Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι κανόνας.

Στο Amazon σίγουρα

Aχα! Εδώ τους είπα ότι θα στείλω (όπως και έστειλα) από εκεί που το παρήγγειλα για refund και επιστροφή κάνοντας άρνηση εδώ στο τελωνείο και δεν μου είπαν τίποτα διαφορετικό... Από μόνοι τους μου είπαν ότι μπορώ να κάνω εκτελωνισμό εγώ...

Σου έδωσαν ανάλυση τα το ποσό που ζητάνε;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σχεδόν διπλάσιο από αυτό που κάνει το προιόν. Θα ξαναπάρω αύριο τηλ να τους ζητήσω να μου τα στείλουν αναλυτικά σε mail... Μου ζήτησαν την απόδειξη αγοράς. Δεν έπρεπε να τους τη στείλω αλλά που να το φανταστώ...

Δημοσ.

Έκανες ότι μπορούσες για ... να χειροτερέψεις την κατάσταση και, δυστυχώς, τα βγάζεις λίγα λίγα.

Τι νόημα έχει πλέον να σου δώσουν ανάλυση των εξόδων αφού τους έδωσες και την απόδειξη αγοράς; 

Η απόφαση είναι δική σου. Ή τα πληρώνεις και σου γίνεται μάθημα για το μέλλον ή χάνεις τα χρήματα που πλήρωσες.

Δημοσ.

και αν δεν την εδινε?θα του το εκτελωνιζανε?με ποια δικαιολογια να μην την δωσει?

Μπορεις να το εκτελωνισεις και μονος σου.
Δημοσ.

Χρειάζεται να ενημερωσω κάτι παραπάνω στον πωλητή για μια αγορά που έκανα αξίας 24 ευρώ; Μιας και είναι κάτω του ορίου που περνάει κάτι τελωνείο;

http://pages.ebay.com/motors/link/?nav=item.view&id=400756220588&alt=web

Ευχαριστώ

Η αξία με τα μεταφορικά είναι χαμηλή και το δέμα έρχεται με το ταχυδρομείο, οπότε δεν ανησυχείς.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανες ότι μπορούσες για ... να χειροτερέψεις την κατάσταση και, δυστυχώς, τα βγάζεις λίγα λίγα.

Τι νόημα έχει πλέον να σου δώσουν ανάλυση των εξόδων αφού τους έδωσες και την απόδειξη αγοράς; 

Η απόφαση είναι δική σου. Ή τα πληρώνεις και σου γίνεται μάθημα για το μέλλον ή χάνεις τα χρήματα που πλήρωσες.

Αυτό κατάλαβα αλλά τι να έκανα; Να έλεγα όχι που μου ζήτησαν απόδειξη; Το πακέτο ζυγίζει κάτι γραμμάρια και μου ζητάνε πάνω από 100 ευρώ... Έχω τη δυνατότητα να το εκτελωνίσω ακόμα.

Δημοσ.

Θα τους έπαιρνα να φωνάξω για μία ακόμη μέρα έτσι και αλλιώς! Σ' ευχαριστώ makfil! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τους ξαναπροτιμήσω... Είναι απαράδεκτοι!

Θα ενημερώσω εδώ για εξελίξεις!

Δημοσ.

Για την 1η παραγγελία είπες ότι ήταν η UPS.

Και στη 2η ήταν η ίδια;

Ναι, και στις 2 η UPS... 

Πήρα τηλ και μου είπαν ότι αν πάω εγώ είναι γύρω στα 55 ευρώ και αν το κάνουν εκείνοι είναι 110. Οπότε πήρα άδεια από τη δουλειά να φύγω λίγο νωρίτερα. Απαράδεκτοι και πάλι (μην πω κάτι πιο βαρύ). Αν έχουν αυτή την επιλογή ας είναι ανοιχτοί και το απόγευμα. Δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα να εξουσιοδοτούμε άλλα πρόσωπα και να τους αναγκάζω για κάτι δικό μου.

Δημοσ.

Με το καλό να ξεμπερδέψεις γρήγορα, έστω και με κόστος 55€.

Η μείωση αφορά στη διαγραφή της αμοιβής του εκτελωνιστή. Όλα τα άλλα έξοδα (αποθήκευτρα, ΦΠΑ και λοιπά μικροέξοδα) αντιστοιχούν στα 55€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...