Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά 99% θα το έχεις. Μπες και αύριο το πρωί να δεις τι γράφει...

σημερα παρελαβα,σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτησω παιδια, θελω να αγορασω οπως ειπα πιο πριν ενα παιχνιδι απο amazon uk. 

Ειπα καποιου δικου μου ατομου απο Κυπρο να μου το αγορασει και να μου το στηλει κατευθειαν εδω.

Πως ακριβως το στελνουν? στο σπιτι ή θα πρεπει να παω σε καποιο courier? 

Δημοσ.

Να ρωτησω παιδια, θελω να αγορασω οπως ειπα πιο πριν ενα παιχνιδι απο amazon uk. 

Ειπα καποιου δικου μου ατομου απο Κυπρο να μου το αγορασει και να μου το στηλει κατευθειαν εδω.

Πως ακριβως το στελνουν? στο σπιτι ή θα πρεπει να παω σε καποιο courier? 

Αναλογως τι shipping  διαλεξεις.

Δημοσ.

Αν ερθει σπιτι, δε θα μου το κλεψουν οι περιεργοι γειτονες;;; ;p

Κοιτα δεν έχω παραγγείλει μικρά πακέτα από άμαζον, οπότε πάντα τα άφηναν στο ταχυδρομείο.

Δημοσ.

τα μικρα πακετα μικροτερα απο μεγεθος Α4 ερχονται στην κατοικια συνηθως.Εχει τυχει βεβαια να στειλουν και ειδοποιηση για μικρο πακετο των 6.5 ευρω οποτε αναλογα το shipping

Δημοσ.

Παιδια βλεπω στο amazon.com προσφορες σε προιοντα corsair σκεφτομουν να παρω ενα τροφοδοτικο.Ειναι πιθανο να περασει τελωνειο και αν ναι ειναι 23% επιπλεον;

Δημοσ.

http://www.qdhonsun.com/product/60136602986-800423549/With_2_years_waranty_Honda_B_S_petrol_engine_CE_approved_13HP_Wood_Chopper_for_sale.html

Αυτο θα περναει τελωνειο? ξερετε? και το σαιτ ειναι περιπου σαν ebay?

Όπως καταλαβαίνεις, η συσκευασία του μηχανήματος έχει μεγάλο μέγεθος και βάρος 185kg (!!!), η αξία του είναι στα $882 και το ανησυχητικό είναι ότι δεν αναφέρει τρόπο αποστολής αλλά ότι "παραδίδεται σε 20 μέρες" και, το σημαντικότερο, δεν αγοράζεις με paypal αλλά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (!!!).

Προσωπικά, δεν θα με απασχολούσε μόνο το τελωνείο αλλά θα με προβλημάτιζε το ενδεχόμενο της συγκεκριμένης αγοράς.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.qdhonsun.com/product/60136602986-800423549/With_2_years_waranty_Honda_B_S_petrol_engine_CE_approved_13HP_Wood_Chopper_for_sale.html

Αυτο θα περναει τελωνειο? ξερετε? και το σαιτ ειναι περιπου σαν ebay?

Το ότι θα περάσει τελωνείο είναι σχεδόν βέβαιο με τις διαστάσεις αυτές......

Δημοσ.

Παιδια βλεπω στο amazon.com προσφορες σε προιοντα corsair σκεφτομουν να παρω ενα τροφοδοτικο.Ειναι πιθανο να περασει τελωνειο και αν ναι ειναι 23% επιπλεον;

Το .com δεν στελνει Ελλαδα νομιζω.

Δημοσ.

Το .com δεν στελνει Ελλαδα νομιζω.

Στέλνει (όχι όλα αλλά τα περισσότερα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...