makfil Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Αν και γράφει στην 1η σελίδα ότι δεν στέλνει στη διεύθυνσή σου στην Ελλάδα (This item does not ship to XXXXXX, Greece), την έβαλα στο καλάθι, πάτησα το Estimate your shipping and tax και αυτό επιβεβαιώθηκε. Δυστυχώς, αυτή την κάρτα δεν την έχει κανένα άλλο κατάστημα της αμαζόνας.
otommod Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Αν και γράφει στην 1η σελίδα ότι δεν στέλνει στη διεύθυνσή σου στην Ελλάδα (This item does not ship to XXXXXX, Greece), την έβαλα στο καλάθι, πάτησα το Estimate your shipping and tax και αυτό επιβεβαιώθηκε. Δυστυχώς, αυτή την κάρτα δεν την έχει κανένα άλλο κατάστημα της αμαζόνας. Ναι, ο default seller που έχει δεν στέλνει Ελλάδα, η Daytona Web όμως στέλνει. Όπως και να έχει όμως, αν είναι να πληρώσω ΦΠΑ στα $265, το οποίο υποθέτω είναι 23%, το συνολικό κόστος θα πάει κάπου στα 287 ευρώ... Σε ευρωπαϊκά καταστήματα την βρίσκω στα 270 ευρώ, οπότε μάλλον από Ευρώπη θα την πάρω και δεν θα έχω και τα παιδέματα.
maragiannis_custom broker Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 γενικα και λογω της δουλειας του εκτελωνιστη αν αγορασεις απο εταιρια και πληρωσεις προκαταβολικα το φπα στην εκαστοτε εταιρια οχι σε ιδιωτη γτ δεν γινεται στο τελωνειο δεν θα πληρωσεις τπτ..τα ειπα λιγο περιληπτικα
makfil Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αφενός αν έχει σημασία ότι το 1ο σου post διαγράφηκε αφετέρου αν έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο η διαφήμιση του επαγγέλματός σου στην υπογραφή σου. Εάν θέλεις, πραγματικά, να βοηθήσεις τα μέλη αυτού του f;orum αλλά και όσους το διαβάζουν χωρίς να είναι μέλη, προσπάθησε να δίνεις καθαρές και απλές συμβουλές. 1
hami21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Παιδια ενημερωτικα ποιο πολυ θα ηθελα να σας πω οτι σε πακετο απο Σιγκαπουρη Αξιας 117€ (με εξοδα αποστολης) Κοστος τελικα εκτελωνισμου (ΦΠΑ- ΕΛΤΑ) 117(που ειχα πληρωσει ηδη) +43.70€ = 160.70€ για 2 αντικειμενα αξιας 57 και 24€ αντιστοιχα..... Προσωπικα ξανα απο εξω δεν αγοραζω τιποτα.... κελψιμο κανονικο.... 43€ αερας γιατι το θελουν καποιοι.... Ποιο πολυ ενημερωτικα για αλλους χρηστες το εγραψα παιδια!
makfil Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Είσαι εκνευρισμένος και μιλάς για κλέψιμο κλπ. Αλλά δεν λογαριάζεις ότι για όλα όσα αγοράζουμε στην Ελλάδα πληρώνουμε ΦΠΑ και είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που κάποια δέματα σταματούν στο τελωνείο, για διάφορους λόγους. Είχες την ατυχία να σταματήσει και το δικό σου και να πληρώσεις τον ΦΠΑ και το τέλος ΕΛΤΑ. ΥΓ Σκέψου πόσοι αγοράζουν και θα συνεχίζουν να αγοράζουν καθημερινά ....
jkoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Και σίγουρα αέρας δεν είναι, άσχετα αν κάποιες φορές είμαστε άτυχοι. Έχουμε καλομάθει μου φαίνεται και ξεχνάμε ότι αυτό που γίνεται είναι αφύσικο. 1
panos_6 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παιδια καλησπερα. Θελει η μανα μου να τις αγορασω απο το ebay και την αμερικη αυτο http://www.ebay.com/itm/17...%3AMEBIDX%3AIT. Ποιες οι πιθανοτητες να πληρωσω τελωνειο;
makfil Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν σε ικανοποίησε η απάντηση που έδωσα το άλλο νήμα που ανέβασες την ίδια ερώτηση;
panos_6 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν σε ικανοποίησε η απάντηση που έδωσα το άλλο νήμα που ανέβασες την ίδια ερώτηση; Γιατι εγγλημα ειναι να ρωτησω σε 2 τελειως διαφορετικα φορουμ; Και ταυτοχρονα πριν καν απαντησεις; Δεν καταλαβαινω γιατι ρωτας ετσι. Με ικανοποιει και σε ευχαριστω αλλα νομιζω ειναι λογικο να θελω να ειμαι σιγουρος και να ρωταω περισσοτερα ατομα για περισσοτερες γνωμες,
makfil Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Για να το καταλάβω. Ψάχνεις και άλλες γνώμες που θα σου λένε το αντίθετο, δηλαδή ότι θα πληρώσεις τελωνείο;
panos_6 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Για να το καταλάβω. Ψάχνεις και άλλες γνώμες που θα σου λένε το αντίθετο, δηλαδή ότι θα πληρώσεις τελωνείο; Οχι, ψαχνω γνωμες απο διαφορες εμπειριες που ισως να εχουν με τετοιου μεγεθους δεματα και απο αμερικη πολλοι απο εδω μεσα. Αυτο, αν νομιζεις οτι κανω λαθος που ρωταω για να ειμαι σιγουρος απλα ας σβησω τα σχολια μου για να μην γινει και καμια παρεξηγηση
john_shadow Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 παιδιά πόσες μέρες κάνει να περάσει πακέτο από το τελωνείο? έχω παραγγείλει κάτι παπούτσια από Κορέα με EMS και η κατάσταση μέχρι στιγμής είναι αυτή: Κατάσταση - Ημερομηνία - Ώρα - Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - 16-04-2016 - 11:47 - ΚΟΡΕΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - 16-04-2016 - 14:16 - ΚΟΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - 16-04-2016 - 17:23 - ΚΟΡΕΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ - 21-04-2016 - 20:21 - ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ - 21-04-2016 - 20:33 - ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
makfil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Όσο καθυστερεί να βγει τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να βάλει έξοδα ο τελωνειακός των ΕΛΤΑ. Είσαι στην περιοχή Αθηνών;
john_shadow Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ναι, Πετρούπολη... λες να πληρώσω για πρώτη φορά? από το 2008 που έχω ξεκινήσει πάντως αγορές από το εξωτερικό δεν μου έχει τύχει να πληρώσω ποτέ τελωνείο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις