Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως, δεν αργεί ο εκτελωνισμός στα ΕΛΤΑ.

Εάν διαβάσεις "ΚΛΕΙΣΙΜΟ" σε σύντομο χρονικό διάστημα από την είσοδο, τότε θα περιμένεις γρήγορα και ανέξοδα το δέμα σου (για το οποίο δεν αναφέρεις αξία με τα μεταφορικά).

Εάν αργεί το  "ΚΛΕΙΣΙΜΟ", τότε το πιθανότερο είναι να σου έχει κόψει "κοστούμι" που θα το δεις όταν παραλάβεις το δέμα από το γραφείο της περιοχής σου. 

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και απο μένα θα ήθελα μια βοήθεια να μπορεί κάποιος, έκανα μια αγορά απο κίνα έβαλα τα χρήματα με western union απο 18/1/16 και δεν μου έχουν στείλει ούτε tracking number παίζει να τα έχασα τα χρήματα?????

Δημοσ.

Συνήθως, δεν αργεί ο εκτελωνισμός στα ΕΛΤΑ.

Εάν διαβάσεις "ΚΛΕΙΣΙΜΟ" σε σύντομο χρονικό διάστημα από την είσοδο, τότε θα περιμένεις γρήγορα και ανέξοδα το δέμα σου (για το οποίο δεν αναφέρεις αξία με τα μεταφορικά).

Εάν αργεί το  "ΚΛΕΙΣΙΜΟ", τότε το πιθανότερο είναι να σου έχει κόψει "κοστούμι" που θα το δεις όταν παραλάβεις το δέμα από το γραφείο της περιοχής σου. 

Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση η αξία είναι 128 ευρώ με μεταφορικά

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να αγορασω ενα game απο amazon χωρις καρτα; Με αντικαταλαβη και τετοια η δεν παιζει; 

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση η αξία είναι 128 ευρώ με μεταφορικά

Εάν έχει γράψει την πραγματική αξία (οι Γιαπωνέζοι δεν καταλαβαίνουν από κόλπα), τότε παίζει να πληρώσεις και έξοδα.

Υπαρχει τροπος να αγορασω ενα game απο amazon χωρις καρτα; Με αντικαταλαβη και τετοια η δεν παιζει; 

Δεν υπάρχει τρόπος γιατί η αλυσίδα πουλάει μόνο με κάρτες.

Το καλό είναι ότι αν δεν περάσει μια κάρτα σου στέλνει ενημερωτικό και σου λέει να δοκιμάσεις με άλλο τρόπο (άλλη κάρτα).

Δημοσ.

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 01-02-2016 09:00

ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 01-02-2016 11:19

ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Μάλλον όλα πήγαν καλά οπότε :P

Δημοσ.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος, γιατί υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα από χθες το πρωί που μπήκε στο τελωνείο μέχρι σήμερα που βγήκε.

Και, χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, έχε στο μυαλό σου ότι μπορεί να πληρώσεις όταν σου αφήσει το ειδοποιητήριο ο ταχυδρόμος και πας να παραλάβεις το δέμα.

Δημοσ.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος, γιατί υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα από χθες το πρωί που μπήκε στο τελωνείο μέχρι σήμερα που βγήκε.

Και, χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, έχε στο μυαλό σου ότι μπορεί να πληρώσεις όταν σου αφήσει το ειδοποιητήριο ο ταχυδρόμος και πας να παραλάβεις το δέμα.

Να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει τόσο όσο το να έρθει το δέμα κι ας πληρώσω και κάτι παραπάνω σε φόρο.

Εγώ φοβόμουν περισσότερο το να κολλήσει στο τελωνειο για μέρες

Δημοσ.

Καλημέρα, μια ακόμη απορία που έχω είναι η εξής:

Περιμένω άλλο ένα δέμα που έχει φύγει από Αμερική μέσω ebay, αξίας 80 ευρώ συνολικά

Τό δέμα από το tracking παρατήρησα ότι έφυγε με usps από Αμερική για Ευρώπη και έφτασε Λονδίνο όπου και πέρασε τελωνείο από εκεί.Σήμερα είδα ότι βρίσκεται Γερμανία με καινούργιο tracking No και θα έρθει Ελλάδα με UPS.

Αυτό το δέμα θα περάσει ξανά τελωνείο κι από Ελλάδα;

Γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

Είσαι σίγουρη ότι το δέμα έφυγε από την Αμερική με USPS, δηλαδή με το ταχυδρομείο;

Στο site του πωλητή τι έγραφε;

Χαχα, καταρχάς πως προέκυψε ότι είμαι γυναίκα :P;

Κατα τ'άλλα στο ebay αυτό γράφει στο track

I

n Transit with Destination Carrier

Feb-01-16, 11:02 AM, DUESSELDORF

In Transit with Destination Carrier

Jan-29-16, 18:30 PM, London TW6 1AP

Customs Cleared

Jan-29-16, 10:53 AM, London TW6 1AP

Shipped from the Global Shipping Center to International Destination

Jan-27-16, 13:24 PM, Erlanger

Customs Documentation and Labeling

Jan-27-16, 06:42 AM, Erlanger

Processing at Global Shipping Center

Jan-26-16, 21:19 PM, Erlanger

Arrived at Global Shipping Center

Jan-25-16, 07:20 AM, ERLANGER, KY 41025

In Transit-Arrived at Post Office

Jan-25-16, 02:08 AM, CINCINNATI, OH 45235

Αλλά αν πας Link.png Site: εδώ και βάλεις το tracking No λέει USPS

Δημοσ.

Για το φύλο, δεν μπορώ να στο εξηγήσω, μάλλον έτσι κατάλαβα από το username. Πάντως, ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν ήταν εσκεμμένο.

Το link που έδωσες έχει ένα tracking # αλλά δείχνει άλλη διαδρομή από αυτή που γράφεις.

Δημοσ.

Για το φύλο, δεν μπορώ να στο εξηγήσω, μάλλον έτσι κατάλαβα από το username. Πάντως, ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν ήταν εσκεμμένο.

Το link που έδωσες έχει ένα tracking # αλλά δείχνει άλλη διαδρομή από αυτή που γράφεις.

Χαχα, δεν πειράζει Eien no Yami στα ιαπωνικά σημαίνει Eternal Darkness :P.

Btw έφτασε πριν λίγο από ιαπωνία το πρωτο δέμα χωρίς να πληρώσω ευρώ παραπάνω nice xD.

Τώρα για το άλλο που λέγαμε το tracking number που είδες δεν είναι δικό, το έχει ως παράδειγμα στο site για σωστή δομή του αριθμού

Δημοσ.

Για το 1ο είχα κρατήσει μια επιφύλαξη λόγω του χρόνου παραμονής στο τελωνείο αλλά μάλλον δεν δούλεψε ΚΥ ο τελωνειακός :-D

Για το 2ο στείλε με πμ, αν θέλεις, τον κωδικό.

Δημοσ.

Btw για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ορίστε και το χαρτί που έχει μέσα στο δέμα ο Ιάπωνας για το τελωνείο 

b8a422c.jpg

Έ..να πως πέρασε από τελωνείο, με τιμή 20$ και τικαρισμένο το gift xD

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...