fotis6900 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 παιδια με χαρα σας λεω οτι δεν πληρωσα τιποτα!!! τι να πω?? πηγα στα ελτα μιας και ηξερα οτι το δεμα σημερα εφτασε στην πολη μου, και ζηταω να μ το δωσουν και μαλιστα τους ειπα κιολας πρεπει να εχει και τελωνειο να πληρωσω, γιατι απ οσο παρακολουθουσα την πορεια του δεματος ειδα οτι περασε και τελωνειο.... οταν ειδα να μου φερνει το δεμα με μια προχειρη ματια καταλαβα οτι το δεμα αποκλειεται να ειχε ανοιχτει, επειδη ειχα αγορασει αλλες 2 φορες απο τον ιδιο πωλητη γνωριζα καλα πως τα πακεταρει και τα συσκευαζει. και μου λεει ο υπαληλος των ελτα, δεν βλεπω κατι για να πληρωσεις.. το κοιταξαν και αλοι 2 συναδελφοι του και ειπαν πως αν ηταν να πηρωσω κατι θα ειχε διασαφηση επανω στο πακετο περι πληρωμης. το δεμα ζυγιζε 4.625Κg. και οντως τελικα το δεμα ΔΕΝ ανοιχτηκε στο τελωνειο. τελος καλο ολα καλα λοιπον! περιμενω και το επομενο σε λιγες μερες ας ελπισω να εχει την ιδια τυχη και αυτο!
giorgosvet Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μου δίνεις κουράγιο! Τι τιμή έγραψε επάνω τελικά?
fotis6900 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 τιμη (value) 10$. τιμολογιο μεσα παντως δεν υπηρχε οπως και στις δυο προηγουμενες φορες που ειχα αγορασει παλι απο τον ιδιο πωλητη. το δεμα σταλθηκε παντως σαν δωρο (gift) οπως γινεται συνηθως απο ολα τα κινεζομαγαζα, αλλα ουτε η σωστη ποσοτητα αναφερεται σωστα στα χαρτια του δεματος. 12 κοματια που ηταν πακεταρισμενα στο δεμα και στο χαρτι απ εξω γραφει 2. καθως επισης και το βαρος του δεματος ο κινεζος το εχει τσεκαρει για 1,5 κιλο μονο!
antikinsor Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 @fotis6900 + @giorgosvet: Στην περίπτωσή σας παρατηρώ και κάτι άλλο κοινό. Τα δέματά σας έχουν πάει πρώτα Ιταλία και μετά φτάνουν Ελλάδα. Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο σε παραγγελία από Κίνα. Με ποια ταχυδρομική υπηρεσία έχει γίνει η αποστολή των δεμάτων;
giorgosvet Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αυτό το είδα κι εγώ.Το δικό μου με CHINA POST.Πήγε Πεκίνο και από εκει έφτασε Ιταλια και οι Ιταλοί το στείλανε Ελλαδα. Η νεκροψία έγινε ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 06-04-2016 04:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 06-04-2016 04:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 06-04-2016 07:30 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 06-04-2016 18:09 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Να δούμε αν υπαρξει λυπητερή τώρα.
fotis6900 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 @fotis6900 + @giorgosvet: Στην περίπτωσή σας παρατηρώ και κάτι άλλο κοινό. Τα δέματά σας έχουν πάει πρώτα Ιταλία και μετά φτάνουν Ελλάδα. Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο σε παραγγελία από Κίνα. Με ποια ταχυδρομική υπηρεσία έχει γίνει η αποστολή των δεμάτων; Το προσεξα και γω, και στις 4 μεχρι τωρα συναλλαγες με τον ιδιο πωλητη απο ebay και τα 4 δεματα ειχαν πρωτη σταση ιταλια. τα δεματα του τα στελνει με china post παντως. τα 2 πρωτα ομως δεν ειχαν την επιπλεον διαδρομη για ελεγχο τελωνειου. ενω τα 2 τελευταια απο Αθηνα που εγινε η αφιξη στην χωρα προορισμου, μεταφερθηκαν στο τελωνειο Θεσσαλονικης. Απο κανεναν αλλο πωλητη παντως δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο, να παει πρωτα ιταλια και μαλιστα να γραφει αφιξη στην χωρα προορισμου ιταλια... και η αληθεια ειναι πως στο πρωτο δεμα που αγορασα μολις ειδα χωρα προορισμου ιταλια ειπα παει χαθηκε το δεμα δεν προκειται να το παραλαβω ποτε!! 9 χρονια που κανω αγορες απο ebay και κυριως κινα, ταιβαν, κορεα, χονγκ κονγ, κλπ ποτε δεν ετυχε να περασει τελωνειο τιποτα. μια φορα μονο απο αμερικη πριν 5-6 χρονια ειχε περασει ενα δεμα αξιας 80ευρω και πληρωσα τοτε επιπλεον κανα 60αρι τελωνειο. και εδω η πορεια του τεταρου δεματος απο τον ιδιο πωλητη με διαφορα αγορας 2-3 μερες μετα του τριτου. κατα πασα πιθανοτητα μαλλον αυτο θα το παραλαβω αυριο, για να δουμε θα εχει την ιδια τυχη με το σημερινο? ;-) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29-03-2016 18:50 ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 31-03-2016 11:32 ΙΤΑΛΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-04-2016 15:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 05-04-2016 05:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 05-04-2016 05:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 05-04-2016 08:35 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-04-2016 09:22 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 06-04-2016 09:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-04-2016 12:35 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
fotis6900 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τελος καλο ολα καλα λοιπον! Σημερα παρελαβα και το τεταρτο και τελευταιο δεμα (οπως προανεφερα και πιο πανω) χωρις να πληρωσω τιποτα. Δεν μπορω να καταλαβω ομως για πιο λογο ολη αυτη η διαδικασια με το τελωνειο... δηλαδη απο Αθηνα να παει το δεμα Θεσ/νικη να περασει υποτιθεται απο τελωνειο και ουτε καν να ανοιχτει!! Ας δουμε ομως τι θα μας πει και ο φιλος giorgosvet με το δικο του δεμα που ειναι παρομοια περιπτωση..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Θέλω να κάνω κάποιες αγορές από το lightinthebox.com Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει: 1.Πόσο καιρό κάνουν τα πράγματα που έχω επιλέξει να έρθουν; 2.Πώς έρχονται και πώς τα παραλαμβάνω; 3.Τι πρέπει να πληρώσω επιπλέον, όταν έρθουν; 4.Αν το συγκεκριμένο site είναι έγκυρο; 5.Τι μέθοδο πληρωμής να προτιμήσω;
antikinsor Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 1. Πολύ καιρό! Πολλά από τα πράγματα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα (κάτι που δεν διευκρινίζεται στο site - αν δεν κάνω λάθος), οπότε από την ώρα που θα γίνει η παραγγελία ίσως χρειαστούν αρκετές μέρες μέχρι να γίνει η συλλογή των πραγμάτων και τελικά η αποστολή, ενώ επίσης και η παράδοση αργεί πάρα πολύ (έχει τύχει σε φίλες μου από 30 - 40 μέρες). Ενδέχεται η συνολική παραγγελία να σπάσει σε μικρότερες και κάθε φορά να σου στέλνουν όσα προϊόντα έχουν διαθέσιμα, μέχρι τελικά να σου τα στείλουν όλα. 2. Θα επιλέξεις "Global Super Saver Shipping with Tracking". Είναι η πιο οικονομική μέθοδος και ταυτόχρονα ασφαλής, αφού σου παρέχει tracking number για να ξέρεις που βρίσκεται το δέμα σου και παράλληλα να διακινδυνεύσεις όσο το δυνατόν λιγότερο να περάσει από Τελωνείο. Έρχονται με το Κινέζικο Ταχυδρομείο και τα παραλαμβάνεις με τα ΕΛΤΑ. Δηλαδή, είτε θα σου αφήσουν το δέμα στο σπίτι σου, είτε θα σου αφήσουν ειδοποίηση να πας να παραλάβεις από το τοπικό γραφείο του Ταχυδρομείου σου. 3. Λογικά, τίποτα, εκτός κι αν είναι πολύ μεγάλη παραγγελία, σε όγκο και αξία και τύχει να περάσει από το Τελωνείο. Όπως και να έχει, διάβασε Site: αυτόν τον πλήρη οδηγό αγορών από το εξωτερικό για να ξέρεις τι ισχύει σε κάθε περίπτωση. 4. Ναι, είναι έγκυρο. Γνωρίζω από 3 φίλες μου που έχουν παραγγείλει αρκετές φορές από το συγκεκριμένο site ότι τους έχουν έρθει κανονικά τα πάντα και ότι διαθέτουν και ταχύτατο support, αν δεν κάνω λάθος και στα ελληνικά. Όμως, όπως σου έγραψα και παραπάνω, χρειάζεται πολύ υπομονή μέχρι να παραλάβεις. 5. Πάντα PayPal, σε όλες τις αγορές από το εξωτερικό (όπου είναι εφικτό), που σου παρέχει πρόσθετες εγγυήσεις για κάθε σου συναλλαγή! 1
MacVag Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μου προσφέρουν από ένα κινεζομάγαζο στο Aliexpress για μία αγορά ως δώρο, δωρεάν μεταφορικά με την DHL. Ενώ τους αρνήθηκα λέγοντάς τους ότι απ'οσο ξέρω με DHL τα σταματάνε όλα στο τελωνείο, μου έστειλαν το πατακάτω ως απάντηση Dear Friend,Beacuse it have a regulations that is can not Customs declaration not more 27USD(If Customs declaration less than 27USD,we need provide Transaction payment certificate for customs,so we can Customs declaration less than 27USD ).We will Customs declaration 27.5USD for the package.Is that OK for you? Αξίζει το ρίσκο ή να επιμείνω για διαφορετική προσφορά;
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η ατέλεια για εισαγωγή από τρίτες χώρες είναι 22€ και ο κινέζος την υπολογίζει στα $27. Το θέμα, όμως, είναι ποια είναι η πραγματική αξία του αντικειμένου που θέλει να σου στείλει σαν δώρο, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η δηλωμένη απ' αυτόν αξία.
MacVag Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Είναι δύο αντικείμενα το ένα στα 93$ και το άλλο στο 76.5$
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εννοείς ότι θα αγοράσεις και τα 2 και θα σου κάνει δώρο τα μεταφορικά με DHL; Εάν ναι, ξέχασέ το. Δεν γράφω περισσότερα γιατί έχουν γραφτεί πολλές φορές.
MacVag Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εννοείς ότι θα αγοράσεις και τα 2 και θα σου κάνει δώρο τα μεταφορικά με DHL; Εάν ναι, ξέχασέ το. Δεν γράφω περισσότερα γιατί έχουν γραφτεί πολλές φορές. Ναι το ξέρω απλώς για μια τέτοια περίπτωση είπα να γράψω εδώ μπας και άξιζε καθώς θα έφταναν τα πράγματα πολύ γρήγορα εδώ. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εάν διαθέτεις, για τον εκτελωνισμό, τουλάχιστον άλλα τόσα από όσα θα πληρώσεις για την αγορά, τότε προχώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις