hawkj83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Σ΄ ευχαριστώ! Ναι το ξέρω... Βρήκα και ένα άρθρο εδώ
hawkj83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, πήγα και γύρισα... Άλλο ένα άτομο ήταν για την ίδια διαδικασία. Μου πήρε πάνω κάτω 1 ώρα αλλά είχε αρκετή χαρτούρα. Ευτυχώς ήταν εξυπηρετικοί και δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω τίποτα εγώ όπως είχα διαβάσει στο άρθρο... 16 ευρώ στη UPS για τη διατακτική 18 ευρώ μετά από 2-3 πέρα δώθε σε 2 κισέδες 13 ευρώ στο τέλος για την παραλαβή από την αποθήκη Μου ζητούσαν σύνολο 110 ευρώ για να το κάνουν αυτοί.
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τέλος καλό, όλα καλά. Πλήρωσες 47€ και σου ζητούσαν ακόμη 63€ για την αμοιβή του εκτελωνιστή. Με την ευκαιρία, για το άρθρο που βρήκες υπάρχει σχετικό link στον οδηγό της υπογραφής μου και πολλοί έχουν εξυπηρετηθεί με τις οδηγίες που δίνει.
allaboutjazz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αν αγοράσω απο Αμερική μία τσάντα τεννις 40$ + 35$(USPS,first class insured) μεταφορικά πληρώνω φόρους;
makfil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αφού ο πωλητής δεν ζητάει import fees, μπορεί ναι, μπορεί και όχι.
karlito13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ποια η διαφορα να μεινει κατι στο τελεωνειο και να παμε εμεις να το εκτελωνισουμε με το να ερθει στα Ελτα και να παμε εκει να πληρωσουμε στο γκισε;περιμενω ενα πακετο απο Αμερικη με usps που εχω πληρωσει 64 euro και διαβαζα σε αλλα αρθρα πως μερικοι δινανε 3 euro στα Ελτα για να παραλαβουν...αυτα τα 3 ευρω ειναι για τo τελωνειο;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ποια η διαφορα να μεινει κατι στο τελεωνειο και να παμε εμεις να το εκτελωνισουμε με το να ερθει στα Ελτα και να παμε εκει να πληρωσουμε στο γκισε;περιμενω ενα πακετο απο Αμερικη με usps που εχω πληρωσει 64 euro και διαβαζα σε αλλα αρθρα πως μερικοι δινανε 3 euro στα Ελτα για να παραλαβουν...αυτα τα 3 ευρω ειναι για τo τελωνειο;Στο τελωνειο πληρωνεις περισσοτερα απο οτι αν εκτελωνιστει το πακετο απο τα ελτα. Μονο πκυ αυτο εξαρταται απο τον τροπο αποστολης.
karlito13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Στο τελωνειο πληρωνεις περισσοτερα απο οτι αν εκτελωνιστει το πακετο απο τα ελτα. Μονο πκυ αυτο εξαρταται απο τον τροπο αποστολης.με usps μου το στελνουν.οποτε πως θα εκτελωνιστει;απο τα Ελτα;
plaketokofths Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω ένα δέμα απο Κίνα μέσω http://www.cnexps.com/english/ 1. Γνωρίζει μήπως κάποιος με ποια εταιρεία διακινείται το δέμα στην Ελλάδα? (Φαντάζομαι θα 'ναι courier) 2. H αξία του αντικειμένου ειναι ~15€ + 5€ μεταφορικά έξοδα. Το πιθανότερο (κρίνοντας και απο την μορφή του tracking number) ειναι οτι θα εξυπηρετηθεί μέσω courier. Καλούμαι να πληρώσω τελωνείο σε αυτη την περίπτωση? Ευχαριστώ προκαταβολικά
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω ένα δέμα απο Κίνα μέσω http://www.cnexps.com/english/ 1. Γνωρίζει μήπως κάποιος με ποια εταιρεία διακινείται το δέμα στην Ελλάδα? (Φαντάζομαι θα 'ναι courier) 2. H αξία του αντικειμένου ειναι ~15€ + 5€ μεταφορικά έξοδα. Το πιθανότερο (κρίνοντας και απο την μορφή του tracking number) ειναι οτι θα εξυπηρετηθεί μέσω courier. Καλούμαι να πληρώσω τελωνείο σε αυτη την περίπτωση? Ευχαριστώ προκαταβολικά Η CIF αξια ειναι κατω απο 22€ αρα δεν θα περασει τελωνειο το δεμα.
plaketokofths Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρότι έρχεται με courier?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρότι έρχεται με courier?Δεν εχει σημασια. Σημασια εχει κουριερ η ταχυδρομειο οταν ειναι πανω απο 22€
kwnstantinos_St Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα , εκανα μια παραγγελια απο alliexpress ενα προτζεκτορα απο κινα 60ευρω και χθες μ τον εστειλε με netherlands post..Ειχα τονισει στον πωλητη να το στειλει ως δωρο ή με χαμηλη τιμη και μ στειλε χθες φωτο του δεματος πριν το στειλει και ειχε τσεκαρει στα customs την επιλογη other και ειχε γραψει απο κατω αυτα π φαινοτανται στην εξης φωτο; Site: http://postimg.org/image/3q1ia9919/ και οταν τον ρωτησα χθες μ απαντησε αυτο; sorry , we didn't declare it as gift . and valued it $39.43 Εσεις τι λετε? θα περασει τελωνειο ή οχι?? γτ γνωρισω οτι κατω απο 20 ευρω δεν περναει αλλα στη φωτο εδειχνε οτι 20 κανει το προιον απο κατω shipping fee ελεγε 19.43 και total value 39.43..Οποτε τι λετε? μετραει μονο η αξια τ προιοντος για να μην περασει? ή ολο το συνολο? π αν ισχυει αυτο θα περασει σιγουρα ...Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις