Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Οντως δεν το προσδιορισα ειναι αυτο εδω http://m.miniinthebox.com/en/fashion-angel-wings-multicolor-leather-pendant-necklace-1-pc_p1561981.html Το ξερω το προβλημα με τα CC αλλα αγορασα προσφατα ενα κινητο απο εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα. Σε οτι site προσπαθησα (καμια 10αρια) δεν δεχτηκε την καρτα. Είναι τυχαίο...
gt_hellas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα Θέλω να κάνω κάποιες αγορές από amazon.com απο Αμερική και τα στέλνει με διαφορετικά shipping (κάποια από Amazon.com και κάποια από 3rd party sellers). Γνωρίζετε αν το τελωνείο είναι πληρωμένο (γράφει Import Fees Deposit) ή θα χρειαστεί να περάσουν τελωνείο; Μήπως είναι καλύτερα να τα πάρω με ένα shipping από Amazon και να αποφύγω τους 3rd party sellers όπου γίνεται; Στο τέλος της παραγγελίας βγάζει το ακόλουθο μύνημα: Order Summary Items (32): EUR xxx,xx Shipping & handling: EUR xxx,xx Promotion Applied: -EUR xx,xx Total before tax: EUR xxxx,x Estimated tax to be collected:* EUR 0,00 Import Fees Deposit EUR 137,78 Order total: EUR xxxx,xx Και τέλος αναγράφει το ακόλουθο κείμενο: AmazonGlobal makes international shipping easy by calculating import fees at checkout, as well as clearing customs for you. In addition, you have the visibility to track your packages door-to-door. Learn more
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά, έχοντας προπληρώσει τα έξοδα εκτελωνισμού (import fees), που στην ουσία είναι ο ΦΠΑ πάνω στο συνολικό ποσό (αξία +μεταφορικά), παραλαμβάνεις το δέμα σου χωρίς άλλα έξοδα. Στην περίπτωσή σου, όμως, το συνολικό ποσό είναι στα 600€ οπότε, ενδεχομένως, να χρεωθείς και άλλα.
gt_hellas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά, έχοντας προπληρώσει τα έξοδα εκτελωνισμού (import fees), που στην ουσία είναι ο ΦΠΑ πάνω στο συνολικό ποσό (αξία +μεταφορικά), παραλαμβάνεις το δέμα σου χωρίς άλλα έξοδα. Στην περίπτωσή σου, όμως, το συνολικό ποσό είναι στα 600€ οπότε, ενδεχομένως, να χρεωθείς και άλλα. Βασικά η παραγγελία είναι περίπου 1300 δολλάρια χωρίς τα μεταφορικά δεν ξέρω γιατί έβγαλε μόνο 137,78 ευρώ σε import fees ! Μήπως θα ήταν καλύτερα να "σπάσω" τις παραγγελίες σε μικρότερες παραγγελίες ώστε να μην την πατήσω με μια μεγάλη αποστολή ; Σχετικά με τους 3rd party sellers ισχύουν τα ίδια με αποστολή απευθείας από amazon; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι σχεδιάζεις να αγοράσεις αλλά όσο μεγαλώνει το ποσό τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες για επιπλέον έξοδα. Προτείνω να εντοπίσεις αυτό που δεν χρεώνει import fees και, εάν μπορείς, να σπάσεις την παραγγελία.
hawkj83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά ισχύει ο οδηγός; Παρήγγειλα κάτι από Αμερική πριν 2 μήνες στα 130 δολάρια από Amazon και δεν πλήρωσα εκτελωνισμό. Έκανα μόνο μία εξουσιοδότηση εκτελωνισμού μέσω gsis που μου ζήτησε η UPS . Πριν κάτι μέρες έκανα μία δεύτερη παραγγελία μέσω ενός site και το πλήρωσα μέσω Amazon (μου είχε αυτή την επιλογή). Τώρα που ήρθε στο τελωνείο μου ζητάνε για εκτελωνισμό πάνω από 100 ευρώ ενώ το προιόν κοστίζει 80!!! Είναι τρελλοί; Λένε να πάω να κάνω εγώ το εκτελωνισμό αλλά τις ώρες που είναι ανοιχτά εγώ εργάζομαι (8-4)...
aces Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά η παραγγελία είναι περίπου 1300 δολλάρια χωρίς τα μεταφορικά δεν ξέρω γιατί έβγαλε μόνο 137,78 ευρώ σε import fees ! Μήπως θα ήταν καλύτερα να "σπάσω" τις παραγγελίες σε μικρότερες παραγγελίες ώστε να μην την πατήσω με μια μεγάλη αποστολή ; Αυτο εξυπηρετει καλυτερα το "σπασιμο" των παραγγελιων εφοσον το ποσο ειναι μεγαλυτερο απο 600 ευρω τοσο απο Κίνα οσο και απο Αμερικη για πολλους λογους. Αν ειναι εφικτο κανε το ετσι καλυτερα τμηματικα.
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά ισχύει ο οδηγός; Παρήγγειλα κάτι από Αμερική πριν 2 μήνες στα 130 δολάρια από Amazon και δεν πλήρωσα εκτελωνισμό. Έκανα μόνο μία εξουσιοδότηση εκτελωνισμού μέσω gsis που μου ζήτησε η UPS . Πριν κάτι μέρες έκανα μία δεύτερη παραγγελία μέσω ενός site και το πλήρωσα μέσω Amazon (μου είχε αυτή την επιλογή). Τώρα που ήρθε στο τελωνείο μου ζητάνε για εκτελωνισμό πάνω από 100 ευρώ ενώ το προιόν κοστίζει 80!!! Είναι τρελλοί; Λένε να πάω να κάνω εγώ το εκτελωνισμό αλλά τις ώρες που είναι ανοιχτά εγώ εργάζομαι (8-4)... Σε ποιον οδηγό αναφέρεσαι; Μήπως στην 1η παραγγελία είχες πληρώσει και τα έξοδα εκτελωνισμού, όπως κάνει η αμερικάνικη αμαζόνα; ενώ στη 2η αγορά δεν τα πλήρωσες προκαταβολικά και στα ζητάνε τώρα με επιπλέον αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά η παραγγελία είναι περίπου 1300 δολλάρια χωρίς τα μεταφορικά δεν ξέρω γιατί έβγαλε μόνο 137,78 ευρώ σε import fees ! Μήπως θα ήταν καλύτερα να "σπάσω" τις παραγγελίες σε μικρότερες παραγγελίες ώστε να μην την πατήσω με μια μεγάλη αποστολή ; Σχετικά με τους 3rd party sellers ισχύουν τα ίδια με αποστολή απευθείας από amazon; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/?nodeId=201117970 Για τα amazonglobal λοιπόν αντικείμενα, δεν πρόκειται να πληρώσεις παραπάνω import fees ακόμη και αν είναι περισσότερα. Για τα 3rd party θα πρέπει να δεις τις πολιτικές του πωλητή.
hawkj83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Σε ποιον οδηγό αναφέρεσαι; Μήπως στην 1η παραγγελία είχες πληρώσει και τα έξοδα εκτελωνισμού, όπως κάνει η αμερικάνικη αμαζόνα; ενώ στη 2η αγορά δεν τα πλήρωσες προκαταβολικά και στα ζητάνε τώρα με επιπλέον αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα; Στον οδηγό της πρώτης σελίδας. Ναι απ' ότι μου είπαν, βέβαια νόμιζα ότι στην παραγγελία που έκανα τώρα τα είχα πληρώσει γιατί πλήρωσα κάποια εξτρά παραπάνω. Την είχα κάνει γρήγορα όμως και δεν το πρόσεξα μάλλον... Τι μπορώ να κάνω; Σε πόση ώρα γίνεται αν πάω εγώ;
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μια ώρα απασχόληση στο αεροδρόμιο είναι αλλά προσπάθησε να παζαρέψεις λέγοντάς τους ότι θα το εκτελωνίσεις εσύ.
harryvoi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα , βρήκε στο ebay ένα κινητό σε πάρα πολύ καλή τιμή. Μου γράφει shipping 24δολ. και import charges 62δολ. Το τελευταίο είναι το τελωνείο ή θα πληρώσω και έξτρα τελωνείο. Από Αμερική θα έρθει.
harryvoi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ makfil , άρα πληρώνουμε τελωνείο (import charges) σε ότι παραγγείλουμε από Αμερική?
hawkj83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μια ώρα απασχόληση στο αεροδρόμιο είναι αλλά προσπάθησε να παζαρέψεις λέγοντάς τους ότι θα το εκτελωνίσεις εσύ. Aχα! Εδώ τους είπα ότι θα στείλω (όπως και έστειλα) από εκεί που το παρήγγειλα για refund και επιστροφή κάνοντας άρνηση εδώ στο τελωνείο και δεν μου είπαν τίποτα διαφορετικό... Από μόνοι τους μου είπαν ότι μπορώ να κάνω εκτελωνισμό εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις