TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το πραγματικα σημαντικο δεν ειναι το προσωπικο μας, παρα μονο οταν προσφερει στο συνολο! Δες την ερωτηση μου παραπανω ^^ και εαν δεχθει η Gearbest τοτε εχουμε κατι θετικοτατο ως συνολο![και ναι, ειχες σχολιασει-ρωτησει για τη DHL & για την Ελληνικη ισχυουν -καλως η κακως- οσα γραφω]
makfil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 @ Drenard Ας δούμε την ουσία του θέματος. Για κάποιο λόγο, που δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως, το Gearbest δεν θέλει την επιστροφή του δέματος, αν και στο παρελθόν την έχει προτείνει σε άλλες περιπτώσεις, και σου προτείνει να πληρώσεις τα έξοδα, να στείλεις το τιμολόγιο της DHL και είτε θα στα επιστρέψει στο paypal ή στην κάρτα σου είτε θα τα πιστώσει στο λογαριασμό σου με έξτρα πόντους για μελλοντικές αγορές. Γιατί δεν ακολουθείς αυτή την πρόταση;
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ενδεχομενως, γιατι δεν θα του καλυπταν αλλες αμοιβες-εξοδα DHL, στα import tax fee*?Σε καθε περιπτωση, καλο να δουμε: τι θα μας καλυπτε, εστω για μια φορα, το Gearbest![*αν παντως καλυπτουν αυτοι τα παντα, τοτε πραγματι δεν υπαρχει λογος να μη δεχθεις]
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μάγκες πίστευα ότι θέλουν το τιμολόγιο της DHL ως απόδειξη για να μην δεχτώ το πακέτο και να το στείλω πίσω. Και όντως αυτό ισχύει.Δεν θα έβγαζε νόημα να μου πληρώσουν το τελωνείο άλλωστε. Μου το ξεκαθάρισαν στο πρώτο τους μήνυμα στέλνοντας μου τους σχετικούς όρους.Απλά οι τύποι λένε ότι μπορούν να μου επιστρέψουν το 20% "της DHL" σε πόντους, κάτι το οποίο προφανώς δεν με συμφέρει.Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχονται το πακέτο πίσω.Στην τελική με συμφέρει να τους πληρώσω οποιαδήποτε έξοδα,παρά να δεχτώ το πακέτο με εκτελωνισμό απ την DHL. Edit: We sincerely hope you can contact your local DHL at once, because the DHL can not keep this parcel for too long. If you accpet the solution 2, we can bear 20% of the tax for you. And we will refund the money on your wallet account, so that we can send additional points to you.Αυτό συγκεκριμένα.
makfil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αυτό το τελευταίο δεν είναι αντίστοιχο εκείνου που είχες ανεβάσει σε προηγούμενο post με τις 2 εναλλακτικές. Τι μεσολάβησε και άλλαξε πρόταση;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Τα αγγλικά τους δεν είναι και τα καλύτερα, για αυτό προσπαθώ να βγάλω άκρη απ τα συμφραζόμενα. Στο επόμενό μου μήνυμα θα είμαι πιο σαφής με αριθμημένες επιλογές... Πάντως δεν περίμενα να μου πληρώσουν τον εκτελωνισμό, εννοείται.Δεν ξέρω αν υπήρξαν παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.
makfil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Όπως έγραψα, υπάρχουν περιπτώσεις που δέχτηκαν να επιστραφεί το δέμα και να στείλουν άλλο με απλό ταχυδρομείο.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 "Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η εκτίμηση φόρων και δασμών είναι ενδεικτικά 30 ευρώ, συν τα εκτελωνιστικά μας έξοδα 37,80 ευρώ.Σύνολο περίπου 67,80 ευρώ."Αυτό από DHL χωρίς κάποιο invoice. 60% της συνολικής τιμής του πακέτου δηλαδή.Θα ενημερώσω το Gearbest.Παζάρεμα με DHL να φανταστώ δεν γίνεται...
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Παζάρεμα με DHL να φανταστώ δεν γίνεται... Οχι "παζαρεμα" δεν κανουν, ουτε και σε πελατες τους ακομη -been there, το προσπαθησα, nothing achieved. Δεν ειναι υπερβολικη, η παρομοιωση: (εισαι το) μικρομυγακι πιασμενο στον αραχνοιστο, οποτε τι περιμενεις? Βασικα στη DHL, εαν εχεις καρτελα πελατη θα προκυψουν, απο ενα μεγεθος οικονομικης κινησης και πανω εκπτωσεις, μα δεν θυμαμαι τωρα να μου εχουν πει καθολου οτι σε αυτη την κινηση, θα εμπεριεχονταν(!) ακομη και τα εκτελωνιστικα εξοδα. Σε καθε περιπτωση αυτο δεν αφορα εσενα τωρα, ουτε θα μπορουσες να τους πεισεις, για να κανουν 'κατι καλυτερο'
makfil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 "Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η εκτίμηση φόρων και δασμών είναι ενδεικτικά 30 ευρώ, συν τα εκτελωνιστικά μας έξοδα 37,80 ευρώ. Σύνολο περίπου 67,80 ευρώ." Αυτό από DHL χωρίς κάποιο invoice. 60% της συνολικής τιμής του πακέτου δηλαδή. Θα ενημερώσω το Gearbest. Παζάρεμα με DHL να φανταστώ δεν γίνεται... Εκτός από αυτά πρέπει να υπολογίζεις και αποθήκευτρα (που αυξάνονται κάθε μέρα που περνάει) και άλλα μικροέξοδα. Δεν χάνεις τίποτε να παζαρέψεις.
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ναι, θα ειχε ενδιεφερον αν τυχον του "κοψουν" το fix ποσο εκτελωνισμου, οποτε ας μας πει! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πριν κάνω οτιδήποτε θα περιμένω απάντηση από gearbest γιατί με ενδιαφέρει να ακούσω τι θα προτείνουν.Όπως και να χει είναι μεγάλο το ποσό σε σχέση με την αξία του αντικειμένου, ακόμα και με φιξάρισμα.Πόσο μάλλον αν προκύψουν και άλλα...μικροέξοδα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εφοσον εχουμε μια ανοιχτη περιπτωση τωρα στη DHL -την δικη σου δηλαδη- ρωτησε τους για κουρεμα(!)και μεταφερε μας: τι θα σου απαντησουν -> ειδικα για τα εκτελωνιστικα εξοδα (που) μας ενδιαφερουν ολους [Εκτιμηση μου -αλλα μονο εκτιμηση αυτο- πως στα αποθήκευτρα, θα μπορουν να κανουν καποιο "ψαλιδι" εκει]
makfil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Τα αποθήκευτρα (Handling) δεν έχουν σχέση με την DHL αλλά με την εταιρεία που έχει αναλάβει αυτό το έργο στο αεροδρόμιο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μα ακριβως για αυτο και εγραψα το "εκει"! Συνηθως logistics κλπ εχουν καποια περιθωρια -εως αρκετα πολλα,οταν μιλαμε για κατι (τοσο) μικρο!- αλλα το οτι μπορουν εκει, δεν σημαινει απαραιτητως, πως και θα στο κανουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις