Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το άνοιγμα του δέματος στο Γραφείο ΕΛΤΑ.

Εννοείς στο δέμα που έρχεται από τρίτη χώρα και έχει ήδη εκτελωνιστεί ή σε αυτό που έχει φτάσει στο Γραφείο χωρίς να σταματήσει στο τελωνείο;

Σε κάθε περίπτωση, οι υπάλληλοι του Γραφείου δεν είναι τελωνειακοί για να ανοίξουν το δέμα που έχει φτάσει εκεί.

Α εντάξει εφόσον δεν το ανοίγουν εκείνοι είμαι καλυμμένος. Απλώς δεν θέλω να γίνουν τα ρούχα πασαρέλα στον δημόσιο χώρο του ΕΛΤΑ αυτό φοβάμαι μόνο. Ευχαριστώ!

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν ανοίξει κάτι ανοίγει μόνο στο τελωνείο, έμενα πάλι στην τελευταία μου παραγγελία από Κορέα δεν το άνοιξαν το κουτί(παπούτσια) και ήταν μια βδομάδα στο τελωνείο και δεν πλήρωσα τίποτα εξτρά..

Δημοσ.

Καλησπερα χρειαζομαι αμεσα μια μιρκη βοηθεια θελω να αγορασω στον αδερφο μου αυτο http://www.amazon.com/MinnKota-Riptide-Composite-Release-Bracket/dp/B000E8FSTQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1463057341&sr=8-1&keywords=minkota+rta+17 το θεμα ειναι οτι απο το γερμανικο αμαζον κανει 160 ευρω και σκεφτομαι απο αμερικη το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα τι γινεται με τελωνιο και λιγο που το κοιταξα δεν καταλαβα τιποτα και εκτος απο κατι μικρα πραγματακια που δεν εχουν χρεωσει στο τελωνειο δεν εχω παρει τιποτα αλλο εκτος ευρωπης μηοως μπορειτε να μου πειτε ποσα θα πληρωσω αν το παρω απο αμερικη και αν υπαρχει τροπος να το γλιτωσω?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα χρειαζομαι αμεσα μια μιρκη βοηθεια θελω να αγορασω στον αδερφο μου αυτο http://www.amazon.com/MinnKota-Riptide-Composite-Release-Bracket/dp/B000E8FSTQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1463057341&sr=8-1&keywords=minkota+rta+17 το θεμα ειναι οτι απο το γερμανικο αμαζον κανει 160 ευρω και σκεφτομαι απο αμερικη το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα τι γινεται με τελωνιο και λιγο που το κοιταξα δεν καταλαβα τιποτα και εκτος απο κατι μικρα πραγματακια που δεν εχουν χρεωσει στο τελωνειο δεν εχω παρει τιποτα αλλο εκτος ευρωπης μηοως μπορειτε να μου πειτε ποσα θα πληρωσω αν το παρω απο αμερικη και αν υπαρχει τροπος να το γλιτωσω?

Το συγκεκριμένο δεν γίνεται καν shipped εδώ.

Δημοσ.

πφφ μηπως γνωριζει κανενας που μπορω να το βρω στην ιδια τιμη με αυτη τοu amazon.com?

Σε όλα τα υπόλοιπα Amazon είναι αρκετά πιο ακριβό.

Δημοσ.

Γεια σας , 
αγορα απο ebay , ενα εργαλειο 7 κιλα  , δεμα 30cm πλατος κ  υψος κανα 45cm
Θα ερθει απο κινα με EMS, νομιζω Ελλαδα την ΕΜS την εχουν τα Ελτα- Courrier.
Λεει δεν μπορει να το στειλει με απλο china airmail γιατι ειναι 7kila.

Μου ειπε οτι θα βαλει αναγραφόμενη αξια 70 usd ,
τι να κανω ή την να του πω να κανει για να μην περασει τελωνειο ? και αν περάσει τι θα πληρωσω?
Τι πιθανοτητες υπαρχουν να περασει τελωνειο? 

