makfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι, μάλιστα. Εάν δεν το είχες ζητήσει, και το έκανε μόνος του, τότε αποτελεί εξαίρεση γιατί, συνήθως, οι γιαπωνέζοι δεν κάνουν τέτοια.
karlito13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια ενα πακετο που περιμενω απο Αγγλια με royal mail ποσες μερες κανει?tracking number RN194781306GB,το τελευταιο που γραφει ειναι αυτο 30/01/16 AM ON ITS WAY TOGLS ATHENS GREECE
JapeKing Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους,και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατί δεν διάβασα και τις 114 σελίδες αλλά στις πρώτες 10 δεν βρήκα κάποια αντίστοιχη περίπτωση με την δική μου οπότε θα εκτιμήσω δεόντως μια απάντηση. Θέλω να παραγγείλω 2 συσκευασίες καφέ από την Αμερική με κόστος 38 δολλάρια και ελάχιστα μεταφορικά 6 δολλάρια (δεν ξέρω τα μεταφορικά για Ελλάδα γιατί στα υπολογίζει στο chek out γράφει, αλλά δεν νομίζω σε καμία περίπτωση το ολικό ποσό να είναι πάνω από 150 ευρώ) γι αυτό το κόστος λοιπόν θα υπάρξει αμοιβή του τελωνειακού 50-80 ευρώ ή απλά ο ΦΠΑ ;
makfil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έγραψες το κυριότερο, δηλαδή με ποιο τρόπο στέλνει το δέμα, ταχυδρομείο ή courier:
spartak1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια ενα πακετο που περιμενω απο Αγγλια με royal mail ποσες μερες κανει?tracking number RN194781306GB,το τελευταιο που γραφει ειναι αυτο 30/01/16 AM ON ITS WAY TOGLS ATHENS GREECE Θα έρθει μέσω acs. Κωδικός αναζήτησης : 6211187986
karlito13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Θα έρθει μέσω acs. Κωδικός αναζήτησης : 6211187986 που το καταλαβες οτι θα ερθει με acs?μπηκα στο site της acs με το tracking που εγραψες και λεει δεν βρεθηκαν αποτελεσματα.
JapeKing Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έγραψες το κυριότερο, δηλαδή με ποιο τρόπο στέλνει το δέμα, ταχυδρομείο ή courier: Καλημέρα, Δεν το είχα δει, δικό μου λάθος, χρησιμοποιούν United State Postal Service δηλαδή το γνωστό μας USPS και UPS χωρίς να σου δίνουν δυνατότητα να διαλέξεις απλά αναφέρουν πως "To keep shipping rates down we compare costs between these carriers and ship the most efficient way."
Eien_no_Yami Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Επιστρέφω με update την παραγγελία μου από Αμερικη Από το tracking της UPS Κάποια εργασιακή κινητ/ση εκτός UPS καθυστέρησε παράδ. Εργαζόμαστε για να παραδώσουμε το δέμα σας το ταχύτερο δυνατό. / Η παράδοση θα επαναπρογραμματιστεί. Αυτή την στιγμή βρίσκεται Ιταλία το πακέτο κι απ'ότι φαίνεται θα ερχόταν με πλοιο εδώ Ελλάδα, τα πλοια όμως για σήμερα και αύριο απεργούν οπότε καθυστέρηση
spartak1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 που το καταλαβες οτι θα ερθει με acs?μπηκα στο site της acs με το tracking που εγραψες και λεει δεν βρεθηκαν αποτελεσματα. Αυτη τη στιγμή είναι ακόμα εκτός Ελλάδας. Θα το αναζητήσεις από Δευτέρα
makfil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, Δεν το είχα δει, δικό μου λάθος, χρησιμοποιούν United State Postal Service δηλαδή το γνωστό μας USPS και UPS χωρίς να σου δίνουν δυνατότητα να διαλέξεις απλά αναφέρουν πως "To keep shipping rates down we compare costs between these carriers and ship the most efficient way." Θα συνεννοηθείς με τον πωλητή για να το στείλει με το ταχυδρομείο, αλλιώς θα σε χτυπήσει η UPS.
karlito13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αυτη τη στιγμή είναι ακόμα εκτός Ελλάδας. Θα το αναζητήσεις από Δευτέρα οντως πηρα στην acs και μου ειπαν δεν εχει ερθει ακομα κατι με αυτο τον κωδικο..πως βρηκες ομς αυτο το tracking και πως καταλαβες πως θα ερθει με acs?εγω με ταχυδρομειο το περιμενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/channel/UCmGfZ2hdwXp9RZwj_us3HjA
xrist1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια ενα πακετο που περιμενω απο Αγγλια με royal mail ποσες μερες κανει?tracking number RN194781306GB,το τελευταιο που γραφει ειναι αυτο 30/01/16 AM ON ITS WAY TOGLS ATHENS GREECE
karlito13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καταγραφή.PNG σε πιο site μπηκες?παλι δεν βλεπω πουθενα να γραφει acs.
xrist1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 σε πιο site μπηκες?παλι δεν βλεπω πουθενα να γραφει acs. http://trackitonline.ru/
Προτεινόμενες αναρτήσεις