makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όχι, δεν είναι κανόνας. Στο Amazon σίγουρα Aχα! Εδώ τους είπα ότι θα στείλω (όπως και έστειλα) από εκεί που το παρήγγειλα για refund και επιστροφή κάνοντας άρνηση εδώ στο τελωνείο και δεν μου είπαν τίποτα διαφορετικό... Από μόνοι τους μου είπαν ότι μπορώ να κάνω εκτελωνισμό εγώ... Σου έδωσαν ανάλυση τα το ποσό που ζητάνε;
hawkj83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Σχεδόν διπλάσιο από αυτό που κάνει το προιόν. Θα ξαναπάρω αύριο τηλ να τους ζητήσω να μου τα στείλουν αναλυτικά σε mail... Μου ζήτησαν την απόδειξη αγοράς. Δεν έπρεπε να τους τη στείλω αλλά που να το φανταστώ...
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Έκανες ότι μπορούσες για ... να χειροτερέψεις την κατάσταση και, δυστυχώς, τα βγάζεις λίγα λίγα. Τι νόημα έχει πλέον να σου δώσουν ανάλυση των εξόδων αφού τους έδωσες και την απόδειξη αγοράς; Η απόφαση είναι δική σου. Ή τα πληρώνεις και σου γίνεται μάθημα για το μέλλον ή χάνεις τα χρήματα που πλήρωσες.
karlito13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 και αν δεν την εδινε?θα του το εκτελωνιζανε?με ποια δικαιολογια να μην την δωσει?
Phoenix7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Χρειάζεται να ενημερωσω κάτι παραπάνω στον πωλητή για μια αγορά που έκανα αξίας 24 ευρώ; Μιας και είναι κάτω του ορίου που περνάει κάτι τελωνείο; http://pages.ebay.com/motors/link/?nav=item.view&id=400756220588&alt=web Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 και αν δεν την εδινε?θα του το εκτελωνιζανε?με ποια δικαιολογια να μην την δωσει?Μπορεις να το εκτελωνισεις και μονος σου.
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Χρειάζεται να ενημερωσω κάτι παραπάνω στον πωλητή για μια αγορά που έκανα αξίας 24 ευρώ; Μιας και είναι κάτω του ορίου που περνάει κάτι τελωνείο; http://pages.ebay.com/motors/link/?nav=item.view&id=400756220588&alt=web Ευχαριστώ Η αξία με τα μεταφορικά είναι χαμηλή και το δέμα έρχεται με το ταχυδρομείο, οπότε δεν ανησυχείς. 1
hawkj83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Έκανες ότι μπορούσες για ... να χειροτερέψεις την κατάσταση και, δυστυχώς, τα βγάζεις λίγα λίγα. Τι νόημα έχει πλέον να σου δώσουν ανάλυση των εξόδων αφού τους έδωσες και την απόδειξη αγοράς; Η απόφαση είναι δική σου. Ή τα πληρώνεις και σου γίνεται μάθημα για το μέλλον ή χάνεις τα χρήματα που πλήρωσες. Αυτό κατάλαβα αλλά τι να έκανα; Να έλεγα όχι που μου ζήτησαν απόδειξη; Το πακέτο ζυγίζει κάτι γραμμάρια και μου ζητάνε πάνω από 100 ευρώ... Έχω τη δυνατότητα να το εκτελωνίσω ακόμα.
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Όσο μένει στο Handling τόσο αυξάνουν τα αποθήκευτρα που θα πληρώσεις.
hawkj83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Για σήμερα ήταν η παράδοση. Άμα πάω στις 3 το μεσημέρι θα τελειώσω σε καμία ώρα;
hawkj83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Θα τους έπαιρνα να φωνάξω για μία ακόμη μέρα έτσι και αλλιώς! Σ' ευχαριστώ makfil! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τους ξαναπροτιμήσω... Είναι απαράδεκτοι! Θα ενημερώσω εδώ για εξελίξεις!
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Για την 1η παραγγελία είπες ότι ήταν η UPS. Και στη 2η ήταν η ίδια;
hawkj83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Για την 1η παραγγελία είπες ότι ήταν η UPS. Και στη 2η ήταν η ίδια; Ναι, και στις 2 η UPS... Πήρα τηλ και μου είπαν ότι αν πάω εγώ είναι γύρω στα 55 ευρώ και αν το κάνουν εκείνοι είναι 110. Οπότε πήρα άδεια από τη δουλειά να φύγω λίγο νωρίτερα. Απαράδεκτοι και πάλι (μην πω κάτι πιο βαρύ). Αν έχουν αυτή την επιλογή ας είναι ανοιχτοί και το απόγευμα. Δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα να εξουσιοδοτούμε άλλα πρόσωπα και να τους αναγκάζω για κάτι δικό μου.
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Με το καλό να ξεμπερδέψεις γρήγορα, έστω και με κόστος 55€. Η μείωση αφορά στη διαγραφή της αμοιβής του εκτελωνιστή. Όλα τα άλλα έξοδα (αποθήκευτρα, ΦΠΑ και λοιπά μικροέξοδα) αντιστοιχούν στα 55€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις