Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εξιουσιοδοτηση οχι δεν τους εχω δωσει,τα 37 τα θελουν μαλλον για την διασαφηση της φορτωτικης.Αφου τους εστειλα σημερα το τιμολογιο και την αποδειξη του Paypal μου ειπαν θα μου στειλουν την εκτιμηση με τα εξοδα με email ωστε να αποφασισω.Αυτο που με παραξενευει ειναι το εξης,πριν μια εβδομαδα που με ειδοποιησαν απο την DHL για το "ατυχες" γεγονος ,η πρωτη αντιδραση μου ηταν οτι δεν δεχομαι το δεμα και να το επιστρεψουν στον αποστολεα.Μου ειπαν οκ θα επικοινωνισουν πρωτα μαζι του και αν το δεχεται θα το επιστρεψουν.Μετα απο μια βδομαδα μου λενε πως το BangGood το οποιο θεωρω εμπιστο καταστημα καθως εχω ψωνισει απο εκει τα παντα και ειναι παντα πολυ εξυπηρετικοι,δεν τους εχει απαντησει και μαλλον δεν θελει το δεμα πισω.Το Banggood δεν εχει λαβει καμια ειδοποιηση λεει και με παρακαλουν κιολας αν γινεται να τους στειλω την εκτιμηση των εξοδων του τελωνιου μηπως μπορουν να βοηθησουν....Κατι δεν παει καλα ...απο Ελλαδα μερια μου φαινεται! 

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού ήταν δική σου απόφαση να το στείλουν με DHL, γιατί νομίζεις ότι το Banggood πρέπει να θέλει να αναλάβει το κόστος του εκτελωνισμού και μάλιστα να επιστρέψεις το δέμα;

Εν πάση περιπτώσει, θα πάρεις την απόφασή σου όταν θα δεις τον αναλυτικό λογαριασμό.

Δημοσ.

Αν δεν βγαλω ακρη και το κοστος ειναι πολυ μεγαλο θα το παρατησω και θα κανω despute στο paypal να παρω τα χρηματα μου πισω...όποτε και αν τα παρω.

Δημοσ.

Dispute με ποια δικαιολογία;

Οι επιλογές που έχει το paypal δεν περιλαμβάνουν αυτή την περίπτωση.

Στο παραπάνω post γράφεις "Την πατησα και εγω σαν στοκος και εμπλεξα με ενα δεμα με DHL" και τώρα σκέφτεσαι να ανοίξεις dispute ...

Καλά ξεμπερδέματα. 

Δημοσ.

ναι την πατησα γιατι παραγγελνοντας με expedited shipping παρολο που δεν ανεφερε τπτ για DHL επρεπε να πονηρευτω και να τους ρωτησω πρωτα με τι courier θα το στελνανε.Οσο αφορα το paypal dispute θα ανοιξω γιατι δεν παρελαβα τιποτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι την πατησα γιατι παραγγελνοντας με expedited shipping παρολο που δεν ανεφερε τπτ για DHL επρεπε να πονηρευτω και να τους ρωτησω πρωτα με τι courier θα το στελνανε.Οσο αφορα το paypal dispute θα ανοιξω γιατι δεν παρελαβα τιποτα.

Ξέρεις, ο πωλητής έχει αποδεικτικό ότι το έχει στείλει, επίσης το tracking σου λέει ότι το πακέτο έχει φτάσει εδώ. Αυτά είναι πράγματα που το paypal ερευνώντας το case θα τα βρει και θα είναι εναντίον σου...

Το ότι εσύ δεν το παρέλαβες για δικούς σου λόγους δεν τους αφορά.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που επέλεξες expedited shipping, δηλαδή αποστολή με courier, δεν έχε σημασία αν ο πωλητής έστειλε το δέμα με την DHL ή την Fedex ή την UPS.

Την ίδια αντιμετώπιση θα είχες με οποιαδήποτε εταιρεία απ' αυτές.

Αφού, λοιπόν, επιμένεις παρά τα όσα σου λένε, άνοιξε dispute για να μάθεις από πρώτο χέρι τη διαδικασία λειτουργίας του paypal.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που επέλεξες expedited shipping, δηλαδή αποστολή με courier, δεν έχε σημασία αν ο πωλητής έστειλε το δέμα με την DHL ή την Fedex ή την UPS.

Την ίδια αντιμετώπιση θα είχες με οποιαδήποτε εταιρεία απ' αυτές.

εκει την πατησα σαν χανος :) λες και ειναι η πρωτη φορα που ψωνιζω.

Αφού, λοιπόν, επιμένεις παρά τα όσα σου λένε, άνοιξε dispute για να μάθεις από πρώτο χέρι τη διαδικασία λειτουργίας του paypal.

εχετε δικιο ξερω πολυ καλα πως λειτουργει το Paypal,το χρησιμοποιω εδω και 10 χρονια τουλαχιστον οποτε εχω μια μικρη εμπειρια.Το despute δεν ειναι η καλυτερη λυση αλλα η τελευταια κινηση αν δεν υπαρχει αλλος τροπος,μπας και κερδισω απο εκει κατι αν ειναι ολα χαμενα.Πιστευω θα βγει ακρη απλα εγω ειμαι ανυπομονος και οι διαδικασιες ειναι υπερβολικα αργες... :).

O κινεζος εχει εξαιρετικο customer service , μου απαντανε παντα αμμεσα το πολυ σε μιση ωρα και παντα μου λενε πως δεχονται να επιστρεψει το δεμα πισω και να μου κανουν refund.Τωρα που κολαει το θεμα δεν καταλαβαινω .Μαλλον η DHL καθηστερει επιτιδες (?)

Δημοσ.

παιδια θελω να αγορασω ενα συμπληρωμα διατροφης απο Αμερικη και το μαγαζι στελνει μονο με dhl/ups..μαζι με τα μεταφορικα κανει 50 euro...θα πληρωσω τελωνειο?ευχαριστω

Δημοσ.

Σίγουρα τον ΦΠΑ και πρέπει να υπολογίζεις αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα, και άλλα μικροέξοδα.

Αν εκτελωνίσεις εσύ το δέμα θα γλυτώσεις την αμοιβή εκτελωνιστή.

Δημοσ.

Επανερχομαι.Οι προσευχες δεν εισακουστηκαν. Απο 29/02 βγηκε 04/03 απο τελωνειο. Πηρα τηλ στα elta courier και ειπαν πως υπαρχει χρεωση αλλα δεν μπορουσαν να δουν γιατι δεν ειχε φτασει ακομη το δεμα στα κεντρικα τους.

Ευελπιστω να μην τον κανουν λασο στο θεμα της χρεωσης κ μου βγει παραπανω αποτι να το επαιρνα απο αγγλια.

Αγγλια 431 ευρω - HK 319 ευρω

Αντε να δουμε....

Δημοσ.

111.18 το εξτραδακι...

Στην κυριολεξια μια η αλλη σαν να το επαιρνα απο αγγλια.

Στο μονο που πηρα αναποδες ειναι οτι με πηγαν με 350 ευρω αντι για 320 (πρακτορειακα κλπ λες και ειμαι εταιρια)

Προφανως και δεν μπορω να κανω κατι τωρα μιας και εχει γινει η χρεωση.

Τεσπα ολα καλα, θενκς για την βοηθεια.

Δημοσ.

μια εμπειρια και απο εμενα για να γνωριζετε,παρειγγειλα ενα αυτοματο ποτιστη απο αμερικη απο αμαζον com,μας δινουν πλεον την επιλογη να προπληρωσουμε το φπα και το δεμα ερχεται με currier στην πορτα σου χωρις τελωνειο,δασμους κτλ.οποτε πληρωσα 180 ε τον προγραματιστη,,42 ε φπα και 20 ε μεταφορικα.ολα στυην εντελεια και ο χρονος παραδοσης ηταν 6 μερες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...