Δημοσ.

Γεια σας , 

αγορα απο ebay , ενα εργαλειο 7 κιλα  , δεμα 30cm πλατος κ  υψος κανα 45cm

Θα ερθει απο κινα με EMS, νομιζω Ελλαδα την ΕΜS την εχουν τα Ελτα- Courrier.

Λεει δεν μπορει να το στειλει με απλο china airmail γιατι ειναι 7kila.

Μου ειπε οτι θα βαλει αναγραφόμενη αξια 70 usd ,

τι να κανω ή την να του πω να κανει για να μην περασει τελωνειο ? και αν περάσει τι θα πληρωσω?

Τι πιθανοτητες υπαρχουν να περασει τελωνειο?

Το δέμα σου θα περάσει έτσι και αλλιώς από τελωνειο το θέμα είναι αν θα το ελέγξουν.

Κατά την γνώμη μου λόγω βάρους και μόνο σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των τελωνειακών.

Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις ότι και να γράψει ο κινέζος στο κουτί αν ανοχτει θα φορολογηθει.

Για μένα αν θες ρισκαρισε το δες αν σε συμφέρει ή αγορά του με "πιθανό" τελωνειο και προχωρά ποτέ δεν ξερεις.

Δημοσ.

Το δέμα σου θα περάσει έτσι και αλλιώς από τελωνειο το θέμα είναι αν θα το ελέγξουν.

Κατά την γνώμη μου λόγω βάρους και μόνο σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των τελωνειακών.

Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις ότι και να γράψει ο κινέζος στο κουτί αν ανοχτει θα φορολογηθει.

Για μένα αν θες ρισκαρισε το δες αν σε συμφέρει ή αγορά του με "πιθανό" τελωνειο και προχωρά ποτέ δεν ξερεις.

To πιθανο τελωνείο πανω σε ποια τιμη θα ειναι? Μεσα λογικα δεν θα εχει καποια απόδειξη 

Δημοσ.

Αγορασα κατι απο Ιαπωνια και ποσταρω τη διαδρομη του tracking number αφοτου εφτασε Ελλαδα :

mkEjA0a.png

Mε το τελωνειο τι βλεπετε να γινεται ;;;

Δημοσ.

Ή πραγματική αξία του προϊόντος πους θες να αγοραζεις ποια είναι?

ειναι 150usd αλλα εχει και επιπλεον 140usd μεταφορικα.

το θεμα ειναι οτι δεν θα ξερουν ποσο κανει

Δημοσ.

ειναι 150usd αλλα εχει και επιπλεον 140usd μεταφορικα.

το θεμα ειναι οτι δεν θα ξερουν ποσο κανει

Εάν το δέμα σταματήσει στο τελωνείο, για οποιοδήποτε λόγο, δηλαδή είτε λόγω μεγέθους, βάρους κλπ είτε με βάση την περιγραφή ή τη δηλωμένη αξία πάνω στο αυτοκόλλητο, είτε μετά από αμφιβολία για τη δηλωμένη αξία, τα έξοδα θα υπολογιστούν με βάση την αξία CIF, δηλαδή το κόστος αγοράς και τα μεταφορικά.

Εάν θέλει, ο τελωνειακός που υπηρετεί στα ΕΛΤΑ ξέρει να βρει την πραγματική αξία όπως εσύ και καθένας.

Αγορασα κατι απο Ιαπωνια και ποσταρω τη διαδρομη του tracking number αφοτου εφτασε Ελλαδα :

mkEjA0a.png

Mε το τελωνειο τι βλεπετε να γινεται ;;;

Εγώ διαβάζω ότι το δέμα βγήκε από το τελωνείο και βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι στο ΚΔ Αττικής και, ανάλογα με το μέρος που βρίσκεσαι, θα το παραλάβεις από ΔΕ και μετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...