεις, αν αποφασίσεις να αγοράσεις από αυτόν. Έτσι, δεν θα έχεις πρόβλημα πρόσθετων εξόδων εκτελωνισμού αφού θα τα έχεις προπληρώσει. Οι απορίες μου είναι 1) γιατί επέλεξες σαν νόμισμα το € αφού είναι αμερικανός ο πωλητής, 2) γιατί δεν έβαλες τα κουπόνια και 3) γιατί μπλέκεις το αμερικάνικο ταχυδρομείο (USPS), με το οποίο στέλνει, με την UPS που είναι courier. Τέλος, πως σκοπεύεις να πληρώσεις;
Mισθοφόρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Φίλε το UPS ήτανε ορθ. λάθος. Χρησιμοποιώ ΕΥΡΩ γιατί...έτσι. Το 56.53 ΕΥΡΩ είναι η τιμή της μπαταρίας μαζί με τα ταχυδρομικα της USPS τα οποία είναι $22.50+41=$63,50 ήτοι 56.53 ευρώ. Δεν πρόκειται να προκαταβάλλω ΦΠΑ στους Αμερικανούς φίλε, δηλαδή δεν νομίζω να παίζει αυτού του είδους η διαδικασία στο συγκεκριμένο μαγαζί. Απ'ότι καταλαβαίνω παίζει μόνο για AMAZON US? Oπότε φίλε, σε ξαναρωτάω που θα πληρώσω τον ΦΠΑ αν δεν μου τον κρατήσουν οι Αμερικανοί; Αν είναι να με ανεβάζουν Αθήνα στο αεροδρόμιο καλοκαιριάτικα και να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλα μου σε βενζίνες και διόδια για να πληρώσω 13.50 Ευρώ σε κάποιον καραγκιόζη ΔΥ, να το αφήσω καλύτερα. Αν τα πληρώσω στα ΕΛΤΑ της Πάτρας πρίν παραλάβω το αντικείμενο τότε χαλάλι να πάει, κατάλαβες; Ευχαριστώ για τη βοήθεια. ΥΓ: Πληρώνω με paypal, ο λογ/μος μου έχει λεφτα (υπόλοιπο) μέσα.
makfil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 1. Εκτός από το Amazon, και άλλοι πωλητές ζητούν την προκαταβολή του ΦΠΑ. 2. Όταν φτάσει το δέμα στο τελωνείο υπάρχουν δύο σενάρια είτε θα περάσει χωρίς έξοδα είτε ο τελωνειακός θα υπολογίσει τον ΦΠΑ και θα προωθήσει το δέμα στο γραφείο της περιοχής σου, όπου θα πληρώσεις για να το παραλάβεις, κατάλαβες; 3. Σε ρώτησα γιατί ευρώ και πως θα πληρώσεις, για να μην πληρώσεις κερατιάτικα σε ισοτιμίες κλπ, αλλά φαίνεται ότι τα γνωρίζεις αυτά ...
Mισθοφόρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ φίλε και εκτιμώ και τη δουλειά που έχεις κάνει. Διάβασα και άλλα posts σου. 1
@lakisGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) καλημέρα αγορα από κινα κινητο,130 usd σταλθηκε μεσω dhl κ σταματησε εχτες τελωνιο. γνωριζει καποιος ποσο το μαλλι?? ..και αν μπορει να γλιτωθει καποιο ποσο αν αυτοπρόσωπος το εκτελωνισει ο ιδιος (αγορα κολλητου μου)? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2016 από @lakisGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις